Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 30, 21:56)
Ale tikrai... g.gif  Kur dabar gauti naują?

Man geras žmogus atsiuntė, maž ir pačiai atsiųs? unsure.gif Ale aš tai neduosiu niekam, net neprašykit, bo nežinau, kurios čia seniokės, kurios naujokės. Kai ilgiau pabendrausiu, tada ax.gif
O susipažinimui įmesiu svočiavimo fotkes prieš šimtą metų (gerai, gerai, ne prieš šimtą, o kai pirmus kartus čia tupėjau), galėsit kritikuot ir smagintis. Ale ištrinsiu po kelių valandų - kas nespėsit pasicekavyt, prabočykit cool.gif Bet čia jau rytoj, nes šiandien tuoj į darbą, o po to turiu kocertą, neturėsiu laiko.
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 30, 14:59)
Sveika,

Kokie zmones pasirode drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
spejai mano foto pamatyt pirmos dienos pastuke? nes as jau isstryniau su savo feisu liko tik darbu foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2014 09 30, 20:16)
kadangi tas pastas mano kurtas tai jums pakeisti slaptazodzio nepavyko  ax.gif
Galvokit ar kazkam tik sakysit slapuka, ar viesai. Slapuka as pasakysiu

Smagu kad kažkas prižiūri. Džiaugiuosi kad nepavyko, vadinasi atsiradus kažkam kas norės pakeisti, tai nepavyks drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Merginos, foto bus... tik nežinau kada, fotografės sakė tik po 1,5 mėn. O mum nedaėjo doh.gif doh.gif doh.gif bent savo tlf iš kišenių išsitraukti. Iš keletos svečių gavau fotkes bet ten aš nelabai matausi. -odžiu laukiu. Kai tik gausiu ką normalaus pasidalinsiu. Dabar turiu tik akimirkas iš piršlio karimo
Misis turbūt didžiausias komplimentas buvo kai jaunoji, pirmadienį rytą per bendrus pusryčius pasakė, aš buvau tiek vestuvių, ir galvojau,ką ji man gali parodyti, o pasirodo buvau nieko nemačius, parodėi viską . Tarp kitko, ta viešnia kurios vestuvės buvo neseniai, sakė jei būtų šitos vestuvės prieš josios, jos būtų kitokios, ir ji svočiai padengė visiškai visas išlaidas.....
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 30, 15:36)
diana79, labai dziaugiuosi, kad buvai nepakartojama, o ka as sakiau, kad tuose viestuvese, kur tavo nuotaka buvo pamerge, net nieko panasau nebus, tikrai visos svocios esancios ar buvusios sioje temukeje, jau labai stengesi ir tai iskarto pastebi visi ne tik jaunieji bet ir sveciai. Labai laukiu nuotrauku mirksiukas.gif

fantasyja, Na tikrai pritrenkianciai atrodei, tokia jauna elegantiska ir tiek visko suruosusi, o ten antra svocia ka nors buvo padariusi ar tik nuotraukuose pozavo? lotuliukas.gif

As viena viskuo, kuo reikejo, rupinausi. 4u.gif
Aciu
smile.gif

Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 01, 11:15)
Smagu kad kažkas prižiūri. Džiaugiuosi kad nepavyko, vadinasi atsiradus kažkam kas norės pakeisti, tai nepavyks  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

jus neisivaizduojat kiek kartu yra bandoma pakeisti slaptazodi doh.gif Nesuprantu tokiu zmoniu, kurie nori padaryti pikta doh.gif O pas mane jau principai veikia, nes kai as ruosiaus pirsliaut buvo toks pats varijantas, pakeite pasto slapuka, tada labai supykau ir sukuriau nauja pasta, kuri priziuriu nuo kenkejisku zmoniu. Ir nustatymai visi bandyti keisti, ir telefono numeris, na kazkas vietoj to, kad ruostusi sventei uzsiima bereikalingais darbais gun_smilie.gif Kiek galesiu tiek pasta saugosiu pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2014 10 01, 06:25)

tavo nikas man girdetas, kartais nesiruosem tuo paciu metu pirsliauti kazkada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 01, 11:15)
Smagu kad kažkas prižiūri. Džiaugiuosi kad nepavyko, vadinasi atsiradus kažkam kas norės pakeisti, tai nepavyks  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Merginos, foto bus... tik nežinau kada, fotografės sakė tik po 1,5 mėn. O mum nedaėjo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  bent savo tlf iš kišenių išsitraukti. Iš keletos svečių gavau fotkes bet ten aš nelabai matausi. -odžiu laukiu. Kai tik gausiu ką normalaus pasidalinsiu. Dabar turiu tik akimirkas iš piršlio karimo
Misis turbūt didžiausias komplimentas buvo kai jaunoji, pirmadienį rytą per bendrus pusryčius pasakė, aš buvau tiek vestuvių, ir galvojau,ką ji man gali parodyti, o pasirodo buvau nieko nemačius, parodėi viską . Tarp kitko, ta viešnia kurios vestuvės buvo neseniai, sakė jei būtų šitos vestuvės prieš josios, jos būtų kitokios, ir ji svočiai padengė visiškai visas išlaidas.....

Labas rytas 4u.gif

diana79 imesk ir tas kelias akimirkas is pirslio korimo i foruma ir kai turesi pirmos dienos foto pasidalink, nes pakeite slaptazodi, dabar negalesiu paziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 10 02, 08:49)
Labas rytas 4u.gif

diana79  imesk ir tas kelias akimirkas is pirslio korimo  i foruma ir kai turesi pirmos dienos foto pasidalink,  nes pakeite slaptazodi, dabar negalesiu paziureti verysad.gif

imesiu į paštuką....
ir mergvakario prisegsiu
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2014 10 01, 22:53)
tavo nikas man girdetas, kartais nesiruosem tuo paciu metu pirsliauti kazkada  ax.gif

Visko gali būti. Aš tada per keletą metų trejas vestuves atšokau.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 10 02, 07:59)
imesiu į paštuką....
ir mergvakario prisegsiu

Jau nuotraukos NEREALIOS!!!!!!! Ir pati laaaaaaaabai graziai atrodei wub.gif , tikra svociute thumbup.gif ,bet fotosesija is pirslio korimo, negaliu, sedziu ir klykiu balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 10 02, 09:31)
Jau nuotraukos NEREALIOS!!!!!!! Ir pati laaaaaaaabai graziai atrodei  wub.gif , tikra svociute  thumbup.gif ,bet  fotosesija is pirslio korimo, negaliu, sedziu ir klykiu balsu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O tai ten piršlelis taip visu gražumu atrodė??/ Nu drąsus žmogus.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gaila, kad pas mus nekars piršlio ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 10 02, 09:31)
Jau nuotraukos NEREALIOS!!!!!!! Ir pati laaaaaaaabai graziai atrodei  wub.gif , tikra svociute  thumbup.gif ,bet  fotosesija is pirslio korimo, negaliu, sedziu ir klykiu balsu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jeu būtum maius kaip mergina juoda suknele šliaužia atatupsta, pamačius dešriuką tiesiai prie veido biggrin.gif gaila kad tai nebuvo nufilmuota.
Ačiū Denira....
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2014 10 01, 22:53)
  Kiek galesiu tiek pasta saugosiu  pioneer.gif

Smagu, kad yra tokiu zmoniu thumbup.gif drinks_cheers.gif

diana79 - as niekad nemaciau pirslio korimo. Visad issivaizdavau kitaip,kad neidomu per vulgaru ir t.t. bet sios nuotraukos pakeite mano nuomone, zvengiau balsu net vaikas issigando doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Saunuoliai!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti