Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gifDiana 79
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Denira76: 22 rugsėjo 2014 - 12:41
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 21, 16:15)
Jau atsibodo tai kartoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

visa info yra pirmam psl.!!!

Norinčios gauti slaptažodį, turi prieš tai pasirodyti temoje, pabendrauti parodyti savo darbus arba duoti idėjų kitoms svočioms, o tada tik gali kreiptis į bet kurią ilgesnį laiką bendraujančią svočiutę pasinaudojant AŽ

P.s. nesuprantu kodel visi taip raunas i ta pastuka, kai visa info yra pirmam psl. sukelta
Naujokai - pabendraukit, pasidalinkit savo darbais, uzsidirbsit spaltazoti tuomet tikrai niekam nebus sunku Jums duoti  mirksiukas.gif

Mano atsakymas tau svociu paste...
Atsakyti
QUOTE(MartynasP @ 2014 09 22, 20:58)
Mano atsakymas tau svociu paste...

As Jusu atsakymo nesupratau...
Ar as Jus puolu?????????????? (gal cia atvirksciai?)
O del mano darbu pasiklauskit kitu svociu, ne Jum sprest....
Atsakyti
Diana79, na ir saunuole.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sitiek visk prisiruosti prisidaryti.. bigsmile.gif O kas ten su tuo vyno buteliu per ceremonija? isduokite paslapti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 22, 22:47)
Diana79, na ir saunuole.. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sitiek visk prisiruosti prisidaryti..  bigsmile.gif  O kas ten su tuo vyno buteliu per ceremonija? isduokite paslapti.. blush2.gif

Jokios paslapties, jaunieji rašė laiškus vienas kitam aš juos sudėjau į butelius, tada įd ežę įdėjau btelį vyno ir iteikiau, kad susitaikymui turėtų ką paskaityti. Įdėja ne mano, ją čia pametėjo kažkuri svočiutė, o aš užsikabinau, pasirodė gražu ir netikėta.
Merginos nesipykite. Nesipeškit kaip čigonės turguje.
Dar pasakysiu iš anksto, scenarijau neprašykite nei asmeninėmis žinutėmis, nei čia. Pirmam lape jų kiek nori. Pasirinkite kas patinka jei tingisi dirbti. Siutina kai klausiu aks per smėlio ceremonija, viskas aprašyta, įveskite į google ir ji viską pasakys ir parodis. Netingėkite!!!
Atsakyti
Diana79, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 23, 01:25)
Jokios paslapties, jaunieji rašė laiškus vienas kitam aš juos sudėjau į butelius, tada įd ežę įdėjau btelį vyno ir iteikiau, kad susitaikymui turėtų ką paskaityti. Įdėja ne mano, ją čia pametėjo kažkuri svočiutė, o aš užsikabinau, pasirodė gražu ir netikėta.

Ai, čia ta ceremonija..Jūs prie stalo darėte ją? Nes ją lyg lauke rekomenduoja, o paskui užkalti vinimis..Aš irgi apie ją galvoju.. Tai dėžėje pas jus 3 buteliai tilpo? Iš kur tokią ėmėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 23 rugsėjo 2014 - 07:45
QUOTE(deltadu @ 2014 09 23, 08:44)
Ai, čia ta ceremonija..Jūs prie stalo darėte ją? Nes ją lyg lauke rekomenduoja, o paskui užkalti vinimis..Aš irgi apie ją galvoju.. Tai dėžėje pas jus 3 buteliai tilpo? Iš kur tokią ėmėte?

Taip mes nekalėm, tiesiog užsegėm, užklijavom ir viskas. Dovanojom prie stalo. Šiaip labai patiko pati mintis visiems, o jaunieji net apsiverkė smile.gif
Atsakyti
diana79 - na saunuole, kad viskas pavyko ir visi iki vieno ivertino tavo triusa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Smagu,kad ir pirsliukas improvizavo biggrin.gif Na dabar rankoves paraitok nes laukia nemazai vestuviu biggrin.gif (lauksim foto mirksiukas.gif )

diana79 - nieks cia nesipyksta smile.gif tik niekaip nesuprantu kodel MartynasP mane uzsipuole, jos vardo niekur neminiu i jos az nerasiau nieko (tu prasanciu buvo ne viena ji, todel ir priminiau sios temutes taisykles) tad mielosios gerbkime viena kita ir sia tema drinks_cheers.gif kas domina visad klauskit,patarsim pasidalinsim turima info mirksiukas.gif
Ne vienai prasanciai buvau padejus ( tiek info, tiek patarimais) kaikurios net nepasivargina aciu pasakyt... Bet ka cia rasyt, teisintis doh.gif kai yra tokiu asmenu kurios neskaito senas temutes ir nezino apie zmogu pradeda pult be priezasties g.gif liudna.....
Papildyta:
Tai dėžėje pas jus 3 buteliai tilpo? Iš kur tokią ėmėte?

