QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 09:39)
O tai ten piršlelis taip visu gražumu atrodė??/ Nu drąsus žmogus.. Gaila, kad pas mus nekars piršlio
tAIP TEN PIRŠLYS
Kadangi Jūsų vestuvės dar bus tai patarsiu aks padaė įspūdį svečiams. Piršlio polka, kada piršlys išeina vienas ir aukštai keldamas kojas apšoka visą ratą, dar geriau du, maniškis tik vieną apšoko, tada ima glėbin svočiutę dar ratas ir tada traukinukas.... patikėkit svečiai liko be žado.... jau beveik dvi savaitės po vestuvių o vis dar giria. Sako taip dar nematę...
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 10 02, 09:44)
Smagu, kad yra tokiu zmoniu
diana79 - as niekad nemaciau pirslio korimo. Visad issivaizdavau kitaip,kad neidomu per vulgaru ir t.t. bet sios nuotraukos pakeite mano nuomone, zvengiau balsu net vaikas issigando Saunuoliai!!!
diana79 - as niekad nemaciau pirslio korimo. Visad issivaizdavau kitaip,kad neidomu per vulgaru ir t.t. bet sios nuotraukos pakeite mano nuomone, zvengiau balsu net vaikas issigando Saunuoliai!!!
Agne, iš tikro tai šitas karimas buvo vienas vulgariausių mano matytų, aš džiaugiuosi kad mano vyras drasus o pasirodo ir talentingas, visišką vulgarybę padarė juokinga, reikkėjo matyt kaip jis susirietę babyte apsimetinėjo, keitė balsą, realiai tai gelbėjo situaciją. Aišku tas babyčių laikų gorsetas irgi savo padarė Aš buvau apakus kai jis va taip parėdytas o gal nurėdytas ėjo svečius piršlio krauju vaišinti, visus apėjo.
Vakar paskambino muzikantas sakė, negaliu pamiršti, paprastai pirma apsirengia o tada vaišina , o maniškis, padarė darbą ir tik tada apsirengė.Jis mane nustebino. I r dar kart pasikartosiu, ir muzikantas tą patį skė, polka, per 30 metų pirmą kartą tokia įspūdinga.
Nu ale aš ir pagyrūnė