Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 18, 15:32)
o kur juos pirkote, jei ne paslaptis? 4u.gif
Ir turbut labai brangiai iseina.. As galvoju po saldainiuka ideti..:-)

aš pirkau čia : https://www.facebook...3721411?fref=ts
gavau net įpakuotus į gražų popierių.
Dar dėjau kalendoriuką su jaunųjų foto kuris prasideda nuo vestuvių dienos
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 18, 15:50)

litas muiliukas
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 18, 15:51)
Papildyta:

litas muiliukas

Aciukas, o pas jus daug sveciu bus? Pas mus 60, tai kainuoja nemazai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 18, 16:32)
o kur juos pirkote, jei ne paslaptis? 4u.gif
Ir turbut labai brangiai iseina.. As galvoju po saldainiuka ideti..:-)

na mes uzsisakinejom is ebay.Rozes lapelius ir muiliukus tai sumokejom apie 9 svarus.muiliuku 50sirdeles formos ir ziedlapiai,bet as mastau apie vienoi dezutei saldainiai kitoi muiliukas su jaunuju veidais ax.gif nes zmoniu apie 80 o muiliku tik 50 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 18, 14:09)
o kur dingo visos senbuves  g.gif  reik ir man is cia slides jau po truputi tept  biggrin.gif

Aš vis dar čia drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 18, 15:13)
del scenarijau manau neriek ten uzzsisedet, uztenka pasirasyt kas po ko eina ir eiliu,zaidimu  kokiu  smile.gif 

drinks_cheers.gif
Aš scenarijų dariau su ta mintim, kad būtų kaip špargalkė, jei žodis užsikirs ir pažiūrėt, kas po ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 19, 08:16)
Aš vis dar čia  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

alc.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
Laba diena,

turiu klausimuką-gal susidūrėte su situacija, kai liudininkais tenka būt vestuvėse, kur jaunieji santuokoje gyvena ne vienus metus (santuoka registruota metrikacijoje), turi vaikų, o dabar tuoksis bažnyčioje. Kaip tokiu atveju su tradicijom, žodžiais, žaidimais ir pan. Gal kas turite patirties, pasidalinkite arba bent jau nukreipkite kur ieškoti informacijos, būsiu labai dėkinga!!!
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2014 09 19, 16:59)
Laba diena,

turiu klausimuką-gal susidūrėte su situacija, kai liudininkais tenka būt vestuvėse, kur jaunieji  santuokoje gyvena ne vienus metus (santuoka registruota metrikacijoje), turi vaikų, o dabar tuoksis bažnyčioje. Kaip tokiu atveju su tradicijom, žodžiais, žaidimais ir pan. Gal kas turite patirties, pasidalinkite arba bent jau nukreipkite kur ieškoti informacijos, būsiu labai dėkinga!!!

Man teko kazkada dalyvaut tokiose vestuvese tai jos buvo kaip normalio 2 dienu vestuves(nors santuoka jau buvo keli metai)bet tuo metu jie tik susirase del busimo vaikelio.Tad manau kad labai priklauso ir nuo paciu jaunujukiek sveciu,kur vyks......
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 19, 11:11)

Neiseik 4u.gif ax.gif pasilik su mumis blush2.gif juk ir taip cia jau nieko neliko visos pasvociavusios dingo verysad.gif Sugris tik i siuos namelius kaip vel teks svociaut verysad.gif
Papildyta:
Na o mes del gandro laisko vat mastom su diedu jei kraiteli padaryt juokos formoi g.gif ideti pirstynes iki keliu.dujokauke,........nu vaikeliui mes tikrai manau nebusim abejingi ir prisiusim laikui atejus daug visko wub.gif (as megstu tai wub.gif )Kaip manot????
Beja man kvankai nedaeina kaip ikelt nuotraukas doh.gif doh.gif doh.gif visai tuscia pasidariau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulegraaza @ 2014 09 19, 15:59)
Laba diena,

turiu klausimuką-gal susidūrėte su situacija, kai liudininkais tenka būt vestuvėse, kur jaunieji  santuokoje gyvena ne vienus metus (santuoka registruota metrikacijoje), turi vaikų, o dabar tuoksis bažnyčioje. Kaip tokiu atveju su tradicijom, žodžiais, žaidimais ir pan. Gal kas turite patirties, pasidalinkite arba bent jau nukreipkite kur ieškoti informacijos, būsiu labai dėkinga!!!