deziu neblogu mediniu ir ivairiu dydziu maciau Ermitaze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 23, 09:05)
diana79 - na saunuole, kad viskas pavyko ir visi iki vieno ivertino tavo triusa  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Smagu,kad ir pirsliukas improvizavo  biggrin.gif Na dabar rankoves paraitok nes laukia nemazai vestuviu  biggrin.gif  (lauksim foto  mirksiukas.gif )

diana79 - nieks cia nesipyksta  smile.gif  tik niekaip nesuprantu kodel MartynasP mane uzsipuole, jos vardo niekur neminiu i jos az nerasiau nieko  (tu prasanciu buvo ne viena ji, todel ir priminiau sios temutes taisykles) tad mielosios gerbkime viena kita ir sia tema drinks_cheers.gif kas domina visad klauskit,patarsim pasidalinsim turima info mirksiukas.gif
Ne vienai prasanciai buvau padejus ( tiek info, tiek patarimais) kaikurios net nepasivargina aciu pasakyt... Bet ka cia rasyt, teisintis  doh.gif  kai yra tokiu asmenu kurios neskaito senas temutes ir nezino apie zmogu pradeda pult be priezasties  g.gif liudna.....

Šiaip merginos, ačiū ir jums už pagyras.
Aš daugiau nenoriu, turiu sau priekaištų, o štai mano piršlys sakė, eičiau ir eičiau..... tik džiaugiasi kad pasiruošimas baigės lotuliukas.gif

nEREIKIA KREIPTI DĖMESIO, GAL NUOTAIKA BLOGA......
Būtent noriu pasakyti apie tas kurios neskaito senų temų...... neuždavinėkit klasusimų kurie yra išanalizuoti kokiose 10 ankstesnių temų. Jei neturit laiko skaityti ruoškitės kaip mokate. Aš taip pat laiko neturėjau, bet skaičiau, naktimis ir savaitgaliais. Ir tokia neesu viena. Nereikia sakyti kad vaikai ir darbas, čia psa visas vaikai darbai, ps kai ką ir mokslai.
Jei yra nustatytos ar nusistovėję taisyklės, tai gerbkime viena kita ir Jų laikykimės.

Papildyta:
Tai dėžėje pas jus 3 buteliai tilpo? Iš kur tokią ėmėte?

Dėžę man piršlys pagamino. Tai buvo vienas ir nedidelio jo indelio į pasiruošimą
Atsakyti
Jo, atsiprašau už karštas emocijas, paskutinės dienos veikia. Pikta, kad prašai prisijungimo bent 20 senbuvių (ne tik dabartinių, bet ir iš kitų sezonų) ir visų atsakymai analogiški.

Pas mane viskas suruošta (ne pirmas kartas) tiesiog užstrigau su ėjimu miegoti ir svečių apdovanojimais antra dieną. Norisi kažko įdomesnio, ne pirmos vestuvės, svečių ratas beveik tas pats ir visi tikisi naujo.

Visą laiką darom juokelius su santuokos liudijimais (pirmas kartas su padirbtu, kitas aplaistytas, dar kitose vestuvėse aplamai pametėm) tad ir šioms turiu idėja, bet iki vestuviu dalinti negaliu - bijau yra galinčių iš pulko pamatyti. Jei kam labai reikia - zinote kaip klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 23, 09:14)

Dėžę man piršlys pagamino. Tai buvo vienas ir nedidelio jo indelio į pasiruošimą

Na, bet ją turbūt dar puošėte, ar ne/? Aš galvoju štai tokią nupirkti jau padabintą biggrin.gif Aišku, su vestuvių tematika.
user posted image

Bet ten tik butelis ir laiškučiai tilptų..Kaip manote, kuris variantas būtų geresnis - didelė ar maža dėžutė?
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 23, 09:08)

deziu neblogu mediniu ir ivairiu dydziu maciau Ermitaze  mirksiukas.gif

Įdomu, kokios kainos..? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 23 rugsėjo 2014 - 09:39