Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(karolux321 @ 2014 10 15, 00:28)
Galima užsakyti iš Iki pasimatymo arba assorti.lt , o šiaip Vilniuje arba Kaune (ir kitose miestuose) prekybos centre dažnai būna Monin sirupų. Dar pasidomėkit gėrimų parduotuvėse.

Ačiukas, radau inter. parduotuvėse, bet ten dar kažką reikia pirkti, kad siųstų, op tada jau ir kaina išauga.. doh.gif
O Kauno Akropolio Maximoje išvis neradau sirupų skyriaus.. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 15, 09:27)
Ačiukas, radau inter. parduotuvėse, bet ten dar kažką reikia pirkti, kad siųstų, op tada jau ir kaina išauga.. doh.gif
O Kauno Akropolio Maximoje išvis neradau sirupų skyriaus.. gun_bandana.gif

žinokit tų sirupų būna prie želė ir kisieliaus smile.gif bent jau maximoj bazėj jis ten smile.gif pačiam viršuj smile.gif tikrai tikrai didžiosiose parduotuvėse yra
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 15, 14:25)
žinokit tų sirupų būna prie želė ir kisieliaus  smile.gif  bent jau maximoj bazėj jis ten  smile.gif  pačiam viršuj smile.gif tikrai tikrai didžiosiose parduotuvėse yra

Jau radau thumbup.gif Paprastoje IKI parduotuveje. Tai kaip dabar man gaminti ta pirslio krauja? Gal kas recepta turite? lotuliukas.gif Koks santykis daliu?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 15, 17:09)
Jau radau thumbup.gif  Paprastoje IKI parduotuveje. Tai kaip dabar man gaminti ta pirslio krauja? Gal kas recepta turite? lotuliukas.gif Koks santykis daliu?

jokios proporcijos, pili truputį, po to jei reikia dar ir gauni tinkamą spalvą...
Atsakyti
Ech, gaila, kad viena svočia čia belikau.. verysad.gif Patarkite, ar siųsti gandrui laišką, jei jaunoji laukiasi? Buvau nusprendusi, kad ne, bet dabar ėmiau abejoti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 16, 08:29)
ar siųsti gandrui laišką, jei jaunoji laukiasi?

Nesiųsčiau ir neakcentuočiau dalykų, susijusių su šeimos pagausėjimu schmoll.gif , ypač jei pilvukas jau matosi. Ko te tą gandrą bekviest, jei pats atskrido irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 16, 08:29)
Ech, gaila, kad viena svočia čia belikau.. verysad.gif  Patarkite, ar siųsti gandrui laišką, jei jaunoji laukiasi? Buvau nusprendusi, kad ne, bet dabar ėmiau abejoti.... g.gif

kodėl sakot jog viena svočia tik likus?? g.gif aš ir ruošiuos,nesvarbu jog tik kitai vasarai bet vistiek jau pilnumoj viską kuriu mastau 4u.gif turiu mažą leliuką ir nelabai išeina greit viską padaryt tad iš anksto viską ruošiuos biggrin.gif o dėl gandro tai aš ir nesiusčiau jam laiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 16, 09:59)
Nesiųsčiau ir neakcentuočiau dalykų, susijusių su šeimos pagausėjimu schmoll.gif , ypač jei pilvukas jau matosi. Ko te tą gandrą bekviest, jei pats atskrido  irnesakyk.gif

QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 16, 10:40)
o dėl gandro tai aš  ir nesiusčiau jam laiško  smile.gif

Ačiū, tikrai padėjote apsispręsti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 16, 09:59)
Nesiųsčiau ir neakcentuočiau dalykų, susijusių su šeimos pagausėjimu schmoll.gif , ypač jei pilvukas jau matosi. Ko te tą gandrą bekviest, jei pats atskrido  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, slapukas pakeistas labai gaila, nes kart no karto tikrai smagu pasiziureti. Gal , kuri nors is zinanciu nariu gali su manim pasidalinti nauju slapuku. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Mergicos, o kur ir kaip darėtės žurnalą "Žmonės"? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi į jūsų smagią kompaniją, nors iki mano svočiavimo dar daugiau nei pusmetis, bet jau pradedu domėtis kas ir kaip, nes tokios atsakingos pareigos pirmą kartą tenka, labai myliu būsimus jaunavedžius ir noriu jiems padaryti gražią šventę, norisi kažko naujo, nematyto ir jaunatviško. Žurnalą "Žmonės" daro čia: http://www.fotodovan...h...ikraÅ”tukai
bet galima ir pačiai susimaketuoti. Man labai patiko kelialapio idėja: http://fotodovanos.b.....is kelialapis gaila, kad maniškiai jau jį matė, todėl galvoju sujungt laikraštuko ir sveikinimų knygos idėją į vieną: sveikinimo knygos pradžioje būtų jaunųjų nuotraukos - iš pradžių vaikystės, jaunystės, paskui bendros, keli faktai apie juos ir jų istorija, toliau įvadas į vestuves (dar nesumąsčiau kas tai galėtų būti) ir tada jau tuščia vieta sveikinimams, jei liks vietos gale pasiūlysiu įklijuot ten vestuvių, o veliau gal ir vaikučių nuotraukas, nes dažnai sveikinimų knygos lieka pustuštės.
Beje, kodėl man nepavyksta nieko atsisiųsti iš pirmo puslapio nuorodų? Ar ten reik mokėt pinigus už parsisiuntimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeLarge: 22 spalio 2014 - 12:08