Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 23, 10:40)
Na, bet ją turbūt dar puošėte, ar ne/? Aš galvoju štai tokią nupirkti jau padabintą biggrin.gif Aišku, su vestuvių tematika.
user posted image

Bet ten tik butelis ir laiškučiai tilptų..Kaip manote, kuris variantas būtų geresnis - didelė ar maža dėžutė?
Papildyta:

Įdomu, kokios kainos..? g.gif

Mes nepuošėm niekuo, gavosi toks tikras gražios medienos boxas . Šiaip atrodė labai įspūdingai. O didelė ar maža galite nuspręsti tik pagal jaunuosius, ką mėgsta, koks namuose stilius ir kaip vertins tai ką gavo.
Atsakyti

Įdomu, kokios kainos..? g.gif

mano dezute kainavo 25lt. + 25% nuolaida (jos ismatavimu neturiu, bet nemaza bovo smile.gif mazdaug kaip sita pavaizduota tik 3 kart didesne. kazkur keliau foto, neatsimenu kur tik ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 23, 09:14)
Šiaip merginos, ačiū ir jums už pagyras.
Aš daugiau nenoriu, turiu sau priekaištų, o štai mano piršlys sakė, eičiau ir eičiau..... tik džiaugiasi kad pasiruošimas baigės  lotuliukas.gif

Kai gerai padirbeta tai ir pagyru kalnas thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
zinok as t.p. labai savikritiska doh.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 23, 09:14)

nEREIKIA KREIPTI DĖMESIO, GAL NUOTAIKA BLOGA......
Būtent  noriu pasakyti apie tas kurios neskaito senų temų......  neuždavinėkit klasusimų kurie yra išanalizuoti kokiose 10 ankstesnių temų. Jei neturit laiko skaityti ruoškitės kaip mokate. Aš taip pat laiko neturėjau, bet skaičiau, naktimis ir savaitgaliais. Ir tokia neesu viena. Nereikia sakyti kad vaikai ir darbas, čia psa visas vaikai darbai, ps kai ką ir mokslai.
Jei yra nustatytos ar nusistovėję taisyklės, tai gerbkime viena kita ir Jų laikykimės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
cia vos ne ta pati situacija buna vos ne kiekvienoj temutei del slapuko doh.gif
Gerai Misis berots pasake - jei neturit laiko pasiruost: vaikai, darbai, mokslai ir .t.t tuomet neeikit i tokias pareigas ir nebus jokiu priekaistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MartynasP @ 2014 09 23, 09:23)
Jo, atsiprašau už karštas emocijas, paskutinės dienos veikia. Pikta, kad prašai prisijungimo bent 20 senbuvių (ne tik dabartinių, bet ir iš kitų sezonų) ir visų atsakymai analogiški.

Pas mane viskas suruošta (ne pirmas kartas) tiesiog užstrigau su ėjimu miegoti ir svečių apdovanojimais antra dieną. Norisi kažko įdomesnio, ne pirmos vestuvės, svečių ratas beveik tas pats ir visi tikisi naujo.

Tai gal galetumet visa ta purva kuri paraset be jokio pagrindo istrint???????

Taisykles yra taisykles mes ju laikemes kodel dabar turetume nusizengti g.gif

Jus ispradziu pasiklauskit ko jaunieji nori nes cia ju pirmos vestuves ir gal jie to netikro liud. pazymejimo, meiles sinfonijos, I puodo .t.t. nori . Vestuves jaunuju ne sveciu, galima tik kokias smulkmenas pakeist ar koki juokinga nauja zaidima iterpi. Jei skaitet senas temutes tai naujove apdovanojimams yra juostos su nominacija, muilu medaliai ir pan.
Eilini kart pasikartosiu - naujo dviracio neisrasi kai jaunieji nori tradiziniu vestuviu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, paskaitinėju jūsų temutę, nes kitais metais ir man reikės visų šitų grožių biggrin.gif Noriu paklausti, ar kai vyniojate vestuvinius saldainius į popieriukus, tas popierius nesusiriebaluoja? Gal reikia ta folija dar apvynioti? Bet jau čia bais didelis darbas.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 23, 13:50)
naujove apdovanojimams yra juostos su nominacija, muilu medaliai ir pan.

