Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(diana79 @ 2014 09 24, 16:10)

Gaila, bet is cia reikia pirkti uz 200 lt, tada siuncia verysad.gif o vyno butelius, i kuriuos des jaunieji savo laiskus, permatomus ar tamsaus stiklo imate??Ir dar padekoruojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 24 rugsėjo 2014 - 16:07
Sveikos, svočiutės, vėl jungiuosi prie jūsų. Nors veselia dar tolokai, bet pradedu po truputį krapštinėtis. Datos nerašysiu, bijau, kad nuotaka neatkapstytų manęs čia, bet sėdėsiu temoj ilgai :-) Kol kas dėliojuosi viską mintyse, temą perskaičiau, kyla klausimų, skaitysiu ir ankstesnes, tačiau labai tikiuosi, kad atsakymus gausiu rolleyes.gif
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 21, 16:15)
Norinčios gauti slaptažodį, turi prieš tai pasirodyti temoje, pabendrauti parodyti savo darbus arba duoti idėjų kitoms svočioms, o tada tik gali kreiptis į bet kurią ilgesnį laiką bendraujančią svočiutę pasinaudojant AŽ

Kadangi svočiausiu jau 4 kartą, o pirmuosius tris noriai dalinausi visa informacija, idėjomis, nemažai ką buvau įkėlusi į paštą, būtų malonu, kad dabar pasidalintumėte slaptažodžiu ir su manimi. Tiesiog ištryniau iš pomiatės, nemaniau, kad beprireiks ax.gif Laukčiau AŽ.
QUOTE(ingisee @ 2014 09 15, 21:35)
aciu lemonai,kad parode jus slaptaviete cool.gif o tai niekaip nesupratau,kur visos dingo.

Ir aš noriu į slaptavietę blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 24, 21:32)

Kadangi svočiausiu jau 4 kartą, o pirmuosius tris noriai dalinausi visa informacija, idėjomis, nemažai ką buvau įkėlusi į paštą, būtų malonu, kad dabar pasidalintumėte slaptažodžiu ir su manimi. Tiesiog ištryniau iš pomiatės, nemaniau, kad beprireiks ax.gif Laukčiau AŽ.

As taip pat dalinausi ir patarinėjau besiruošdama prieš tai buvusioms vestuvėms ir pati gaudavau minčių ir patarimų bei priėjimą prie slaptavietės. Buvo momentai kai kažkuri naujokė ištrynė visą svočių paštelį, tada visos kiek pajėgdamos dėjome informaciją atgal iš išsaugotų asmeninių archyvų. Bet tai buvo 2007 - 2011. Šîemiat laikai kitokie ir ... žodžiu kol kas neturiu prisijungimo.
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 24, 17:04)
Gaila, bet is cia reikia pirkti uz 200 lt, tada siuncia verysad.gif  o vyno butelius, i kuriuos des jaunieji savo laiskus, permatomus ar  tamsaus stiklo imate??Ir dar padekoruojate?

Aš pirkau paprastą permatomą butelį, kad vėliau galėtų panaudoti buityje. Nedekoravau.
Atsakyti
QUOTE(MartynasP @ 2014 09 25, 06:33)
Buvo momentai kai kažkuri naujokė ištrynė visą svočių paštelį, tada visos kiek pajėgdamos dėjome informaciją atgal iš išsaugotų asmeninių archyvų. Bet tai buvo 2007 - 2011.

Taip, prisimenu šituos dalykus, tai buvo pirmosios svočių temos ir bendraudavome tikrai šiltai ir draugiškai. O kai ištrynė paštą, ką turėjau išsaugojusi, tą dėjau vėl iš naujo. Ir scenarijų visą buvau įdėjusi, ir žaidimų daug naujų, nematytų, negirdėtų, savo sugalvotų, kuriais, kaip matau, iki pat šiandienos sėkmingai naudojamasi.
Šîemiat laikai kitokie ir ... žodžiu kol kas neturiu prisijungimo.

Nesmagu tada, kai pats duodi/ davei, o atgal negauni. Taigi, kol kas laukiam prisijungimo -kam negaila, parašykit į AŽ.
Atsakyti
As taip pat dalinausi ir patarinėjau besiruošdama prieš tai buvusioms vestuvėms ir pati gaudavau minčių ir patarimų bei priėjimą prie slaptavietės. Buvo momentai kai kažkuri naujokė ištrynė visą svočių paštelį, tada visos kiek pajėgdamos dėjome informaciją atgal iš išsaugotų asmeninių archyvų. Bet tai buvo 2007 - 2011. Šîemiat laikai kitokie ir ... žodžiu kol kas neturiu prisijungimo.

Ačiū, jau gavau į AŽ ir to nepastebėjau. Galima ištrinti ši post'ą kažkaip?
Atsakyti
QUOTE(MartynasP @ 2014 09 25, 08:25)
Ačiū, jau gavau į AŽ ir to nepastebėjau. Galima ištrinti ši post'ą kažkaip?

