Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(Lemona` @ 2014 10 06, 08:11)
Vestante, sakykit, kad neturit kur palikt vaikų. Įdomu, ką tada pasakys  g.gif

siaip mano vaiku amzius toks, kad jau jie vieni namuose buna.:-)
Is tikruju tai vestuves tik kitamet, manau, kad dar gali daug kas pasikeisti.. O as kaip nors subtiliai bandysiu viska pakreipti geraja linkme smile.gif Kazkaip siandien optimiste esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 10 06, 08:11)
Niekad nesupratau to draudimo vaikus vestis.

Aš suprantu - noriu, kad tėvai šventę švęstų, kaip ir priklauso, o ne paskui vaikus lakstytų. Arba neprižiūrimi vaikai kad ko neprikrėstų, kad nelaimė neatsitiktų ir pan. Tačiau kai tėvai eina piršliaut ir įdeda tiek visą dūšią, tiek dobriai papurto piniginę, tai pasakyt, kad nėra vietos jų vaikus - nagliau nei nagla.
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 06, 11:46)
subtiliai bandysiu viska pakreipti geraja linkme smile.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
nesugalvoju, ką gražaus , jautraus įteikti kartu su liudijimo įteikimu..? Niekas nešauna į galvą...Gal turite minčių? ax.gif
Atsakyti
sveikos svociutes,
prisiduodu po vestuviu......
nezinau ar verta pasakoti viska nuo pradziu iki galo, kaip ka dareme , bet esame labai patenkinti visa svente ir ypatingai muzikantams, kad savo programa derino su mumis pirsliais ir kiekviename zingsinyje klause ka jie dabar turi daryti , kad viskas vyktu skaldziai ir i tema...

Sveciai liko suzaveti ir visi po kelis kartus buvo prieje ir nuosirdziai dekojo, uz grazu vakara ir pilnai paruosta programa.... zinau tik tiek, kad jei kita karta porsliausim tai ruosimes lygiai taip pat kaip ir si karta, nes sveciu padeka atsiperka su kaupu..... o jaunieji is vis buvo suzaveti nuo pradziu iki galo , net jaunikis pora kartu nubrauke asara del musu padarytu staigmenu.... nekalbant jau apie jaunaja...

labai patiko visiems smeli ceremonija apjungta su zidinio perdavimu - buvo labai jaurtru ir grazu, brauke asara beveik visi ir plojo atsistoje;
sveciams labai patiko musu islydejimas - ypatingai meiles simfinijos paklode ir dekoruoti sampano buteliai;
daugiausiai ovaciju sulauke antros dienos zaidimai, pravirkdem iki asasrau( is juoko) - parodytas jaunikio teatras ir " kudikiu lenktynes del puodo"- kaip pabroliai buvo aprengti kudiiikio rubais ir turejo uziimti savo puoda;
kadangi mes buvome ne visiems pazystami - tai daugelis pagalvojo, kad esame saamdyri pirsliai, o kiti sake, kad drasiai galime eiti uzdarbiauti....

o patys aisku grizome namo su vyru pavarge, bet su didelemis emocijomis

kai turesiu foto butinai imesiu i musu pasta... bet labai noreciau suizinoti nauja pakeista slapuka, nes vistiek cekavu pasiziureti kaip ir kitom sekesi

Atsakyti
Sveikos svočiutės, jungiuosi į jūsų šaunią kompaniją smile.gif kita vasarą teks svočiauti dvejose vestuvese, juokėmės su vyru gal į trečias niekas nebepakvies biggrin.gif
Kadangi tai darysime pirmą kartą, tad galvoju nui ko pradėti? Gal kokiu patarimu duosite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BarAgne @ 2014 10 07, 00:12)
Kadangi tai darysime pirmą kartą,  tad galvoju nui ko pradėti?

Perskaityti bent tris paskutines temas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, tylu kaip... verysad.gif gaila, kad jau visos išsiženino vasarą, tai ir svočiučių forume nebeliko.. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tikrai kazkaip tylu...... As ir vis uzsuku paskaitineti, niekaip neatsisaukau sio forumo, nes paciai smagu prisiminti sia puikia svente, o kartu smagu pasidziaugti ir uz kitas svociutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 09, 08:46)
Ech, tylu kaip... verysad.gif  gaila, kad jau visos išsiženino vasarą, tai ir svočiučių forume nebeliko.. rolleyes.gif