Muiliukus kaip ir mačiusi..O kas ten per juostos? Tikros, austos, kaip piršliui?
Atsakyti
QUOTE(Vestantė @ 2014 09 23, 13:57)
Sveikutės, paskaitinėju jūsų temutę, nes kitais metais ir man reikės visų šitų grožių biggrin.gif  Noriu paklausti, ar kai vyniojate vestuvinius saldainius į popieriukus, tas popierius nesusiriebaluoja? Gal reikia ta folija dar apvynioti? Bet jau čia bais didelis darbas.. doh.gif
Papildyta:

Muiliukus kaip ir mačiusi..O kas ten per juostos? Tikros, austos, kaip piršliui?

Labas busima svociute drinks_cheers.gif
saldainiukus as vyniojau i folija savaite pries vestuviu diena (man visiskai nesunku buvo vyniot i folija o i popieriukus tai teko padirbet ypac kampus grazius padaryt doh.gif

Juostos tokias daro "Ideju plunksna" Uzeikit i Ju Fb. rasit daugiau pvz. mirksiukas.gif ten daug graziu darbu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 23, 14:08)

Juostos tokias daro "Ideju plunksna" Uzeikit i Ju Fb. rasit daugiau pvz.  mirksiukas.gif  ten daug graziu darbu  wub.gif

Šaunuolės jūs, kad taip geranoriškai viskuo dalinatės.. Ačiukas 4u.gif Tikrai tas puslapis superinis. thumbup.gif
O kur ieškoti indų smėliui kaune? Kažkaip niekur neužmatau tinkamo, ir kad dar su tuo kamšteliu būtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestantė @ 2014 09 23, 14:15)
Šaunuolės jūs, kad taip geranoriškai viskuo dalinatės.. Ačiukas 4u.gif Tikrai tas puslapis  superinis. thumbup.gif
O kur ieškoti indų smėliui kaune? Kažkaip niekur neužmatau tinkamo, ir kad dar su tuo kamšteliu būtų... ax.gif

Sveikos 4u.gif

Inda gali parsisiusti is cia http://www.medeja.lt...1...rkti&vv=179

arba bazese paieskok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestantė @ 2014 09 23, 15:15)
Šaunuolės jūs, kad taip geranoriškai viskuo dalinatės.. Ačiukas 4u.gif Tikrai tas puslapis  superinis. thumbup.gif

smagu gera zodi isgirsti paskutiniu metu biggrin.gif
ziurekit Urmo bazese, girdejau,kad ten buna. As pati pirkau Vilniui Prestos (senuose temutese yra foto buteliuko ) parduotuvei mokejau apie 5 lt + dar graviravau jaunuju inicialus
Atsakyti
QUOTE(Vestantė @ 2014 09 23, 15:15)

Realiai galim agražiai padaryti ir is nedidelio skaidraus gėrimo buteliuko (nuo kokteliu pvz). Galima ir pirkti Kaune nemažai smulkmenų Senukuose Megoje, taip pat radau kartą Šilainiuose Maximos antrame aukšte. Samo Ermitaže buta kažko panašaus (Raudondvario pl.). Prieš kokią savaitę buvau Akropolyje, ten pirmame aukšte berods priešais Omnitel ar Bite berods yra kelios įvairių smulkmenų parduotuvės ir vienoje mačiau panašius (tikia senoviniu daiktu parduotuvė yra viena).

o šiaip http://www.jurasta.l...lio-ceremonija/

ir dar čia https://www.google.l...v...ing&spell=1
Atsakyti

user posted image

sian buvau Ermitaze ir uzmeciau aki kiek kainuoja tokia dezute smile.gif kaina 27 lt su centais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 23, 20:07)
sian buvau Ermitaze ir uzmeciau aki kiek kainuoja tokia dezute  smile.gif  kaina 27 lt su centais  mirksiukas.gif

Dekui, nes as be 50 lt. nieko nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 24, 16:00)
Dekui, nes as be 50 lt. nieko nerandu doh.gif

http://www.vynomeka....?_artperpage=50
Atsakyti