Tai prašom neskriagint ir dalintis B-) Beje, jei neklystu, tada tema dar vadinosi "Vestuvių scenarijai" ar kažkaip panašiai mastau.gif
Kai susidėliosiu "rėmus", pasidalinsiu ir aš tuo, ką turėsiu - tiek pašte, tiek čia. Klausimų irgi turėsiu, nes matau ir naujų idėjų. Kol kas, kadangi ne iki galo viskas sudėliota (laikai, vietos ir pan.), negaliu pilnai planuotis. Tvirtai žinau tik, kad nebus visokių cackų-pacackų (diplomai, pažymėjimai, gandrų laiškai ir pan.), ieškosiu naujų idėjų, akcentų, geriau mažiau, bet kad išliktų atmintyje ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 25, 08:32)
Tai prašom neskriagint ir dalintis B-) Beje, jei neklystu, tada tema dar vadinosi "Vestuvių scenarijai" ar kažkaip panašiai mastau.gif
Kai susidėliosiu "rėmus", pasidalinsiu ir aš tuo, ką turėsiu - tiek pašte, tiek čia. Klausimų irgi turėsiu, nes matau ir naujų idėjų. Kol kas, kadangi ne iki galo viskas sudėliota (laikai, vietos ir pan.), negaliu pilnai planuotis. Tvirtai žinau tik, kad nebus visokių cackų-pacackų (diplomai, pažymėjimai, gandrų laiškai ir pan.), ieškosiu naujų idėjų, akcentų, geriau mažiau, bet kad išliktų atmintyje ilgam smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 24, 21:32)

O kur ta slaptavietė? Ar aš kažką praleidau? biggrin.gif g.gif
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 25, 07:35)
Aš pirkau paprastą permatomą butelį, kad vėliau galėtų panaudoti buityje. Nedekoravau.

O kur galima panaudoti paprastč butelį vyno buityje? g.gif Juk kai išgeriame vyną, tai butelį išmetame.. g.gif O be to, aš galvoju, kad jeigu norės išsiimti laiškučius, tai teks tą butelį sudaužyti.. Ar aš čia kažką ne taip misliju..? ax.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2014 09 25, 08:32)
Tvirtai žinau tik, kad nebus visokių cackų-pacackų (diplomai, pažymėjimai, gandrų laiškai ir pan.), ieškosiu naujų idėjų, akcentų, geriau mažiau, bet kad išliktų atmintyje ilgam smile.gif

Dėl tų cackų pacackų tai sutinku 100 proc. Ir anksčiau piršliaudama to nedariau, ir dabar nedarysiu.. Dar baisiai durnas pagal mane žaidimas yra "Vaikus gimdysiu aš, indus plausi tu... ir t.t...." Buvau vestuvėse, kur davė tą netikrą liudijimą..Nui emocijų - nulis... Aišku, sunku kažką naujo išrasti, bet reikia kažkaip pasukti galvą.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,nera jokios slaptavietes,paprasciausiai buvo susidubliave temukes ir tiek:)
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 25, 09:37)
O kur ta slaptavietė? Ar aš kažką praleidau? biggrin.gif  g.gif
O kur galima panaudoti paprastč butelį vyno buityje? g.gif  Juk kai išgeriame vyną, tai butelį išmetame.. g.gif  O be to, aš galvoju, kad jeigu norės išsiimti laiškučius, tai teks tą butelį sudaužyti.. Ar aš čia kažką ne taip misliju..? ax.gif

Dėl tų cackų pacackų tai sutinku 100 proc. Ir anksčiau piršliaudama to nedariau, ir dabar nedarysiu.. Dar baisiai durnas pagal mane žaidimas yra "Vaikus gimdysiu aš, indus plausi tu... ir t.t...." Buvau vestuvėse, kur davė tą netikrą liudijimą..Nui emocijų - nulis...  Aišku, sunku kažką naujo išrasti, bet reikia kažkaip pasukti galvą.. smile.gif

Gandro laiškas gerai, smagu žiūrėti kaip ginčijasi kiek ir kokių vaikų reikia....
Dar diplomai tie visi tikrai fuuu
Netikrą liudijimą mes rodėm tik jaunojo tėvams, kad jaunasis paėmė žmonos pavardę, smagu buvo biggrin.gif
Nežinau kaip kitos įdėjo, bet aš įdėjau taip kad butelio nesudaužęs neišimsi...
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 25, 09:52)

Nežinau kaip kitos įdėjo, bet aš įdėjau taip kad butelio nesudaužęs neišimsi...

Na, tai turbūt priklijavote lotuliukas.gif Bet kokiu atveju reikės daužyti, jei kakliukas siauras. Juk neišimsi kitaip.. biggrin.gif
Atsakyti