as kaip tik ir tokioms vestuvems ruosiuosi kur bus tik baznycia, nes metrikacija jau buvo smile.gif bet ruosiuos tokioms pacioms tradicinems vestuvems. manau aptarkit su jaunaisiais kokiu jie pageidavimu sventei turi ir kaip isivaizduoja pacia svente smile.gif o daugiau info paieskokit ankstesniuose temose, laabai daug ideju ir idomybiu thumbup.gif

o man reikia tokios pagalbos: kuriu scenariju kaip manot ar pirmam uzsedimui uztenka: dokumentu iteikimas, komendantu rinkimas, pazadu tortas, seimos zidinys, jaunosios pavardes konservavimas ir po to jau jaunuju valsas... neper daug? o gal per mazai? ko nors truksta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 19, 16:50)
Beja man nedaeina kaip ikelt nuotraukas 

Labai patogu kelt nuotraukas per http://radikal.ru/ .
1. Atidarom puslapį ir surandam užrašą Parinkti... (prie jo prierašas Neparinktas joks failas).
2. Spaudžiam Parinkti... . Atidaro mūsų failus naujam lange, parenkam reikalingą nuotrauką ar paveiksliuką ir spaudžiam OPEN. Mažas langas užsidare ir Radikal"e liko Jūsų paveiksliukas (nuotrauką). Virš paveiksliuko užrašas rusų kalba ЗАГРУЗИТЬ, t.y. įrašyti. Spaudžiame tą migtuką.
3. Atsirado naujas puslapis kur daug nuorodų. Pasirenkam 3-ą (kur raudonai), kopijojam visą nuorodą ir įdedam į komentarą. Viskas)
Kodėl būtent 3-ą nuorodą? Todėl, kad komentaruose paveiksliukas nebus didelis, bet paspaudus ant jo, jis pasididina.

P.S. Jei nepaviks ar yra klausimų, klauskit, padesiu)
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 09 19, 17:39)
o man reikia tokios pagalbos: kuriu scenariju kaip manot ar pirmam uzsedimui uztenka: dokumentu iteikimas, komendantu rinkimas, pazadu tortas, seimos zidinys, jaunosios pavardes konservavimas ir po to jau jaunuju valsas... neper daug? o gal per mazai? ko nors truksta? smile.gif

