Sveikutes, svociutes. Gal kas dar pamena mane, o gal ir ne. Svociavome 2014.07.19. Su jusu pagalba labai pasiruoseme. Bet as taip ir nepasirodziau, Tai tesiu pazada ir ikeliau i pastuka musu nuotraukas
.
Pašte įveikiau pirmus 100 laiškų
Kadangi šioje temoje neseniai, nežinau, kuri yra kuri, tai bandysiu pakomentuoti kitaip gal suprasite,kuri esate kuri.
Svočia alyvų spalvos suknele labai daili, šukuosena ir mano paši bus. Piršlys tikras piršlys, vyras iš stuomens ir iš liemens
Nestandartinė, elegantiška ir įdomi svočiutė geltona suknele. Labai elegantiška Misis Vomband nuotaka
Santūriai, išieškotai ir dailiai atrodo. Svočios šukuosena labai graži, tačiau pati kažkodėl labai rimta ir įsitempusi pasirodė. Bet gal čia tik klipuke?
Doviledub, nuostabaus grožio mažoji madam. Gal nešė žiedus? Smagios ir nuotaikingos foto su paspirtukais, o svočiutė tikra svočiutė - nesuvargusi, kaip ir aš!
Vogsiu kažkieno prijuostės idėją. Beje, prijuostes planuoju daryti ir mamoms-būsimoms močiutėms. Užrašas kol kas tebūna paslaptis, pasirodysiu paštuke.
Kol kas iškilę klausimai (prabočykit, jei kalbėjot, netikiu, kad įveiksiu net paskutines tema
): kas per žaidimas-atrakcija su pėdkelnėmis ant vyriškų ne kojų ir iš kur gavote smėlio indą butelį iš dviejų širdžių?