Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(diana79 @ 2014 10 09, 09:39)
Na bet ir apsiėmei org reikalų...

flirt.gif
QUOTE(diana79 @ 2014 10 09, 09:39)
mano jaunikiui atsirado reikalų vidurį dulkių

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
QUOTE(deltadu @ 2014 10 09, 09:58)
Iš kur tiek sveikatos,"akvatos" ir pinigų? doh.gif

Va su sveikata ir bijau, kad bus daugiausiai problemų. Galimas variantas, kad būsiu po peties sąnario operacijos, langetėj ar gipse - jau dabar šiurpinu nuotaką lotuliukas.gif O pinigus kai skaičiuoju, tai ne taip baisiai man ir išeina mastau.gif Atskiros dovanos vokelyje nebegaus - visur palikom avansus užsakydami paslaugas, nebesikapeikinėsim, pasakiau, kad tiek galim prisidėt finansiškai, o daugiau smulkmė - gėlės, staigmenos, gal kokia palinkėjimų knygą gaus, dar kažką, kas bus "pa programie" ir, be abejo, šventės suorganizavimas ir pravedimas. Tiesa, kai kuriose vietose prasisuksiu "papigiaj", su kokia kepta višta ar šampano butelka laugh.gif , nes nemažai draugų sukasi kultūriniame/pramogų pasaulyje.
O gerų orų jau tikrai nėra ko tikėtis.. verysad.gif

Aš tai tikiuosi... biggrin.gif Bus pats pavasario gražumas wub.gif
O apie dainą jauniesiems... g.gif Pati mąstau kažką panašaus, bet mano vokaliniai sugebėjimai ne kažkokie, tai bijau apsijuokti. doh.gif

Nieks te neklausys to vokalo taisyklingumo, bile baubt ir dūšią parodyt hihihi.gif Nebent visai dramblys užmynęs ant ausies. O šiaip, ypač su muzikantų pagalba, galima puikiai viską padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 09, 09:23)
Nieks neišsiženijo, procesas vyksta tongue.gif Muzikantai užsakyti, fotografė užsakyta, šventimo vieta ir maisto tiekėjai irgi, su klebonėliu sutarta, šventų mergelių balseliai bažnyčioje ruošiami, kvietimai gaminami. Dabar derinu edukacinę programą, kad, kol jaunieji fotografuosis, poros būtų įdomiai užimtos ir nereiktų žaist tų visų kvailų žaidimų su buteliais tarp kojų ir šnapsų gėrimais doh.gif Neapsisprendžiu dėl dainos jauniesiems, gal turėtumėt kokių minčių?  ax.gif Dar mąstau, kad būtų smagu apjungti jaunųjų valsą ir piršlio polką ir pastatyt bendrą šokį su choreografės pagalba - kaž, durnai čia aš?  unsure.gif Ir dėl 24val blaškausi - fejerverkų negalima ten, kur švęsime, žibintai kažkaip banaliai atrodo, nusibodę jau, lieka gintaro dulkės... Kas darėt, papasakokit, nebūna svečiai įbimbę tokiu laiku, nėra sunku po šokių "išvilkti" tokiam rimtam reikalui? O jei lietus? unsure.gif

