Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(diana79 @ 2014 10 02, 12:25)
NU KUR JAU LAŠINIŲ, PALYGINUS SU MANIM ESI LIEKNA MOTERIS  tongue.gif

Buvau kažkada... Ir tai ne visur papus įtalpinau doh.gif
QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 12:26)
Peržiūrėjau foto, nu labai liuks..Ir baltai pavydžiu, nes , atrodo, kad aš tik  mažą dalelę darau visko palyginus su jūsų darbais.. ax.gif

Dabar aš darysiu dar mažiau blush2.gif Duosiu reikštis muzikantams, draugai, tegu pasistengia biggrin.gif
O tas pamergių pasirašymas patiko man. Ką reikėtų pasakyti prieš tai?

Kurios vardas po vestuvių nebus nusitrynęs, ta gaus nuotakos batelius dovanų ir pirma ištekės.
Ir koks ten žaidimas  su šepečiu? biggrin.gif

Suktis aplink kotą ratu, kaktą pridėjus prie koto viršaus, kol svočia liepia, o tada susirast savo porą. Galvelė gerokai apsisuka, sunku surast - būna, pabrolys griebia pabrolį. O kol piršlys sukosi (vadovavimą susimirkčiojus perėmė pamergė), aš pabėgau ir atsisėdau kažkur ant suoliuko, teko paieškot, kol rado laugh.gif
QUOTE(Denira76 @ 2014 10 02, 12:39)
Matosi, kad svociute" velniu priedusi"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ragų ir uodegos tetrūksta... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 02, 13:29)

Kurios vardas po vestuvių nebus nusitrynęs, ta gaus nuotakos batelius dovanų ir pirma ištekės.

Ir dovanojo? lotuliukas.gif aR KOKIUS NORS SIMBOLINIUS? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 14:11)
Ir dovanojo? lotuliukas.gif 

Manot, paskui prisimena jie, kada, kas ir ką darė? irnesakyk.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 02, 08:06)
Visko gali būti. Aš tada per keletą metų trejas vestuves atšokau.

as dvejas thumbup.gif
Atsakyti
Darau tuos ženklus ant kaliošų.. Bet labai jau negrabiai išeina.. Aš darau korektoriumi, o kuo jūs darote?
Atsakyti
purškiamais dažais
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 15:36)
Darau tuos ženklus ant kaliošų.. Bet labai jau negrabiai išeina.. Aš darau korektoriumi, o kuo jūs darote?

Aš lipnų popierių naudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 10 02, 20:21)
Aš lipnų popierių naudojau  ax.gif

Reikės pabandyti, gal ir neblogai.. Nes aš dabar taip nukeverzojau - kaip pirmokė verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 20:36)
Reikės pabandyti, gal ir neblogai.. Nes aš dabar taip nukeverzojau - kaip pirmokė verysad.gif  doh.gif

Atsispausdinau paveiksliuką, perbraižiau ant lipnaus popieriaus ir iškirpus suklijavau. Rašyti labai nepatogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 10 02, 20:44)
Atsispausdinau paveiksliuką, perbraižiau ant lipnaus popieriaus ir iškirpus suklijavau. Rašyti labai nepatogu  ax.gif

O koks tas lipnus popierius? Aš tai galvoju, kad reikėtų jau iškart spausdinti ant to popieriaus, kur nusilupa sluoksnis,ir lieka lipnus popierius..na, tikiuosi, supratote.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif
Kaip laikotes? smile.gif man veiklos po vestuviu prabegimo maza biggrin.gif neber kuom uzsiimt laisva minute, nezinau kitakart nei kur detis biggrin.gif
O jus saunuoles, kiek nauju ideju, retai, bet prisiminus ilendu dar paskaitineti, nerealios jus cia 4u.gif
Gavau kelias foto pirmos dienos savo vestuviu, bet nekelsiu i pastuka, nebezinau slaptazodzio, o buciau pratinus veleliau tongue.gif ne fotografo, is sveciu.. musu fotografas gruodzio menesiui prisiduos su foto tik smile.gif

Sekmes svociutes 4u.gif
Atsakyti
sedziu paskutinius paruosiamus darbus darau
jau kelios naktys kaip velai einu gulti

po savatgalio viska pasirodysiu

prasyciau ir man nauja slapuka atsiusti

Atsakyti