Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 25, 09:37)
O kur galima panaudoti paprastč butelį vyno buityje? g.gif  Juk kai išgeriame vyną, tai butelį išmetame.. g.gif  O be to, aš galvoju, kad jeigu norės išsiimti laiškučius, tai teks tą butelį sudaužyti.. Ar aš čia kažką ne taip misliju..? ax.gif

Pirkau su plačiu kakliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bandysiu papasakoti apie antra diena,tiesa dar pirma diena dareme JAUNIKIO TEATRA,buvau pamirsus,labai super buvo,jaunikio mama verke:)
antra diena prasidejo nuo zadinimo,atleke muzikantas su filmuotoju musu zadinti o as jau sedziu su laminatoriumi ir dirbu,diplomus laminuoju:) Toliau rytinis pasisveikinimas,darom manksta,zaidziam zaidimus su susaldytom koijinem ir pabroliams pamerges atlieka plastines operacijas.Veliau Jaunuju nakties aktas,suris,sirsiu medus. Atkeliauja atsakymas nuo gandro,renkame vaikams vardus,paleidziam vaikelio laisko cd,teveliai verkia,jaunieji sukluse,pas daugeli sveciu akyse asaros.Po visu asarojimu,isventiname jaunuosius i ponus,iteikiame atributika,pati gauname nuostabu paveiksla is metalo ir veidrodziu,pirslys prabangu buteli odiniame futliare,tada jaunieji iteikia vienas kitam dovanas.Dingsta jaunoji,pabroliai iesko,pirslys su jaunikiu issiperka.Tada dingsta pirslys,atsiranda valytoja,kuri visus veja namo,nu vienu zodziu issiaiskina ,kad tai pirslys,aisku tada visa ceremonija ir t.t. viskas baigiasi padekom,diplomais ir medaliais sauniam pulkui. gavom ziauriai daug padeku. Aciu visom prisidejusiom prie mano sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 09 25, 10:07)
Nu bandysiu papasakoti apie antra diena,tiesa dar pirma diena dareme JAUNIKIO TEATRA,buvau pamirsus,labai super buvo,jaunikio mama verke:)
antra diena prasidejo nuo zadinimo,atleke muzikantas su filmuotoju musu zadinti o as jau sedziu su laminatoriumi ir dirbu,diplomus laminuoju:) Toliau rytinis pasisveikinimas,darom manksta,zaidziam zaidimus su susaldytom koijinem ir pabroliams pamerges atlieka plastines operacijas.Veliau Jaunuju nakties aktas,suris,sirsiu medus. Atkeliauja atsakymas nuo gandro,renkame vaikams vardus,paleidziam vaikelio laisko cd,teveliai verkia,jaunieji sukluse,pas daugeli sveciu akyse asaros.Po visu asarojimu,isventiname jaunuosius i ponus,iteikiame atributika,pati gauname nuostabu paveiksla is metalo ir veidrodziu,pirslys prabangu buteli odiniame futliare,tada jaunieji iteikia vienas kitam dovanas.Dingsta jaunoji,pabroliai iesko,pirslys su jaunikiu issiperka.Tada dingsta pirslys,atsiranda valytoja,kuri visus veja namo,nu vienu zodziu issiaiskina ,kad tai pirslys,aisku tada visa ceremonija ir t.t. viskas baigiasi padekom,diplomais ir medaliais sauniam pulkui. gavom ziauriai daug padeku. Aciu visom prisidejusiom prie mano sekmes:)

thumbup.gif smagu skaityti grazius pasakojimus, dziugu, kad likote ivertinti clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 09 25, 11:07)
,zaidziam zaidimus su susaldytom koijinem
paleidziam vaikelio laisko cd,

Įtariu, taip ant širdies dabar jums gera, kai viskas pavyko, buvot įvertinti ir apdovanoti.. thumbup.gif

O kas cia per žaidimas? ir labai suintrigavo tas cd..? Kas jame yra ir kur gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 25, 12:04)
labai suintrigavo tas cd..? Kas jame yra ir kur gauti?

Štai iš čia tas diskas
Būsimo vaikelio laiškas
Atsakyti
O kur ta slaptavietė? Ar aš kažką praleidau? biggrin.gif  g.gif

Nėra, atsakė jau. O aš pamaniau, kad kokiam FB sutūpę visos blush2.gif
Dar baisiai durnas pagal mane žaidimas yra "Vaikus gimdysiu aš, indus plausi tu... ir t.t...." Buvau vestuvėse, kur davė tą netikrą liudijimą..Nui emocijų - nulis... 