Gamtoje jokių žaidimų nedariau, nes nebuvo laiko doh.gif Kelios valandos prabėgo nepastebimai, nes turėjom edukacinę programą: jaunieji fotografavosi, palyda sėmėsi žinių biggrin.gif
Valsą jaunieji šoko paprastą, tik bengališkomis ugnelėmis pašvietėm. Galvojau burbulus pūsti, bet grindys iš plytelių, tai nesiryžau ax.gif Jei piršliai draugauja su šokiais, gražu būtų sujungti jaunųjų valsą su piršlio polka. Nebūtinai ta polka turi būti tradicinė blush2.gif
23.55 val. tėvai uždegė židinį, 24.00 val. ilgiausių metų padainavom. Jaunieji pradėjo pilstyti smėlį, aš perskaičiau palinkėjimą. Po žodžių piršliukas uždainavo "Žvaigždė rūke". Priedainyje ir aš prisidėjau. Svečiai buvo sužavėti, nes tai buvo dovana - staigmena tiek jauniesiems, tiek svečiams. ax.gif Lauke nieko nedarėm, nes fejerverkų ir dangaus žibintų nenorėjo. Be to, buvo vėsu. Galvojau gintaro dulkes naudoti, bet nebūtų sąlygų laužui kurti.
Man atrodė, kad programa tokia apytuštė gavosi, nors svečiai "skundėsi", kad pavalgyti ir išgerti nebuvo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 09, 10:28)
flirt.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Aš tai tikiuosi...  biggrin.gif Bus pats pavasario gražumas wub.gif

Nieks te neklausys to vokalo taisyklingumo, bile baubt ir dūšią parodyt hihihi.gif Nebent visai dramblys užmynęs ant ausies. O šiaip, ypač su muzikantų pagalba, galima puikiai viską padaryt.

Jum tada gerai, o mano vestuvės jau čia pat.. rolleyes.gif
QUOTE(Upokšnis @ 2014 10 09, 10:44)
Po žodžių piršliukas uždainavo "Žvaigždė rūke". Priedainyje ir aš prisidėjau. Svečiai buvo sužavėti, nes tai buvo dovana - staigmena tiek jauniesiems, tiek svečiams. ax.gif

Žemai lenkiu galvą..Turėjo būti įspūdinga. thumbup.gif
Atsakyti
turėjom edukacinę programą: jaunieji fotografavosi, palyda sėmėsi žinių  biggrin.gif

Kur ir ką darėt? bigsmile.gif
Jei piršliai draugauja su šokiais, gražu būtų sujungti jaunųjų valsą su piršlio polka.

Draugauja, piršlys pats pirmas šokių aikštelėj doh.gif
23.55 val. tėvai uždegė židinį, 24.00 val. ilgiausių metų padainavom

Aš planuoju židinį po santuokos liudijimo įteikimo perduot, pačioj pradžioj, kol dar akys ir širdys visų blaivios, dėmesys sukoncentruotas. Paskui iškart - jaunųjų padėka tėveliams, seneliams ir muzikinis sveikinimas jiems, nenoriu savo dainorėlių versti laukti vidurnakčio.
nors svečiai "skundėsi", kad pavalgyti ir išgerti nebuvo laiko  biggrin.gif

Bet čia juk svarbiausia per balius! bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 09, 13:50)
Kur ir ką darėt? bigsmile.gif

Draugauja, piršlys pats pirmas šokių aikštelėj doh.gif

Aš planuoju židinį po santuokos liudijimo įteikimo perduot, pačioj pradžioj, kol dar akys ir širdys visų blaivios, dėmesys sukoncentruotas. Paskui iškart - jaunųjų padėka tėveliams, seneliams ir muzikinis sveikinimas jiems, nenoriu savo dainorėlių versti laukti vidurnakčio.

Bet čia juk svarbiausia per balius!  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Arklio muziejuje buvome biggrin.gif Visai smagu, tik laiko maža doh.gif Visur bėgte bėgom doh.gif

Mano piršlys irgi labai draugauja su šokiais, tik buvo pirmas kartas, kai negalėjo normaliai šokių aikštelėje pasireikšti cool.gif Jei būtume turėję daugiau laiko prieš vestuves - būtumėm ir šokį sustatę blush2.gif

Aš dėl židinio ilgai mėčiausi: ar pradžioje, ar prieš 24 val. Visas suplanuotas scenarijus vertėsi eigoje, nes svečiai buvo paruošę neplanuotų staigmenų. Kadangi mažai laiko turėjo laisvo, tai visi dėmesingi 24 val. buvo: ir židinį tyloj įteikė, ir smėlio ceremoniją išlaukė ir dainą išklausė biggrin.gif
Jaunųjų padėką darėm kitą dieną, kai visi nieko nebelaukė ir nesitikėjo biggrin.gif Nes baliaus kaip ir nebuvo tongue.gif
Atsakyti
Nepalikite dar mūsų  lotuliukas.gif

