QUOTE(Denira76 @ 2014 10 09, 08:53)
Labas rytas
Tikrai kazkaip tylu...... As ir vis uzsuku paskaitineti, niekaip neatsisaukau sio forumo, nes paciai smagu prisiminti sia puikia svente, o kartu smagu pasidziaugti ir uz kitas svociutes
Nepalikite dar mūsų
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 09, 09:23)
Neapsisprendžiu dėl dainos jauniesiems, gal turėtumėt kokių minčių?
Dar mąstau, kad būtų smagu apjungti jaunųjų valsą ir piršlio polką ir pastatyt bendrą šokį su choreografės pagalba - kaž, durnai čia aš?
Ir dėl 24val blaškausi - fejerverkų negalima ten, kur švęsime, žibintai kažkaip banaliai atrodo, nusibodę jau, lieka gintaro dulkės... Kas darėt, papasakokit, nebūna svečiai įbimbę tokiu laiku, nėra sunku po šokių "išvilkti" tokiam rimtam reikalui? O jei lietus?
Iš kur tiek sveikatos,"akvatos" ir pinigų?
Bet labai puiku - gerą šventę padarysite
12 val. , kaip kažkuri minėjo, tai turbūt aktuali tik patiems jauniesiems. Nes niekas nesinori vilktis į lauką,, kai šalta ar lyja.. O gerų orų jau tikrai nėra ko tikėtis..
Todėl mes tiesiog sustoję ratu su taurėmis padainuosime ilgiausių metų, ir viskas..Kiek buvau vestuvių, tai daugiau nieko ir nebūdavo, ir tikrai nepritrūko kažko..
O apie dainą jauniesiems...
Pati mąstau kažką panašaus, bet mano vokaliniai sugebėjimai ne kažkokie, tai bijau apsijuokti.