Sveikutes, pagaliau prisiruosiau parasyti.Perziurejau pastuke nuotraukas. Na, super. Pa svisas viskas grazu,ispudinga.
Pas mus tai beveik viska muzikantas vede, ideju atmete (pvz., smelio ceremonija), nu bet ka padarysi. I dezutes ir i rusi nukeliavo viskas. Zaidimu is viso tik du buvo. Manau mazoka dviem dienom, ir tai padare zaidima tada, kai jau jaunoji manes uzkalause ar bus kokiu zaidimu. Nelabai mes susikalbejome su muzikantu. Bet viskas jau praeity . O del vaiku situacijoje kaip Vestantė, as uzklausciau jaunuju, pakalbeciau su jais, kad mano vaikai nemazi, ne 5meciai. Kai mes pirsliavome, tai buvo viena pora su 13mete, tai bedu tikrai nebuvo.
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 04, 12:32)
Tai bent situacija..Turbut niekam dar taip nepasitaike. Nezinau, ar isdrisu ka pasakyti..:-(
Aš ir buvau tokios pačios nuomonės - būčiau nėjus be vaikų. Kurį laiką nežinojau jų nuomonės apie mūsų vaikus vestuvėse, bet galiausiai mūsų mergaitės dalyvavo nuo pradžios iki pat naktinių šokių, o jaunieji vėliau ir patys džiaugėsi kaip gražiai tie vaikai įsipaišė, derėjo, ir jokio vargo ar erzelynės nesudarė. (mergaitės ne mažos - 10 m ir 5 m). Labai gerai suprantu tave, kai dar buvo neaiški situacija, galvojau visokius galimus atsakymo variantus - mandagius ir nelabai (pagal nuotaiką ), jei vaikai nebus pageidaujami.
QUOTE(Marile @ 2014 10 05, 11:13)
Aš ir buvau tokios pačios nuomonės - būčiau nėjus be vaikų. Kurį laiką nežinojau jų nuomonės apie mūsų vaikus vestuvėse, bet galiausiai mūsų mergaitės dalyvavo nuo pradžios iki pat naktinių šokių, o jaunieji vėliau ir patys džiaugėsi kaip gražiai tie vaikai įsipaišė, derėjo, ir jokio vargo ar erzelynės nesudarė. (mergaitės ne mažos - 10 m ir 5 m). Labai gerai suprantu tave, kai dar buvo neaiški situacija, galvojau visokius galimus atsakymo variantus - mandagius ir nelabai (pagal nuotaiką ), jei vaikai nebus pageidaujami.
Aš irgi apgalvoju visokius , ir piktus, ir nepiktus pasnekesius... Svarbiausia tai, jog jaunieji motyvuoja tuo, jog saleje yra ribotas vietu skaičius, ir todel nekviecia.
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 05, 11:02)
Aš irgi apgalvoju visokius , ir piktus, ir nepiktus pasnekesius... Svarbiausia tai, jog jaunieji motyvuoja tuo, jog saleje yra ribotas vietu skaičius, ir todel nekviecia.
Labai liūdna čia tik prioritetų reikalas, jei norėsi, atrasi tas papildomas 2 vietas.. iš kitos pusės, jei jau vaikai taip nepageidaujami, tai vėlgi - juos brukti per jėgą.. labai bjaurus reikalas gaila, kad jaunieji nesupranta, kad atima visą ruošimosi džiaugsmą, tokioj situacijoj manau nesudėsi visos širdies į pasiruošimą
QUOTE(Marile @ 2014 10 05, 12:24)
Būtent!!! O taip norėčiau padaryti ir tą, ir tą..Bet ... Kaip - man, taip - aš.
Ir dabar iš tiesų brukti tuos vaikus, tai ne mano būdui.. Vadinasi, susipykti su savo geriausiais draugais.
O gal vaikai reikalingi jums pagal scenarijų? Statykit brolį su sese į poras ir viskas - spjauna ant jūsų, spjaukit atgal. Negražu, bet ir jie negražiai elgiasi, ypač, jei išlaidų neapmoka.
