Na va bandau pasakoti.
Šeštadienio rytas prasidėjo 6 ryto, 6,30 aš turiu būti kirpykloje, iš kurios turbūt pirmą kartą išėjau visiškai savimi patenkinta ir plaukais ir makiažu, kirpykloje pasiplepėjome su jaunaja jo s mama ir sese ( gal ir negražu, bet mano plaukus tvarkė kita meistrė nei jų ir mano plaukai buvo gražesni
) tada ramiai namo, atsigėriau kavos,perskaičiau super mamas, pagalvojau kad mano auskarai netinka, nusiunčiau vyrą nupirkti man patikusius kitus . Matyt stresas. O tada pas nuotaka. Išleidimo nedarėme, taip rpašė ir jaunoji ir jos mama. Atvažiavau truputį anksčiau, padėjau apsirengti. pasipuošti mašiną, išgėrėme šampano ir į bažnyčią. Su manim važiavo mano dukra 14 metų , tai kai pamatė nuotrauką, nesuvaldė ašarų. Nuotaka tikrai atrodė pritrenkiančiai. O tada visi iš namų į limuziną ir į bažnyčią. Truputį vėluojam bet...... juk taip padoru. Ant bažnyčios laiptų mūsų laukė jaunikis su kunigu, ceremonija labai graži, jaudinanti. Tada vaišės BUVO PARUOŠTI SUMUŠTINUKAI IR ŠAMPANAS. love is guma sukėlė susižavėjimą. Ir mes visi limuzine, mūsų buvo iš viso 16 žmonių, bet ne pulkas, sužaidėme susipažinimo žaidimą, puikiai pasisekė, visi liko sužavėti, aprašimus savo susirinko ir pasisekė. Tiesa, sustojome apsipirkti, jaunieji būvo greiti ir apsukrūs tai kaip ir .... skystoka. Sustojimas ant tilto pernešė nuotaką, tada užrakino spyną, laiškas gandrui, palikome namuose balionus, teko suktis iš padėties, sakau jaunikiui lankstyk laivelį, niekas nemoka. Vienas pasitelkė google, rado laivelį tai sulankstį laivelį ir paleido nuo tilto. Buvo tikrai gražu. O tada kelionė į šventimo vietą. Šampanas ir loginiai žaidimai. Žiauriai visiems patiko. Turėjau gal 30 pasiruošus ir dar buvo mažai. Važiuojant jaunikis surinko pavardę ir pabaigį konservavimą.
Mūsų vestuvės buvo harmony park, tai kol jaunieji fotkinosi viešbutyje mes su jaunimėliųnuvažiavome į valtinę, sužaidėme virves, pašokome, padainavome. Taip dainavome kad svečiai viloje viką girdėjo
. Parėjo jaunieji, išmetėme akmenukus. Ir į šventės vietą, Ten yėvai su duona ir druska. ir užsėstas stalas. Šiaip taip susitvarkėme. Kol jaunuosius sveikino aš išdėliojau patarimų korteles ant stalų, padėjau obuolį sy instrukcija, susinešiau kas reikalianga ir pradėjome. Jei balsas išdavikas nedrebėtų būtų viskas gerai. Bet jis drebėjo. Atidavėme taures. Dokumentą. Karšti. vLGANT KARŠTUS MUZIKANTAS PRADĖJO GROTI O TADA REPLIKUOTI KAD PRIE STALŲ CHAOSAS.Mes su vyrų pasitarėme kad laikas komendantams o čia prasidėjo, susiėmėme su muzikantais. Pasirodo jie nespėjo pavalgyti, Bet... manęs taip lengvai nepaimsi, buvo kaip pasakiau. Visiems patiko rinkimai kai patys pasiprašo. Muzikantai pamokino kad kai svoč ia atsistoja visi šaukia ir ploja. tAI PASKUI VISĄ VAKARĄ STOJAUSI PO DU KARTUS
TADA PAKVIEČIAU VISUSU Į ŠOKIŲ AIKŠTELĘ SMĖLIUI. Pilant smėlį fone girdėjosi pasakojimas kaip jaunieji susipažino. Efektas..... fantastiška. O da pirmas šokis. Labai gražus tarp burbulų. Tada muzikanto vaikiški žaidimai. Ir priverčiu muzinatą baigti žaisti nes laikas antram užsėdimui. Ten skrynelė su akmenukais. Jaunieji verkė. Jautru. Paskui židinys. Vsi uždegė žvakutes, užgesinome šviesas.....Buvo gražu, padovanojome skarelę. ir laukas. Ten ilgiausių metų, gintaro dulkės. Visiems labai patiko, visiems buvo nematyta, ir visi metė po du kartus
Kol visi dar vaikščiojo aš papuošiau jaunųjų kambarį. tRUPUTĮIS ŠOKIŲ IR KADANGI Muzikantui reikėjo išvažiuoti, guldytuvės, visi juokėsi iš kauliuko ir raštelio, kad jokių naktinių
Pasveikinome solinezantę ir tada piršlio polka. Piršlys mano super, ratą apšoko vienas, tada stvėrė glėbin mane ir dar kart smagiai apsukome, o tada jau polka su ragučiais. Priėję visi gyrė mano piršlį už polką, sakė dar taip nematė. Apskritai pirmą dieną jau msu gyrė, sakė ir pasiruošimas ir vedimas super. TiKrai tikiuosi kad taip buvo, nors sau priekaištų turiu.