Mažai žiemą norinčių tuoktis, o iki vasaros taip toli ax.gif
Atsakyti
Nieks neišsiženijo, procesas vyksta tongue.gif Muzikantai užsakyti, fotografė užsakyta, šventimo vieta ir maisto tiekėjai irgi, su klebonėliu sutarta, šventų mergelių balseliai bažnyčioje ruošiami, kvietimai gaminami. Dabar derinu edukacinę programą, kad, kol jaunieji fotografuosis, poros būtų įdomiai užimtos ir nereiktų žaist tų visų kvailų žaidimų su buteliais tarp kojų ir šnapsų gėrimais doh.gif Neapsisprendžiu dėl dainos jauniesiems, gal turėtumėt kokių minčių? ax.gif Dar mąstau, kad būtų smagu apjungti jaunųjų valsą ir piršlio polką ir pastatyt bendrą šokį su choreografės pagalba - kaž, durnai čia aš? unsure.gif Ir dėl 24val blaškausi - fejerverkų negalima ten, kur švęsime, žibintai kažkaip banaliai atrodo, nusibodę jau, lieka gintaro dulkės... Kas darėt, papasakokit, nebūna svečiai įbimbę tokiu laiku, nėra sunku po šokių "išvilkti" tokiam rimtam reikalui? O jei lietus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 09, 09:23)
Nieks neišsiženijo, procesas vyksta tongue.gif Muzikantai užsakyti, fotografė užsakyta, šventimo vieta ir maisto tiekėjai irgi, su klebonėliu sutarta, šventų mergelių balseliai bažnyčioje ruošiami, kvietimai gaminami. Dabar derinu edukacinę programą, kad, kol jaunieji fotografuosis, poros būtų įdomiai užimtos ir nereiktų žaist tų visų kvailų žaidimų su buteliais tarp kojų ir šnapsų gėrimais doh.gif Neapsisprendžiu dėl dainos jauniesiems, gal turėtumėt kokių minčių?  ax.gif Dar mąstau, kad būtų smagu apjungti jaunųjų valsą ir piršlio polką ir pastatyt bendrą šokį su choreografės pagalba - kaž, durnai čia aš?  unsure.gif Ir dėl 24val blaškausi - fejerverkų negalima ten, kur švęsime, žibintai kažkaip banaliai atrodo, nusibodę jau, lieka gintaro dulkės... Kas darėt, papasakokit, nebūna svečiai įbimbę tokiu laiku, nėra sunku po šokių "išvilkti" tokiam rimtam reikalui? O jei lietus? unsure.gif

Na bet ir apsiėmei org reikalų..... žaviuosi....
Gintaro dulkes pas mus metė ir ibimbę ir ne, metė ir po du kartus, labai patiko visiems. Tik mano patarimas, jaunuosius pasistatyk ir niekur lai nejuda, visi mesdami dulkes juk linkėjimą sako jiems, mano jaunikiui atsirado reikalų vidurį dulkių, tai paskui gavosi kad metė bele metė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 10 09, 08:53)
Labas rytas

Tikrai kazkaip tylu...... As ir vis uzsuku paskaitineti, niekaip neatsisaukau sio forumo, nes paciai smagu prisiminti sia puikia svente, o kartu smagu  pasidziaugti ir uz kitas svociutes smile.gif

Nepalikite dar mūsų lotuliukas.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 09, 09:23)
Neapsisprendžiu dėl dainos jauniesiems, gal turėtumėt kokių minčių?  ax.gif Dar mąstau, kad būtų smagu apjungti jaunųjų valsą ir piršlio polką ir pastatyt bendrą šokį su choreografės pagalba - kaž, durnai čia aš?  unsure.gif Ir dėl 24val blaškausi - fejerverkų negalima ten, kur švęsime, žibintai kažkaip banaliai atrodo, nusibodę jau, lieka gintaro dulkės... Kas darėt, papasakokit, nebūna svečiai įbimbę tokiu laiku, nėra sunku po šokių "išvilkti" tokiam rimtam reikalui? O jei lietus? unsure.gif

Iš kur tiek sveikatos,"akvatos" ir pinigų? doh.gif Bet labai puiku - gerą šventę padarysite thumbup.gif
12 val. , kaip kažkuri minėjo, tai turbūt aktuali tik patiems jauniesiems. Nes niekas nesinori vilktis į lauką,, kai šalta ar lyja.. O gerų orų jau tikrai nėra ko tikėtis.. verysad.gif Todėl mes tiesiog sustoję ratu su taurėmis padainuosime ilgiausių metų, ir viskas..Kiek buvau vestuvių, tai daugiau nieko ir nebūdavo, ir tikrai nepritrūko kažko..
O apie dainą jauniesiems... g.gif Pati mąstau kažką panašaus, bet mano vokaliniai sugebėjimai ne kažkokie, tai bijau apsijuokti. doh.gif
Atsakyti