Iš kur tiek sveikatos,"akvatos" ir pinigų? doh.gif Bet labai puiku - gerą šventę padarysite thumbup.gif
12 val. , kaip kažkuri minėjo, tai turbūt aktuali tik patiems jauniesiems. Nes niekas nesinori vilktis į lauką,, kai šalta ar lyja.. O gerų orų jau tikrai nėra ko tikėtis.. verysad.gif  Todėl mes tiesiog sustoję ratu su taurėmis padainuosime ilgiausių metų, ir viskas..Kiek buvau vestuvių, tai daugiau nieko ir nebūdavo, ir tikrai nepritrūko kažko..
O apie dainą jauniesiems... g.gif Pati mąstau kažką panašaus, bet mano vokaliniai sugebėjimai ne kažkokie, tai bijau apsijuokti. doh.gif

Gintaro dulkes tai tikrai grazu,bet sis reikaliukas labai priklauso nuo oro,per vienas vestuves 12 val.uzgesinom sviesas,inesem sampano padeklus ir dainavom ilgiausiu.Viduryje padeklu deliojau is zvakuciu sirdis o i sampano taures dejau po uzdegta zvakute(tokios plonos nelasancios) tikrai gerai atrode biggrin.gif
Atsakyti
Tepaluota, mums pabroliukas siūlėsi pamokinti pūsti didelius muilo burbulus biggrin.gif Dėl laiko stokos tokio pasiūlymo atsisakėm, bet turėtų būti smagus užsiėmimas palydai, kol jaunieji užsiėmę fotosesijomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 10 10, 09:20)
mums pabroliukas siūlėsi pamokinti pūsti didelius muilo burbulus  biggrin.gif

Man pačiai neįdomu blush2.gif
Atsakyti
mano jaunieji tai nesirūpina nei dovanėlėmis svečiams nei minčių dėl 12val. viskas jiems pinigų švaistymas... blink.gif nesuprantu kam iš vis tada jie šventė daro... g.gif
Papildyta:
QUOTE(ingisee @ 2014 10 09, 16:26)
Gintaro dulkes tai tikrai grazu,bet sis reikaliukas labai priklauso nuo oro,per vienas vestuves 12 val.uzgesinom sviesas,inesem sampano padeklus ir dainavom ilgiausiu.Viduryje padeklu deliojau is zvakuciu sirdis o i sampano taures dejau po uzdegta zvakute(tokios plonos nelasancios) tikrai gerai atrode biggrin.gif

ooo... kažkas nauja ir negirdėta ir tuo labiau nematyta blush2.gif šita mintis laaabai liux. tik nelabai įsivaizduoju kaip šią mintį įgyvendint. kur tas nelašančias žvakutes pirkot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 10 10, 14:16)
mano jaunieji tai nesirūpina nei dovanėlėmis svečiams nei minčių dėl 12val. viskas jiems pinigų švaistymas...  blink.gif nesuprantu kam iš vis tada jie šventė daro...  g.gif
Papildyta:
ooo... kažkas nauja ir negirdėta ir tuo labiau nematyta  blush2.gif šita mintis laaabai liux. tik nelabai įsivaizduoju kaip šią mintį įgyvendint. kur tas nelašančias žvakutes pirkot? 4u.gif

Kaune bazese 4u.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur to mėlyno sirupo nusipirkti galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 14, 22:46)
Gal žinote, kur to mėlyno sirupo nusipirkti galima?

Galima užsakyti iš Iki pasimatymo arba assorti.lt , o šiaip Vilniuje arba Kaune (ir kitose miestuose) prekybos centre dažnai būna Monin sirupų. Dar pasidomėkit gėrimų parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolux321: 14 spalio 2014 - 23:31