Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 29, 13:48)
Dekui, kad pasidalinote  4u.gif  Begsiu i Norfa  ziureti saldainiu.
Ir tie jusu popieriukai tai lyg blizgantys..Ant kokio popieriaus spausdinote?

Cia patys saldaini popieriukai blizgantys. O as atspausdinau ant paprasto popieriaus nuotraukas kvadrateliais,iskirpau ir priklijavau ant virsaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 09 29, 11:48)
Taip, buvo dvi poros svotu. Is jaunosios (mes) pagrindiniai buvo, o is jaunojo buvo kitaip vadinami "Maršalkos". Nezinau ar supratote  blush2.gif

Supratau, anksčiau mano tėvai taip svočiavo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

teko pakeisti epašto slapuką, dėl kenkėjiškos veiklos, vykdytos Šiaulių mieste, taigi, pakeičiau, prie visoms žinomo slapuko reikia prirašyti 1, be tarpų be nieko tiesiog 1.

Fantasyja, liuks atrodei
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 30, 08:26)
Sveikos merginos,

teko pakeisti epašto slapuką, dėl kenkėjiškos veiklos, vykdytos Šiaulių mieste, taigi, pakeičiau, prie visoms žinomo slapuko reikia prirašyti 1, be tarpų be nieko tiesiog 1.

Fantasyja, liuks atrodei

Labas rytas smile.gif

Oho, kas cia nutiko????? Kazka praleidau??? diana79 kada tu pasirodysi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 30, 09:26)
teko pakeisti epašto slapuką, dėl kenkėjiškos veiklos, vykdytos Šiaulių mieste

Man neleido šįryt prisijungti, jau metė, kad dėl kenkėjiškos veiklos šitam kaime, bla bla bla... , bet kenkėjiškos veiklos nevykdžiau anikokios schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

blink.gif blink.gif blink.gif o kas nutiko, dingo kokia info?
Atsakyti
teko pakeisti epašto slapuką, dėl kenkėjiškos veiklos,

Ačiū už pranešimą.

Visada buvau tyli, kartais padėdavau jei mačiau kad galiu. Nuo pat prisijungimo ( 2012 05 02) stebiu šį forumą, būtent svočių namelius. Jei ne kasdien užeinu, tai kas antrą dieną būtinai. Visada pažiūriu Jūsų darbelius paštuke, atsiprašau, kad nepagyriau ne vienos. Visos nerealios, gražios, darbščios, tiesiog aš tyli stebėtoja... Nepykit) O nutariau parašyti štai dėl ko... Mergaitės, nu pažiūrėjom paštuke, išsaugojom galu gale kas mums reikia, persiuntėm ir UŽDAROM. Be JOKIŲ keitimų, trynimų. Suprantu kai savo nuotrauką ištrinam, bet ne daugiau... Jei jau įdėjom į paštą savo darbą, tai jau pasidalinom, vadinasi norėjom, kad pamatytų. O svetimą liest... visai nepadoru. Kiek galima keist slapuką? Bukim pagarbios, supratingos ir mandagios 4u.gif
Nenorėjau nieko įžeisti, tiesiog kas kiek laiko tas pats per tą patį su tuo slapuku.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 27, 10:49)

Labai elegantiška Misis Vomband nuotaka  wub.gif Santūriai, išieškotai  ir dailiai atrodo. Svočios šukuosena labai graži, tačiau pati kažkodėl labai rimta ir įsitempusi pasirodė. Bet gal čia tik klipuke?  unsure.gif

Sveika, labai idomu buvo paskaityti apie savo doh.gif , taip tikrai buvau labai itempusi, net klipuke matosi, tikrai matosi, bet aciu uz pastebejimus, tikrai taip ir buvo doh.gif

Atsakyti
diana79, labai dziaugiuosi, kad buvai nepakartojama, o ka as sakiau, kad tuose viestuvese, kur tavo nuotaka buvo pamerge, net nieko panasau nebus, tikrai visos svocios esancios ar buvusios sioje temukeje, jau labai stengesi ir tai iskarto pastebi visi ne tik jaunieji bet ir sveciai. Labai laukiu nuotrauku mirksiukas.gif

fanrtasyja, Na tikrai pritrenkianciai atrodei, tokia jauna elegantiska ir tiek visko suruosusi, o ten antra svocia ka nors buvo padariusi ar tik nuotraukuose pozavo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 30, 08:26)
Sveikos merginos,

Fantasyja, liuks atrodei

kadangi tas pastas mano kurtas tai jums pakeisti slaptazodzio nepavyko ax.gif
Galvokit ar kazkam tik sakysit slapuka, ar viesai. Slapuka as pasakysiu
Atsakyti
Šiauliuose per pastarasias 10 dienų „Splius“ abonentams buvo vykdomos „DDoS“ atakos, kurių pagrindinis tikslas - paveikti kompiuterinę sistemą arba tinklą taip, kad kompiuterinės paslaugos taptų neprieinamos vartotojams.
Aš pati jungiausi iš kaimo sekmadienį, viskas buvo ok, šįryt jungiausi Šiauliuose - neleido, prašė identifikuoti vartotoją. Nieko nedariau, nes nežinau, tiesiog uždariau naršyklės langą ir tiek. Popiet, kai problema buvo sutvarkyta, vėl leido jungtis (tiesa, slaptažodis vėl pakeistas, atsiųskit, prašau). Manau, kad sistema saugojosi pati, kai kažkuri narė ("Splius" vartotoja) bandė jungtis prie el.pašto ir nemanau, kad kažkas vykdė kažkokią kenkėjišką veiklą.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 30, 20:36)
Štiesa, slaptažodis vėl pakeistas, atsiųskit, prašau).

Ale tikrai... g.gif Kur dabar gauti naują?
Atsakyti