Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 22:46)
O koks tas lipnus popierius? Aš tai galvoju, kad reikėtų jau iškart spausdinti ant to popieriaus, kur nusilupa sluoksnis,ir lieka lipnus popierius..na, tikiuosi, supratote.. rolleyes.gif

Iš pradžių galvojau taip daryti, bet kažkodėl nedariau doh.gif Piršliukas užsiiminėjo piešimo darbais biggrin.gif
QUOTE(RaNita @ 2014 10 02, 22:53)
musu fotografas gruodzio menesiui prisiduos su foto tik  smile.gif

Kaip ilgai laukti blink.gif Mums žadėjo po 3 savaičių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 03 spalio 2014 - 06:57
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 02, 13:29)
Ir tai ne visur papus įtalpinau  doh.gif

Galit man papu truputi atseikit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nuotraukos grazios ir svocia wub.gif
O ta kaklaraisti pati darei?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 10 03, 07:59)
Galit man papu truputi atseikit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Galiu. Daug galiu tongue.gif
QUOTE(agne_vvr @ 2014 10 03, 07:59)
O ta kaklaraisti pati darei?

Pirkau. Man rodos, ir dabar jų yra visokiose smulkmenų parduotuvėse mastau.gif
Atsakyti
Jooo, ilgai. filmuota medziaga is vis gal sausio menesiui, o foto gruodi. g.gif sakiau jau ir ispudziai visiskai visi bus isgarave bigsmile.gif bet laukiu baisingai, kada cia ka gausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 15, 21:10)
Oj, merginos pasiguosiu, ot nenoriu as eiti i tas vestuves, tiesiog Jaunuju poziuris i mus, aj eina loxai ir tegul, atsiprasau ka vaikams po sokolada negalima atvezti, vaikai musu taip visada laukia, o jie........... Sedziu visai be nuotaikos, tiesiog toks zmoniu poiuris, kazkas cia minejo apie dovaneles nuo jaunuju, kur ten dovaneles, man atrodo mums ir torto gabaliuko vaikams neduos, buciau as kiaule, ot tikrai neeiciau...........KAIP SUPRATOTE AS LABAI PIKTA

Skaitineju as visas temas ir randu kazka labai artimo sau.. Nezinau, ar si svociute dar cia lankosi, ir kaip jAI VISKAS SEKESI..., bet pas mane panasi situacija ..Vakar tik suzinojau, kad mano vaikai vestuvese nera pageidaujami.. , t.y. nekvieciami.. Kaip jus reaguotumete? Man tai rankos nusviro, nes , pasirodo, kad tik pirsliu pinigai ir visas vedimas reikalingi, o vaikai - tai jau ne. Turejau tiek minciu, tiek ideju...Norejau viska padaryti kuo graziausiai ir geriausiai, negailedama saves, laiko ir pinigu, o dabar... nekyla rankos ka daryti..Ar as per daug cia viska sureiksminu, kaip jus manote? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Mielosios, kas ten per atrakcija"kasos pynimas ant pasagos"? smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 03 spalio 2014 - 20:44
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 03, 21:11)
Skaitineju as visas temas ir randu kazka labai artimo sau.. Nezinau, ar si svociute dar cia lankosi, ir kaip jAI VISKAS SEKESI..., bet pas mane panasi situacija ..Vakar tik suzinojau, kad mano vaikai vestuvese  nera pageidaujami.. , t.y. nekvieciami.. Kaip jus reaguotumete? Man tai rankos nusviro, nes , pasirodo, kad tik pirsliu pinigai ir visas vedimas reikalingi, o vaikai - tai jau ne. Turejau  tiek  minciu, tiek ideju...Norejau viska padaryti kuo graziausiai ir geriausiai, negailedama saves, laiko ir pinigu, o dabar... nekyla rankos ka daryti..Ar as per daug cia viska sureiksminu, kaip jus manote? g.gif  verysad.gif

Labas, nemanau kad perdaug. Bet aš tiesiog pasakyčiau ką manau.
Atsakyti
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 03, 21:11)
Ar as per daug cia viska sureiksminu, kaip jus manote? g.gif  verysad.gif

