Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 10 02, 09:39)
O tai ten piršlelis taip visu gražumu atrodė??/ Nu drąsus žmogus.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Gaila, kad pas mus nekars piršlio ax.gif  ax.gif

tAIP TEN PIRŠLYS biggrin.gif

Kadangi Jūsų vestuvės dar bus tai patarsiu aks padaė įspūdį svečiams. Piršlio polka, kada piršlys išeina vienas ir aukštai keldamas kojas apšoka visą ratą, dar geriau du, maniškis tik vieną apšoko, tada ima glėbin svočiutę dar ratas ir tada traukinukas.... patikėkit svečiai liko be žado.... jau beveik dvi savaitės po vestuvių o vis dar giria. Sako taip dar nematę...
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 10 02, 09:44)
Smagu, kad yra tokiu zmoniu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

diana79 - as niekad nemaciau pirslio korimo. Visad issivaizdavau kitaip,kad neidomu per vulgaru ir t.t. bet sios nuotraukos pakeite mano nuomone, zvengiau balsu net vaikas issigando  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Saunuoliai!!! thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Agne, iš tikro tai šitas karimas buvo vienas vulgariausių mano matytų, aš džiaugiuosi kad mano vyras drasus o pasirodo ir talentingas, visišką vulgarybę padarė juokinga, reikkėjo matyt kaip jis susirietę babyte apsimetinėjo, keitė balsą, realiai tai gelbėjo situaciją. Aišku tas babyčių laikų gorsetas irgi savo padarėbiggrin.gif Aš buvau apakus kai jis va taip parėdytas o gal nurėdytas lotuliukas.gif ėjo svečius piršlio krauju vaišinti, visus apėjo.
Vakar paskambino muzikantas sakė, negaliu pamiršti, paprastai pirma apsirengia o tada vaišina , o maniškis, padarė darbą ir tik tada apsirengė.Jis mane nustebino. I r dar kart pasikartosiu, ir muzikantas tą patį skė, polka, per 30 metų pirmą kartą tokia įspūdinga.
Nu ale aš ir pagyrūnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 02, 08:53)

Kadangi Jūsų vestuvės dar bus tai patarsiu aks padaė įspūdį svečiams. Piršlio polka, kada piršlys išeina vienas ir aukštai keldamas kojas apšoka visą ratą, dar geriau du, maniškis tik vieną apšoko, tada ima glėbin svočiutę dar ratas ir tada traukinukas.... patikėkit svečiai liko be žado....  jau beveik dvi savaitės po vestuvių o vis dar giria. Sako taip dar nematę...
Papildyta:

Agne, iš tikro tai šitas karimas buvo vienas vulgariausių mano matytų, aš džiaugiuosi kad mano vyras drasus o pasirodo ir talentingas, visišką vulgarybę padarė juokinga, reikkėjo matyt kaip jis susirietę babyte apsimetinėjo, keitė balsą, realiai tai gelbėjo situaciją. Aišku tas babyčių laikų gorsetas irgi savo padarėbiggrin.gif Aš buvau apakus kai jis va taip parėdytas o gal nurėdytas  lotuliukas.gif  ėjo svečius piršlio krauju vaišinti, visus apėjo.
Vakar paskambino muzikantas sakė, negaliu pamiršti, paprastai pirma apsirengia o tada vaišina , o maniškis, padarė darbą ir tik tada apsirengė.Jis mane nustebino. I r dar kart pasikartosiu, ir muzikantas tą patį skė, polka, per 30 metų pirmą kartą tokia įspūdinga.
Nu ale aš ir pagyrūnė biggrin.gif

Nu tikrai pasirodete ispudingai thumbup.gif thumbup.gif ,to ka man teke matyti, niekada nieko ispudingo nera palike,o cia- be komentaru, SAUNUOLIAI, lotuliukas.gif sedziu , vartau nuotraukos ir juokiuosi thumbup.gif , as , kad ir nebuvau, bet atmosfera ten buvo SUPERINE, vitamino C visi prisigaminote kokiems maziausiai 5 -iems metams i prieki lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 02, 09:53)

na ka tavo vyrui reik i aktorius eit nes cia talentas, ne kiekvienam iseina prajuokit ir valdyt publika smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O tas vylgarumas mano akim pasirode skoningas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 10 02, 10:10)
na ka tavo vyrui reik i aktorius eit nes cia talentas, ne kiekvienam iseina prajuokit ir valdyt publika  smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O tas vylgarumas mano akim pasirode skoningas  ax.gif

kaip suprantu merginos ilgiems žiemos vakarams.... sugaudysiu daygiau foto iš karimo biggrin.gif vis vitaminas D lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Agne_vyr taip kaip komedija iki galo gavosi gerai. Bat apskritai korimas turi suteikti juoko, o čia jo sočiai.
Kažkada kaune buvo tokie muzikantai Vyšniukai, broliai, gal ir dabar yra, tai va jie piršli kaip kardavo..... piršlys dviejų metrų o jie tokie maži, po pusantro, nepasiekia virvės užmesti, greit nubėgo taburetę atsinešė, pašoko, viskas gražiai, estetiškai, juokingosišraikos pasisakymai, jokio perdėto maskarado....
Bet mano vyras tik paprastas statybininkas.....
Atsakyti
Sveikutes,
o gal ir man galite duoti nauja slaptazodi? 4u.gif
Atsakyti
Įdėjau savo reportažą iš senų laikų. Galit cekavytis ax.gif Vakarop ištrinsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 02, 11:31)
Įdėjau savo reportažą iš senų laikų. Galit cekavytis ax.gif Vakarop ištrinsiu cool.gif

na bet tu ir šaunuolė super...viena atlaikyti... ir suknelė tavo graži ... ax.gif
Lenkiu galvą...
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 02, 11:46)
na bet tu ir šaunuolė super...viena atlaikyti... ir suknelė tavo graži ...  ax.gif
Lenkiu galvą...

Tai kad į jokią kitokią neįtalpinau savo lašinių doh.gif Ačiū.
Atsakyti
Svociutes, ieskau labai didelio krepsio dovanai ideti..Na kad 60*70 net butu.. ax.gif Gal uzmatete kur tokiu pirkti? Kiek ziuriu, tai vis maziukai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 02, 12:01)
Tai kad į jokią kitokią neįtalpinau savo lašinių  doh.gif Ačiū.

NU KUR JAU LAŠINIŲ, PALYGINUS SU MANIM ESI LIEKNA MOTERIS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 02, 09:53)

Kadangi Jūsų vestuvės dar bus tai patarsiu aks padaė įspūdį svečiams. Piršlio polka, kada piršlys išeina vienas ir aukštai keldamas kojas apšoka visą ratą, dar geriau du, maniškis tik vieną apšoko, tada ima glėbin svočiutę dar ratas ir tada traukinukas....

O tai tos kojos į šonus, ar kaip ten keliamos? O su svočia jau tikrą polką šoka? Bet tai tada jau reikia visus po vieną išsikviesti, kad tas traukinukas gautųsi, ar ne? pas mus bent taip šoka/. Su tais regeliais. lotuliukas.gif

Peržiūrėjau foto, nu labai liuks..Ir baltai pavydžiu, nes , atrodo, kad aš tik mažą dalelę darau visko palyginus su jūsų darbais.. ax.gif
O tas pamergių pasirašymas patiko man. Ką reikėtų pasakyti prieš tai?
Ir koks ten žaidimas su šepečiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 02, 10:31)

Kaip linksmai aprasiusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Matosi, kad svociute" velniu priedusi" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciu uz grazu aprasyma ir nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti