Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(doviledub @ 2014 09 18, 09:47)
Sveikos svociutes, as jau svociavau pernai, viskas vyko super, savo indeli I pastel buvau atsiuntusi smile.gif reikia jusu pagalbos buvu dariusi ramune su darbu pasidalijimais, buvo rutuliukas ir lapeliai, lapelius po viena plesyt reikejo, kompas senas sugedo nebeturiu sablono, o jo verkiant reikia darzeliui, gal kas atsiustu I az arba el pastu doviledubinskiene@gmail.com buciau laaaaabai dekinga, aciu

Sveikute. Prisimenu jus is pernai metu..Gaila, bet neseniai issitryniau ta sablona..Nusprendziau jo nedaryti, nes labai banalu ir neidomu pasirode.. verysad.gif

Svociutes, ar dedate ka i pazadu torto gabaleli? Kokia dovanele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 18 rugsėjo 2014 - 09:52
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 18, 08:13)
Mano akimis - daug.
Iš manęs 90 prašė,

as t.p. pas Beata mokejau 90lt uz darba + 30lt., kad namo atvaziavo. Darbu likau patenkinta tiek makiazo,tiek sukuosenos (foto pastuke ax.gif )
Kiek klausinejau tai +- visur Vilniui tokios kainos is kur tavo tiek uzkukavo tai net neisivaziduoju doh.gif
Atsakyti
sveikos svociutes. smile.gif
jau kuri laika skaitineju jusu idejas ir mintis. cia tikras lobynas smile.gif paciai ir teks garbes svociauti bet dar negreit 2015 07 11 ax.gif bet po truputi pradedu ruostis, jog paskui nebutu didelio streso smile.gif tikiuosi priimsit i savo gretas smile.gif norejau jusu paklausti nuo ko jus pirmiausia pradedat ruostis? nes vestuves bus gan IDOMIOS: busim pirsliai bet be puko, o jaunieji nori visu tradiciju ir pan. nelabai isivaizduoju sventes. smile.gif gal galit padet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 09 18, 11:44)
jau kuri laika skaitineju jusu idejas ir mintis. cia tikras lobynas smile.gif paciai ir teks garbes svociauti bet dar negreit 2015 07 11  ax.gif bet po truputi pradedu ruostis, jog paskui nebutu didelio streso smile.gif tikiuosi priimsit i savo gretas  smile.gif  norejau jusu paklausti nuo ko jus pirmiausia pradedat ruostis? nes vestuves bus gan IDOMIOS: busim pirsliai bet be puko, o jaunieji nori visu tradiciju ir pan. nelabai isivaizduoju sventes. smile.gif gal galit padet? smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Tai tik lengviau bus be pulko.. biggrin.gif Siaip pulkas reikalingas tik kur gamtoje zaidimams zaisti, o jei nebus ju, tai ir vargo maziau. O visa kita ruostis paprastai - skaitineti, dometis. Scenarijai jau yra pirmame psl. Atsirinksite, ko jums reikia, o ko - ne.Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 09 18, 11:44)
jau kuri laika skaitineju jusu idejas ir mintis. cia tikras lobynas smile.gif paciai ir teks garbes svociauti bet dar negreit 2015 07 11  ax.gif bet po truputi pradedu ruostis, jog paskui nebutu didelio streso smile.gif tikiuosi priimsit i savo gretas  smile.gif  norejau jusu paklausti nuo ko jus pirmiausia pradedat ruostis? nes vestuves bus gan IDOMIOS: busim pirsliai bet be puko, o jaunieji nori visu tradiciju ir pan. nelabai isivaizduoju sventes. smile.gif gal galit padet? smile.gif

Sveika prisijungusi,
aš svočiausiu tokiose vestuvėse, žmonių 6 pulko nėra, piršlį kars smile.gif
Tiesa su mumis limuzinu važiuos dar 12 žmonių, kurie ne pulkas biggrin.gif
Pradėk nuo scenarijuas, pasirašyk, susidėliok.... o tada pirmyn. Užsiimk darbais, pirkiniais ir toliau tobulink scenarijų....
Man šeštadienį startas o savuoju scenarijum neesu patenkinta..... ir dar šiandien jis keisis, pildysis.....
Atsakyti
gal cia tikrai anokia beda jog pulko nera. bet siaip vestuves bus 1 diena sveciu apie 25. ir visi is jaunosios puses. nes jaunikis vokietis. jo artimieji neatvaziuos. tai realiai galvoju kuo pakeisti susipazinomo zaidima. nes juk gimine sava vieni kitus pazysta biggrin.gif gal keistai atrodys kai paprasysiu prisistatyt:D
Atsakyti
QUOTE(AgnuTinka @ 2014 09 18, 12:54)
gal cia tikrai anokia beda jog pulko nera. bet siaip vestuves bus 1 diena sveciu apie 25. ir visi is jaunosios puses. nes jaunikis vokietis. jo artimieji neatvaziuos. tai realiai galvoju kuo pakeisti susipazinomo zaidima. nes juk gimine sava vieni kitus pazysta biggrin.gif gal keistai atrodys kai paprasysiu prisistatyt:D

Tiesiog pazadu torta galite padaryti..O prisistatyti tada nebutina.
Atsakyti
o kur dingo visos senbuves g.gif reik ir man is cia slides jau po truputi tept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 18, 14:09)
o kur dingo visos senbuves  g.gif  reik ir man is cia slides jau po truputi tept  biggrin.gif

Agne dar biški pabūk..... neišeik.... aš biški egoistė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 18, 11:51)
Sveikute. Prisimenu jus is pernai metu..Gaila, bet neseniai issitryniau ta sablona..Nusprendziau jo nedaryti, nes labai banalu ir neidomu pasirode..  verysad.gif

Svociutes, ar dedate ka i pazadu torto gabaleli? Kokia dovanele?

AS dedu muiliukus sirdeles ziedlapiu forma
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 18, 13:15)
.
Man šeštadienį startas o savuoju scenarijum neesu patenkinta..... ir dar šiandien jis keisis, pildysis.....

o kas mieloji jame ne taip???as ir dar vis keiciu bet jau iki stalo uzsedimo nieko nekeisiu
Atsakyti
na dar pabusiu ax.gif

del scenarijau manau neriek ten uzzsisedet, uztenka pasirasyt kas po ko eina ir eiliu,zaidimu kokiu smile.gif is savo patirties galiu pasakyt, kad nemazai eksprontu sakem i scenariju tik aki uzmetam ir toliau varom biggrin.gif turejom dvi papkutes su jom buvom abutu tik pas jaunaja namie, veliau su viena dirbom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 18, 14:51)
AS dedu muiliukus sirdeles ziedlapiu forma
Papildyta:

o kur juos pirkote, jei ne paslaptis? 4u.gif
Ir turbut labai brangiai iseina.. As galvoju po saldainiuka ideti..:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 18 rugsėjo 2014 - 14:44