Kadangi dabar tuoksis labai artimas man žmogus, būsiu ne tik svočia, bet ir planuotoja-organizatorė, jaunieji absoliučiai manimi pasitiki. Be abejo, tariuosi su jais prieš priimdama kokį sprendimą/ užsakydama paslaugą ir pan., bet vienareikšmiškai sutarėme, kad vakarinėje dalyje vaikų nebus ir taktiškai įspėsime svečius, jog nebus kas su jais užsiima ir kvietimas skirtas tik dviems suaugusiems asmenims.
Tačiau tokiu atveju kaip jūsų būtų išimtis. Vakarinėjė dalyje vaikus norėčiau matyti tik tokiu atveju, jei bus kas su jais užsiima ir prižiūri - seneliai ar artimieji, nes tėveliams ir taip bus rūpesčių ir veiklos. Tačiau oficialioj daly ne tik norėčiau, kad jie būtų, bet ir sugalvočiau kokias svarbias ir ypatingas pareigas tongue.gif , tokias kaip žiedų ar nuometo nešimas, žiedlapių barstymas, atėjusių pasveikinti vaišinimas saldainiais ir pan. Kad vaikai jaustųsi svarbūs, reikalingi ir atsakingi ir nebūtų laiko siautimui ir dūkimui tada, kai nereikia.
Iš kitos pusės - kažkurioje temoje skaičiau nuotakos įspūdžius žiūrint filmuotą medžiagą, kai ji guodėsi, jog svarbiausiais momentais fone girdėjosi vaikų knerzėjimas, kalbos ar dūkimas, o ne, sakykim, jaunųjų priesaikos žodžiai. Gal jūsiškiai irgi bijo balagano, visokių nesklandumų ir nesusipratimų ir užtektų tik draugiško pokalbio šiuo klausimu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 04 spalio 2014 - 09:40
sveiki smile.gif norejau paprasyt svociu pasto adreso tik adreso o ne slaptazodzio smile.gif jog vel nesupyktumet biggrin.gif noreciau imesti viena ideja is savo pacios vestuviu gal ka patiks ir pasinaudos... nes jau susimaisiau kazkur buvau radus adresa bet per tiek daug temu pameciau smile.gif
Papildyta:
nezinau kaip pavyko ikelt nuotrauka bet va as darysiu tokias dezutes ir i ja desiu viena "love is..." kramtoma guma ir viena saldaini su jaunuju nuotrauka. tokios bus mazos dovaneles sveciams nuo pirsliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnuTinka: 04 spalio 2014 - 10:46
QUOTE(diana79 @ 2014 10 04, 09:20)
Labas, nemanau kad perdaug. Bet aš tiesiog pasakyčiau ką  manau.

Tikrai manote, kad reikia pasakyti? O jei pasakys "ne"..? unsure.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 04, 10:36)
Kad vaikai jaustųsi svarbūs, reikalingi ir atsakingi ir nebūtų laiko siautimui ir dūkimui tada, kai nereikia.
Iš kitos pusės - kažkurioje temoje skaičiau nuotakos įspūdžius žiūrint filmuotą medžiagą, kai ji guodėsi, jog svarbiausiais momentais fone girdėjosi vaikų knerzėjimas, kalbos ar dūkimas, o ne, sakykim, jaunųjų priesaikos žodžiai. Gal jūsiškiai irgi bijo balagano, visokių nesklandumų ir nesusipratimų ir užtektų tik draugiško pokalbio šiuo klausimu? unsure.gif

Bet juk vienam jau 14 ., tai kokia erzelyne? Suprantu,kai jie kokie penkiameciai.. g.gif Nezinau nezinau. Kaip pasielgti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestantė @ 2014 10 04, 12:13)
Nezinau nezinau. Kaip pasielgti... unsure.gif

Tai jei jau tokio amžiaus, derinčiau marškinius prie svitos ir statyčiau šalia piršlių. O vyresniajam net mergikės paieškočiau ir į poras. O jei jaunieji pasakys "ne", tai ir jūs galite atsakyti tą patį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 04, 13:01)
Tai jei jau tokio amžiaus, derinčiau marškinius prie svitos ir statyčiau šalia piršlių. O vyresniajam net mergikės paieškočiau ir į poras. O jei jaunieji pasakys "ne", tai ir jūs galite atsakyti tą patį cool.gif

Tai bent situacija..Turbut niekam dar taip nepasitaike. Nezinau, ar isdrisu ka pasakyti..:-(
Atsakyti