Ir visos ramunės, ir tortai - darbo daug, paskui nei kur dėt, nei ką daryt rolleyes.gif
QUOTE(diana79 @ 2014 09 25, 09:52)
Netikrą liudijimą mes rodėm tik jaunojo tėvams, kad jaunasis paėmė žmonos pavardę, smagu buvo biggrin.gif

Mes siuntėm per rankas, tai kai atėjo pas jaunikio tėvą... doh.gif lotuliukas.gif Mamą pagavo purtyt, su pirštu rodyt, jaunikį klausinėt, mama duoda į šoną, sako, vėliau išsiaiškinsim, maž klebonėlis suklydo, tėtis stumia - dabar, uj, juokėmės visi laugh.gif
QUOTE(ingisee @ 2014 09 25, 11:07)
dareme JAUNIKIO TEATRA,buvau pamirsus,labai super buvo,jaunikio mama verke:) 

Kas tas yr? unsure.gif

Aš daug ką užkrausiu muzikantams, ypač žaidimus blush2.gif Savi, pažįstami, jauni, energingi, daug naktų prie laužo su gitara kartu praleista - manau, bus lengva veselė. Bažnyčioje per ceremoniją jauniesiems bus staigmena - gros ir dainuos (taip, dainuos, o ne giedos mirksiukas.gif mirksiukas.gif ) mano draugės, puotos metu planuoju dainą skirti pati, o po židinio įteikimo taipogi bus daina tėveliams, gal net labiau mamoms ir močiutėms - už pradžių pradžią. Paprastai, kai ją atliekam, daugelis verkia. Reikia ir tokių momentų, manau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 25, 22:12)
puotos metu planuoju dainą skirti pati, o po židinio įteikimo taipogi bus daina tėveliams, gal net labiau mamoms ir močiutėms - už pradžių pradžią. Paprastai, kai ją atliekam, daugelis verkia. Reikia ir tokių momentų, manau.

Oho, kaip puiku. Tai jūs profesionali dainininkė? Jei ne paslaptis, ką žadate dainuoti? ax.gif
O jaunųjų teatras tai youtoobe yra, tik nežinau, kai rasti.. Ten padaroma antklodeje skylės, prisiuvamas sliauztinukas, į jį sukišamos jaunųjų rankos, ir žodžiu, pagal vedėjo žodžius jie ten vaidina tomis rankomis. Ir dar jaunikio galva būna iškišta.. Juokinga šiaip.. Daugiausia tai muzikantai tuo užsiima..
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 23, 15:24)
Sveikos  4u.gif

Inda gali parsisiusti is cia http://www.medeja.lt...1...rkti&vv=179

arba bazese paieskok  mirksiukas.gif

Labai ačiū už nuorodą. jau mano indas keliauja.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 26, 10:12)
Oho, kaip puiku. Tai jūs profesionali dainininkė?

Niaaaa, aš profesionaliai groju. Nervais laugh.gif Dainavimas pomėgis, tačiau tenka ir į didžiąją sceną kartais užlipti, o mažesni koncertai - kone kas savaitgalį.
QUOTE(deltadu @ 2014 09 26, 10:12)
Jei ne paslaptis, ką žadate dainuoti? ax.gif

Dar apmąstymuose.
Atsakyti
mergaites padekite

rasau scenariju ir niekur nerandu tos istorijos , kur pirsliui pasiskambina ir papraso buti isrinktais i komendantus, gal turite kur teksta

Atsakyti
Jau radau.......
mman jau nervai ima..... sedziu prie secnarijaus tikiuosi siansien uzsibaigsiu... dar reiikia visokiu smulkmenu.....
Atsakyti
Pašte įveikiau pirmus 100 laiškų ax.gif Kadangi šioje temoje neseniai, nežinau, kuri yra kuri, tai bandysiu pakomentuoti kitaip – gal suprasite,kuri esate kuri.

Svočia alyvų spalvos suknele – labai daili, šukuosena ir mano paši bus. Piršlys tikras piršlys, vyras iš stuomens ir iš liemens thumbup.gif Nestandartinė, elegantiška ir įdomi svočiutė geltona suknele. Labai elegantiška Misis Vomband nuotaka wub.gif Santūriai, išieškotai ir dailiai atrodo. Svočios šukuosena labai graži, tačiau pati kažkodėl labai rimta ir įsitempusi pasirodė. Bet gal čia tik klipuke? unsure.gif Doviledub, nuostabaus grožio mažoji madam. Gal nešė žiedus? Smagios ir nuotaikingos foto su paspirtukais, o svočiutė tikra svočiutė - nesuvargusi, kaip ir aš! laugh.gif

Vogsiu kažkieno prijuostės idėją. Beje, prijuostes planuoju daryti ir mamoms-būsimoms močiutėms. Užrašas kol kas tebūna paslaptis, pasirodysiu paštuke.
Kol kas iškilę klausimai (prabočykit, jei kalbėjot, netikiu, kad įveiksiu net paskutines tema blush2.gif ): kas per žaidimas-atrakcija su pėdkelnėmis ant vyriškų ne kojų ir iš kur gavote smėlio indą – butelį iš dviejų širdžių?

Atsakyti