Dekui mergaites, kad mano suknios neispeiket

Nes ji man labai labai
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 29, 09:29)
Nefer, labai grazi suknele, tik as to papuosalo nedeciau, jau geriau kokie auskarai, bet cia tik mano nuomone
To papuosalo ir nebus, cia ne mano daryta nuotrauka. Bet kazko ant kaklo noreciau, kad nebutu taip plika. Pasirupinau dar ir kailinukais, nes speju bus vesoka.
Del pazadu torto, buciniu dezutes ir visa kita, as tame puslapyje perziurejau, nes jei randu idomia ideja iskart googlinu kas ir kaip daroma.
Tik galvoju kokias tas dezutes idomiau butu pateikti

Nes daryciau arba zaidimam arba pazadam.
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2014 08 29, 09:46)
Pirmiausia pradėti nuo scenarijaus. Gamtoj žaidimai palydai, jauniesiems užduotys. Vakare sveikinimai, židinys, tėvų žodžiai. O muzikantai bus? Gal su jais galima derinti vakarinę programą
Čia yra gražių butelių. Pasirenkat vyno buteliai. Galima gyvai parduotuvėse apžiūrėti. Smėlis pigesnis ir didesnis spalvų pasirinkimas Ermitaže.
Nuotakos pavardės saugojimą galima perduoti broliui (jei turi). O jei nieko nėra - tada jaunajam, kad nuotaka nesugalvotų susigrąžinti
Scenarijus parsisiunciau tikriausiai visus, labai daug ka koreguosiu, nes pas mus taip viskas bus suspausta del laiko stokos, kad gamta pasidziaugsim pora val, kol vyks jaunuju fotosesija, bet ir dalyviai nores joje dalyvauti, tai kaip ir gamtos nelieka. Nebus nei pulko, tik jaunieji ir mes. Tai ir islydejimas is namu bus bleznas, kazka mama palinkes ir tiek.
Nuotakos broliai yra du, tai nei vienam duot pavarde saugot nei ka, geriau jaunikiui. Muzikantai dar ir su klaustuku.
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2014 08 29, 11:25)
As pirkau buteli smelio ceremonijai is prismos kaune. Mokejau berods 2lt su kazkiek.zinoma dar graviravimas kainavo

galit paziuret pastuke mano buteliuka ir visus darbelius
O buteli pirkot pacioj Prismoj, ne kokioj parduotuvelej joje? Siandien kaip tik pro ja praejau, na nieko dar bus laiko uzsukt. O kur ju ieskot? Prie indu ar kokiu vazu?