Žiūrint, kelintą planuojat sėstis prie stalo. Aš pavardės konservavimą kelčiau prie įšventinimo į šeimininkus. Pirmam užsėdimui palikčiau dokumentus, komendantus, pažadus ir valsą ax.gif
Atsakyti
Nu sveikutes merginos,dar tikrai ne visos dingome biggrin.gif as taip pat vis uzsuku,tik vat siuo metu dirbu nuo 7 ryto iki 8 vakaro,o dar namie pirmoke,tai pasirasineti nera kada 4u.gif Bandysiu aprasyti,kaip sekesi man: taigi diena prasidejo 8 ryto kirpykloje,9 makiazas,viskuo labai patenkinta ir sumokejau uz viska tik 75 lt. thumbup.gif po siu proceduru lekiu namo,persirengiu ir pas jaunaja.Pamerges jau susirinke,paskutiniai paruosiami darbai(pamergytes i lauka ir durys apklijuojamos siulais) laukiam jaunikio:) atvyksta jaunasis su jaunosios bateliu rankose,ismatuoja visom,netgi ir as savo kojyte pakisu ax.gif bet netinka,tada isgeria taure tyro vandens ale sulini sausina ir randa 3 raktus,atsako i mano pateikta klausima ir keliauja prie duru,cia voratinklis o uz jo jaunosios mama su varle rankose,jaunikis supleso voratinkli ir buciuoja varle,pagaliau gauna nuotaka.Nu toliau pulko pristatymas,geliu iteikimas,viskas kas priklauso isleidziant,dar pulkas issitraukia dienos darbus mirksiukas.gif puosiam limuzina,atsisveikinam,palaiminimas ir lekiam i CM. Ceremonija,vaises ir judam i baznycia,ceremonija buvo nuostabi,po to konfeti,ziedlapiai,pasaga su kasos pynimu,balandziai,vaises.Vel judam i foto sesija su zirgais,jaunimelis vangokas,bet po truputi issijudinam.Foto sesija visiems jauniesiems ir pulkui tenka laime pajodineti su zirgais,suzaidziam zaidimuka su kinietiskom lazdelem ir traukiam i poezijos parka.Cia pora tiltu,per viena jaunieji lekia su paspirtuku ir vaikiska masinyte,per kita tradicinis nesimas,parke su vaikiskais dideliais kastuveliais uzkasam nereikalingus jausmus,paleidziam laiska gandrui,uzkonservuojam pavarde,vel foto sesija su lietsargiais,bokso pirstinem ir lekiam i sodyba.Cia laukia broma,jaunieji issikerpa sirdi per kuria jaunikis pernesa jaunaja,toliau stalo isispirkimas,cia ir prasidejo visos nesamones doh.gif niekur nerandu stalo kontrakto,tenka improvizuoti,issisuku su netikru tortu(puse tikro,puse kempineapipurksta grietinele ir pabarstyta sokoladu ) netikri jaunieji itaria klasta,torto nepjauna biggrin.gif tada gauna dar saldainiu virve ir parodau jaunuju foto po lekstemis ,mus praleidzia. Tuoj pat prisistato muzikante ir bando maisyti kortas,ziauriai susinervinu,nes mano daiktai ,kurie buvo atvesti is vakaro pernesti ir sudeti gana aukstai ir bet kaip,o dar si bando aiskinti ka man daryti,laikausi is paskutiniuju,nors jaunieji pastebi,kad as siuntu.Labai pykau ant tos bobos,nes muzikanta buvau prasius pati jaunuju butent si,ir tikejausi,kad viskas bus ok,kaip ir praejusiose vestuvese,bet kad jis atsives dar ir moteriske,kuri man bandys reguliuoti doh.gif Nu bet as susitvarkau pagal save ax.gif kol sveikina jaunuosius susidelioju per nauja daiktus,nusiraminu ir dirbu toliau.Prisistatome kur buvom,ka veikem,padovanojame jaunosios teveliui pavarde,valgome.Pasistiprine susipazistame ir pasizadame su pazadu tortu,issirenkame stalo valdzia,kvieciu pulka pas save,pamergem iteikiu gerbeju atmusejus,pabroliams seilegaudzius,pirmas zaidimas su ciupa ciupsais,is karto pamergiu ir pabroliu sveikinimas jauniesiems.Pamerges padainuoja daina,pabroliai susoka soki.Toliau teveliu sveikinimai,jaunuju sveikinimai teveliams,jaunuju sokis viduryje sokio jaunieji pakviecia savo tevelius,sauname konfeti.Tesiame smelio ceremonija,zidinio uzdegimas,zaidimas su naktipuodziais.Sokiai,dvylikta gintaro dulkiu ceremonija,ilgiausiu metu,torto pjaustymas,puokstes metimas,keleraikscio nuemimas,linksmybes.Apie antra islydim jaunuosius iteikiam laukneseli,meiles simfonija ir toliau linksminames.Aisku jaunieji grista,tada leidziu pasireiksti moteriskei muzikantei,man poilsis,tai ji praveda zaidima neva sokiu desimtukas.Apie 4 nueiname miegoti.Apie antra diena parasysiu ryt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingisee @ 2014 09 19, 21:38)
