QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 15, 11:40)
Aciu uz gera zodi
Nefer - as galvoju,kad sveciai pagalvojo,kad cia yra muzikanto nuopelnas visos programos nes jis beveik visus tavo darbus atliktus pravede na, bet as taip galvoju.
Nefer - as galvoju,kad sveciai pagalvojo,kad cia yra muzikanto nuopelnas visos programos nes jis beveik visus tavo darbus atliktus pravede na, bet as taip galvoju.
Ne, zinojo, kad tai mano darbai. Nes nuotaka dar klause, kiek laiko liudijima siuvinejau, kitas svecias klause is kur torto gabalelius gavau, sakiau pati karpiau klijavau is kartono. O po pareigu pasiskirstymo, kai viska susidejo i mano maiselius, tai labai graziai muzikantas per mikrafona pasake, kad krepseliai yra jusu liudininkes ranku darbas, kuri atliko su didele meile ar kazkaip pan, bet labai graziai jo parinti zodziai nuskambejo. Taciau visiems sveciams tie darbai atrode eilinis popieriaus ar medziados gabalas ir niekam net nebutu ateje i galva, kad as viena zodi ant maiselio siuvinejau 12h. Bet as jau kaip ir minejau, viso to nesureiksminu, svarbu man buvo linksma
Bet cia dar nieko, ziauriaisiai buvo pries daug metu per mociutes 80-aji jubilieju. Kai naktim vargau, dariau su skaidrem kalba, naudojau jos nuotraukas nuo jaunystes iki 80m ir tik issitraukus kompa ir istarus pirmus zodzius, pradejo rekti ir mane uztilde, kam cia tas kompas, zmones nori pakalbeti, o ne kazkokiu kalbu klausyti. Vienintelis mano brolis buvo mates kaip as ruosiuosi ir vargstu, tai bande uztarti ir kai kai kurie sveciai pradejo sakyti, nu gerai jau parodyk ka cia paruosei, tai is principo uzlenkiau kompa ir padariau kaip ir daugelis norejo, tokia grazia svente eiline pijanke
Kalbom, tostam, graziems zodziams turi buti atitinkama publika, kad is musu gimines puses tokiu nera, ta zinojau, bet vyliausi, kad is jaunosios puses bus kokiu jautresnes sielos zmoniu
Mano vyras mate mano vargelius, tik jis nesigilino kas tai bus ir kam bus panaudota, issireiksdavo, kad as vel sedziu prie tu savo nesamoniu bet po baliaus sake, kad mano tie ivairus darbai labai paivairino ir pagyvino svente