O čia - karčioms nuoskaudoms nuryti, iš piršlio bityno
O čia - karčioms nuoskaudoms nuryti, iš piršlio bityno
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 04, 10:36)
Iš kitos pusės - kažkurioje temoje skaičiau nuotakos įspūdžius žiūrint filmuotą medžiagą, kai ji guodėsi, jog svarbiausiais momentais fone girdėjosi vaikų knerzėjimas, kalbos ar dūkimas, o ne, sakykim, jaunųjų priesaikos žodžiai. Gal jūsiškiai irgi bijo balagano, visokių nesklandumų ir nesusipratimų ir užtektų tik draugiško pokalbio šiuo klausimu?
Buvo momentų, kai vaikai trukdė ir tai matosi nufilmuotoje medžiagoje. Tikriausiai būsų pikta, jei būtų samdytas profesionalus filmuotojas O kai filmavo paprašytas svečias, jaunieji didelių problemų nekėlė. Buvo akimirkų, kai prašiau vaikų pasitraukti ir netrukdyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 10 05, 10:11)
Pas mus tai beveik viska muzikantas vede, ideju atmete (pvz., smelio ceremonija), nu bet ka padarysi. I dezutes ir i rusi nukeliavo viskas. Zaidimu is viso tik du buvo. Manau mazoka dviem dienom, ir tai padare zaidima tada, kai jau jaunoji manes uzkalause ar bus kokiu zaidimu. Nelabai mes susikalbejome su muzikantu. Bet viskas jau praeity .
Kaip gaila, kad ne viskas pavyko Labai bijojau prisiskaičius temoje, kad muzikantai trukdo ar neleidžia numatyto scenarijaus išpildyti Mums nerealiai pasisekė su muzikantais Viskas buvo nuostabu: muzikantai palaikė mus, netrukdė, bučinius ir valsą derinomės kartu. Baigaintis vakarui pakvietė dar kartą padainuoti jauniesiems skirtą dainą, kurią buvome atlikę po smėlio ceremonijos
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 05, 12:02)
Negi nealima atrasti kampelio vaikams Ypač, kai jie nereikalauja papildomos priežiūros
Sveikos merginos,nesilankiau tik savaitele,o jau nukeliave nemazai temuteje o ir slapukas pakeistas,gal atsiusit i az kuri,kad ir mano svociavimas baigesi vis idomu kaip kitom sekasi,be to dar vis laukiu nuotrauku,labai nesmagu kad tokie dalykeliai dedasi,daliniesi viskuo,bendrauji o cia p..t ir kitas slapukas ir lieki durnio vietoje taigi buciau dekinga,jei vel galeciau pakliuti i pastuka
Ar visos (-i) šokate tą piršlio polką. Ji taip nusibodusi....Ką sugalvoti vietoj jos?
QUOTE(deltadu @ 2014 10 05, 23:30)
Ar visos (-i) šokate tą piršlio polką. Ji taip nusibodusi....Ką sugalvoti vietoj jos?
Čia amžina
QUOTE(deltadu @ 2014 10 05, 23:30)
Labai nenorėjau, bet teko Kažkam įdomesniam pasiruošti neturėjau laiko.
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 06, 07:12)
Čia amžina
Vestante, sakykit, kad neturit kur palikt vaikų. Įdomu, ką tada pasakys
Mes tai visada imam vaiką kartu. Ir su metukų laiko buvom vestuvėse. Ir kai piršliavom tebuvo 3eji.
Bažnyčion, gamton nesitempėm, palikom seneliam.
Bet salėj buvo. Sėdėjo prie mūsų ir pašokom kartu, baisaus čia daikto.
Niekad nesupratau to draudimo vaikus vestis. Kiti ir su kūdikiais vestuvėse sudalyvauja.
Mes tai visada imam vaiką kartu. Ir su metukų laiko buvom vestuvėse. Ir kai piršliavom tebuvo 3eji.
Bažnyčion, gamton nesitempėm, palikom seneliam.
Bet salėj buvo. Sėdėjo prie mūsų ir pašokom kartu, baisaus čia daikto.
Niekad nesupratau to draudimo vaikus vestis. Kiti ir su kūdikiais vestuvėse sudalyvauja.