Nu sveikutes merginos,dar tikrai ne visos dingome biggrin.gif  as taip pat vis uzsuku,tik vat siuo metu dirbu nuo 7  ryto iki 8 vakaro,o dar namie pirmoke,tai pasirasineti nera kada 4u.gif  Bandysiu aprasyti,kaip sekesi man: taigi diena prasidejo 8 ryto kirpykloje,9 makiazas,viskuo labai patenkinta ir sumokejau uz viska tik 75 lt. thumbup.gif po siu proceduru lekiu namo,persirengiu ir pas jaunaja.Pamerges jau susirinke,paskutiniai paruosiami darbai(pamergytes i lauka ir durys apklijuojamos siulais) laukiam jaunikio:) atvyksta jaunasis su jaunosios bateliu rankose,ismatuoja visom,netgi ir as savo kojyte pakisu ax.gif bet netinka,tada isgeria taure tyro vandens ale sulini sausina ir randa 3 raktus,atsako i mano pateikta klausima ir keliauja prie duru,cia voratinklis  o uz jo jaunosios mama su varle rankose,jaunikis supleso voratinkli ir buciuoja varle,pagaliau gauna nuotaka.Nu toliau pulko pristatymas,geliu iteikimas,viskas kas priklauso isleidziant,dar pulkas issitraukia dienos darbus mirksiukas.gif puosiam limuzina,atsisveikinam,palaiminimas ir lekiam i CM. Ceremonija,vaises ir judam i baznycia,ceremonija buvo nuostabi,po to konfeti,ziedlapiai,pasaga su kasos pynimu,balandziai,vaises.Vel judam i foto sesija su zirgais,jaunimelis vangokas,bet po truputi issijudinam.Foto sesija visiems  jauniesiems ir pulkui tenka laime pajodineti su zirgais,suzaidziam zaidimuka su kinietiskom lazdelem ir traukiam i poezijos parka.Cia pora tiltu,per viena jaunieji lekia su paspirtuku ir vaikiska masinyte,per kita tradicinis nesimas,parke su vaikiskais dideliais kastuveliais uzkasam nereikalingus jausmus,paleidziam laiska gandrui,uzkonservuojam pavarde,vel foto sesija su lietsargiais,bokso pirstinem ir lekiam i sodyba.Cia laukia broma,jaunieji issikerpa sirdi per kuria jaunikis pernesa jaunaja,toliau stalo isispirkimas,cia ir prasidejo visos nesamones doh.gif niekur nerandu stalo kontrakto,tenka improvizuoti,issisuku su netikru tortu(puse tikro,puse kempineapipurksta grietinele ir pabarstyta sokoladu ) netikri jaunieji itaria klasta,torto nepjauna biggrin.gif tada gauna dar saldainiu virve ir parodau jaunuju foto po lekstemis ,mus praleidzia. Tuoj pat prisistato muzikante ir bando maisyti kortas,ziauriai susinervinu,nes mano daiktai ,kurie buvo atvesti is vakaro pernesti ir sudeti gana aukstai ir bet kaip,o dar si bando aiskinti ka man daryti,laikausi is paskutiniuju,nors jaunieji pastebi,kad as siuntu.Labai pykau ant tos bobos,nes muzikanta buvau prasius pati jaunuju butent si,ir tikejausi,kad viskas bus ok,kaip ir praejusiose vestuvese,bet kad jis atsives dar ir moteriske,kuri man bandys reguliuoti doh.gif Nu bet as susitvarkau pagal save ax.gif kol sveikina jaunuosius susidelioju per nauja daiktus,nusiraminu ir dirbu toliau.Prisistatome kur buvom,ka veikem,padovanojame jaunosios teveliui pavarde,valgome.Pasistiprine susipazistame ir pasizadame su pazadu tortu,issirenkame stalo valdzia,kvieciu pulka pas save,pamergem iteikiu gerbeju atmusejus,pabroliams seilegaudzius,pirmas zaidimas su ciupa ciupsais,is karto pamergiu ir pabroliu sveikinimas jauniesiems.Pamerges padainuoja daina,pabroliai susoka soki.Toliau teveliu sveikinimai,jaunuju sveikinimai teveliams,jaunuju sokis viduryje sokio jaunieji pakviecia savo tevelius,sauname konfeti.Tesiame smelio ceremonija,zidinio uzdegimas,zaidimas su naktipuodziais.Sokiai,dvylikta gintaro dulkiu ceremonija,ilgiausiu metu,torto pjaustymas,puokstes metimas,keleraikscio nuemimas,linksmybes.Apie antra islydim jaunuosius iteikiam laukneseli,meiles simfonija ir toliau linksminames.Aisku jaunieji grista,tada leidziu pasireiksti moteriskei muzikantei,man poilsis,tai ji praveda zaidima neva sokiu desimtukas.Apie 4 nueiname miegoti.Apie antra diena parasysiu ryt mirksiukas.gif

SEKMES RYT zvaigzduole; DIANA79
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingisee: 19 rugsėjo 2014 - 20:43
ploja.gif ploja.gif ploja.gif SEKMES; SEKMES; SEKMES: ploja.gif ploja.gif ploja.gif

zvaigzduole; DIANA79
Atsakyti