Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

Labas rytukas svociukes 4u.gif

g.gif idom ir kodel manes sarasiuke vis dar ner spalio 4 mes svociaujam mirksiukas.gif
oi per tuos vargelius keliom dienom buvo neprieinamas PC tad einu skaityt kas kaip papirsliavo
Beja ar galeciau gauti slaptazodi? Noreciau imesti ir suknele ir taures ir darbelius kuriems gal tiks kaip mintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 17, 09:19)
Labas rytukas svociukes 4u.gif

g.gif idom ir kodel manes sarasiuke vis dar ner spalio 4 mes svociaujam mirksiukas.gif

Esi sarasiuke, paskutinis papildytas sarasiukas yra 13psl. mirksiukas.gif paciam pirmam sarasiuke negalima jau koreguot (sistema neleidzia)

slaja - smagu,kad viskas pavyko thumbup.gif
Lauksim foto visu svociuciu kurios jau atsoko smile.gif
Papildyta:

Svočiauti pasiruošusios:

RUGSĖJIS
20d.- zvaigzduole; diana79

SPALIS
4d - lina_sk; NILE**
10d. - Rugelina

Atsakyti
LIKO NEDAUG JAU IR IKI MUSU PIRSLIAVIMO.kITA SAVAITE AS ISKRNDU O KUR DAR VISA KITA verysad.gif PERGYVENU NES DAR MAZIUKE MAITINU,O PIRMADIENI TEKO JA 12 VALANDU NEMAITINT TAI KRUTYS TAIP SUKIETEJO KAD NET GUZAIS NUEJO verysad.gif KAIP AS TAI SUDERINSIU PIRSLIAVIMA SU MAITINIMU -NEZINAU verysad.gif
Kas is Vilniaus ar daug uz makijaza -180 lt?Nes visi galvoja kad pas mus auga pinigu medziai todel galima imti truputi didesnem kainom
Atsakyti
Vadinasi ir man žvirkeliais teks pasivažinėti smile.gif būčiau liepa žinojusi, prie jūros būčiau prisirinkusi, bet vat pasakė tik rugpjūtį jaunieji kad padavė pareiškimus ir mus kviečia...uchhh... ax.gif na nieko kaip nors...
NILE pagal mano visažistės kaina, tai tavoji - KOSMOSAS doh.gif aišku ir miestai skiriasi, bet kad tiek doh.gif aš 50 lt paliksiu, jaunoji irgi tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(Svelnute86 @ 2014 09 17, 16:44)
Vadinasi ir man žvirkeliais teks pasivažinėti smile.gif būčiau liepa žinojusi, prie jūros būčiau prisirinkusi, bet vat pasakė tik rugpjūtį jaunieji kad padavė pareiškimus ir mus kviečia...uchhh... ax.gif  na nieko kaip nors...
.

del akmenuku as ir pykta kad neprisirinkau liepa verysad.gif buvom prie tokiu krantu kur ploksti akmenukai vyras dar siule pasirinkt,bet ne juk man kriaukles rupejo doh.gif vat mastau o jei ietoi akmeneliu kriauklytes g.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, susidūrėm su bėda, gal net ne viena. Bet... KAIP ŠOKTI PIRŠLIO POLKA, ARBA POLKA SU RAGUČIAIS. pAMENU KAD TURI BŪTI TRAUKINUKAS O KAIP PASKUI???
gAL KURI GALITE MAN PAAIŠKINTI?
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 17, 16:32)
del akmenuku as ir pykta kad neprisirinkau liepa verysad.gif  buvom prie tokiu krantu kur ploksti akmenukai vyras dar siule pasirinkt,bet ne juk man kriaukles rupejo doh.gif vat mastau o jei ietoi akmeneliu kriauklytes g.gif

Man, asmeniškai, kriauklės būtū originaliau ax.gif Ypač, jei jos didelės.
QUOTE(diana79 @ 2014 09 17, 21:25)
Sveikos mielosios, susidūrėm su bėda, gal net ne viena. Bet... KAIP ŠOKTI PIRŠLIO POLKA, ARBA POLKA SU RAGUČIAIS. pAMENU KAD TURI BŪTI TRAUKINUKAS O KAIP PASKUI???

Piršlys pradeda šokti ir su "ragais" kviečia svečius. Pasidaro traukinukas, šoka ratu. Po kelių taktų kiekviena pora šoka atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 17, 21:41)
Man, asmeniškai, kriauklės būtū originaliau  ax.gif Ypač, jei jos didelės.

Piršlys pradeda šokti ir su "ragais" kviečia svečius. Pasidaro traukinukas, šoka ratu. Po kelių taktų kiekviena pora šoka atskirai.

Ačiū, taip mokėsim...... iš kart ramiau 4u.gif
Gerai ir kriauklės, manau galima ir į popieriukus net rašt, juos susukti ir užkasti.
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 17, 21:51)
Ačiū, taip mokėsim...... iš kart ramiau  4u.gif
Gerai ir kriauklės, manau galima ir į popieriukus net rašt, juos susukti ir užkasti.

drinks_cheers.gif Aš visada už originalumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 17, 15:37)
Kas is Vilniaus ar daug uz makijaza -180 lt?

Mano akimis - daug.
Iš manęs 90 prašė, bet makiažas dar trečią dieną laikėsi su visom prilipintom blakstienom, kol į dušą nenuėjau. Ir labai gražiai padažė, kiek kas dažė, tai man gražiausiai buvo wub.gif

QUOTE(NILE** @ 2014 09 17, 16:32)
vat mastau o jei ietoi akmeneliu kriauklytes g.gif

drinks_cheers.gif Kažkuri čia rašė kriauklytes, labai gražiai atrodė thumbup.gif
Nesvarbu, ant ko rašysit, svarbi pati mintis žaidimo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(diana79 @ 2014 09 17, 21:25)

Na, ta issivedima su "ragais" tai turbut zinote, o paskui viskam vadovauja muzikantai: ten ratelis, mergaites i viduri, berniukai i viduri ir t.t.
Atsakyti
Sveikos svociutes, as jau svociavau pernai, viskas vyko super, savo indeli I pastel buvau atsiuntusi smile.gif reikia jusu pagalbos buvu dariusi ramune su darbu pasidalijimais, buvo rutuliukas ir lapeliai, lapelius po viena plesyt reikejo, kompas senas sugedo nebeturiu sablono, o jo verkiant reikia darzeliui, gal kas atsiustu I az arba el pastu doviledubinskiene@gmail.com buciau laaaaabai dekinga, aciu
Atsakyti