Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 15, 11:40)
Aciu uz gera zodi  ax.gif

Nefer - as galvoju,kad sveciai pagalvojo,kad cia yra muzikanto nuopelnas visos programos nes jis beveik visus tavo darbus atliktus pravede  g.gif  na, bet as taip galvoju.

Ne, zinojo, kad tai mano darbai. Nes nuotaka dar klause, kiek laiko liudijima siuvinejau, kitas svecias klause is kur torto gabalelius gavau, sakiau pati karpiau klijavau is kartono. O po pareigu pasiskirstymo, kai viska susidejo i mano maiselius, tai labai graziai muzikantas per mikrafona pasake, kad krepseliai yra jusu liudininkes ranku darbas, kuri atliko su didele meile ar kazkaip pan, bet labai graziai jo parinti zodziai nuskambejo. Taciau visiems sveciams tie darbai atrode eilinis popieriaus ar medziados gabalas ir niekam net nebutu ateje i galva, kad as viena zodi ant maiselio siuvinejau 12h. ax.gif Bet as jau kaip ir minejau, viso to nesureiksminu, svarbu man buvo linksma tongue.gif

Bet cia dar nieko, ziauriaisiai buvo pries daug metu per mociutes 80-aji jubilieju. Kai naktim vargau, dariau su skaidrem kalba, naudojau jos nuotraukas nuo jaunystes iki 80m ir tik issitraukus kompa ir istarus pirmus zodzius, pradejo rekti ir mane uztilde, kam cia tas kompas, zmones nori pakalbeti, o ne kazkokiu kalbu klausyti. Vienintelis mano brolis buvo mates kaip as ruosiuosi ir vargstu, tai bande uztarti ir kai kai kurie sveciai pradejo sakyti, nu gerai jau parodyk ka cia paruosei, tai is principo uzlenkiau kompa ir padariau kaip ir daugelis norejo, tokia grazia svente eiline pijanke lotuliukas.gif

Kalbom, tostam, graziems zodziams turi buti atitinkama publika, kad is musu gimines puses tokiu nera, ta zinojau, bet vyliausi, kad is jaunosios puses bus kokiu jautresnes sielos zmoniu smile.gif

Mano vyras mate mano vargelius, tik jis nesigilino kas tai bus ir kam bus panaudota, issireiksdavo, kad as vel sedziu prie tu savo nesamoniu biggrin.gif bet po baliaus sake, kad mano tie ivairus darbai labai paivairino ir pagyvino svente tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 15, 10:40)
Tik man idomu kaip tokie ilgai islieka rinkoj, visi renkas pagal rekomendacija muzikantus,fotografus ir pan. o va vis dazniau pasitaiko  doh.gif

O taip, kad jie tai viską praveda, padaro.. Prieš svečių akis tai muzikantai gerai dirba, o piršliai sėdi be darbo, nepasiruošę..
Pas mus tai iš mano scenarijaus viską pravedė (gerai, kad nusiunciau tik planelį, be teksto).
Tai kuo jie svečiam blogi?
Po to savo vizitkes tik kišo. O vyras tiesiai pasakė "Duokit, parodysiu visiem, ko nereikia samdyt" biggrin.gif

QUOTE(Nefer @ 2014 09 15, 12:06)
Kalbom, tostam, graziems zodziams turi buti atitinkama publika

drinks_cheers.gif Būtent.
Mane nustebino, kad jūs greit baigėt balių g.gif
Atsakyti

Kalbom, tostam, graziems zodziams turi buti atitinkama publika, kad is musu gimines puses tokiu nera, ta zinojau, bet vyliausi, kad is jaunosios puses bus kokiu jautresnes sielos zmoniu smile.gif

Mano vyras mate mano vargelius, tik jis nesigilino kas tai bus ir kam bus panaudota, issireiksdavo, kad as vel sedziu prie tu savo nesamoniu biggrin.gif bet po baliaus sake, kad mano tie ivairus darbai labai paivairino ir pagyvino svente tongue.gif

na tu Saunuole, zinodama kokia bus publika vistiek viska pasiruosei thumbup.gif Ir dar ne visi sveciai moka Aciu pasakyt biggrin.gif nesvarbu,kad jiems patiko ir buvo grazu
smagu kai vyras ivertino tavo triusa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 15, 13:18)
Mane nustebino, kad jūs greit baigėt balių  g.gif

Sale buvo uzsakyta iki 1h nakties, kadangi daugiausiai giminiu buvo is nuotakos puses, tai jie ir patrauke ju pusen, tai 100% buvo pratesimas, tiesiog gerimu likuciu damusimas. O as buvau ziauriai pavargusi per visus ruosimosi darbus, o dar ir mano mergaite buvo ant sofkutes valandziukei uzsnudusi, tai man apie pratesimus, net mintis nekilo. Mazaja priziurejo pussesere, tai dar ta liepe pusiaunakti pasakoti, kas ir kaip vyko, maniau uzmigsiu ant kedes. Tai kai kritau i lova, penktadienio nakti, is lovos islipau tik sekmadienio ryta. Alpau is nuovargio, kaip miego norejau.
Jei dar karta tektu eiti siom pareigom i tokia pacia publika, tai pasiruosciau tik tosta, daugiau nieko tongue.gif

Ir dar pamirsau pasiguosti, renkantis rubus paziurejau ka zada rugsejo 12d gismeteo ir prognozes buvo tik 13silumos, nusipirkau su mergaite vienodus juodus kailinukus-bolero, didziule apykakle, nu ziauriai prabangiai atrode prie mano progines vysniavos sukneles ir mergaites baltos. Nu ir ka, saule kepina, karsta, kepiau ir be kailiniu. Taip man buvo gaila ju, kad negalejau uzsidet verysad.gif Jauciausi puse grozio netekus doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aš jau po visko. Dėkinga už Jūsų mintis, kurias pasiskolinau. Viskas praėjo super. AČIŪ smile.gif.

Rytas prasidėjo kaip ir visų, nuo gražinimosi procedūrų. O tada jau pirmyn. Nuvažiavom pas jaunikį, taip susiklostė kad išleidom jį, tada muzikantas nuvežė pas jaunąją. Ten sulaukėm vyrukų, išleidom jaunąją ir pirmyn į bažnyčią. Iš ten į gamtą. Gamtoj pažaidėm kelis žaidimus: merginos su satybinėm pirštinėm rišo vaikinam kaklaraiščius, vaikinai žaidė futbolą su pripučiamu kamuoliu ir pririštom morkom, darėm šampano gėrimo estafete, tarp kojų siuntėm šampano butelį. Jaunieji susikūrė savo gyvenimo receptą su akmenukais, ir surakinom širdeles. Limuzine žaidėm susipazinimo zaidima su saldainiukais, jauniesiems darem zaidima problemos sprendimai, taip pat pazaidem korteliu zaidima "vestuves". Pavyko puikiai.
Tada sale, i kuria velavom vos ne 1,5 val. Tevu sutikimas, stalo ispirkimas. Pasakem pirma kalba, pakelem taure. Tada karsti. Poto susipazinimas. Visi sake vardus, palinkejima is vardo raides ir skaite pazadus. Juos buvau susukus į ritinėlius, perrisus juostelem ir sudejus i grazu sitklini inda. Bandziau jum ikelt nuotraukas, bet pasirodo nemoku... Po to rinkom stalo valdzia. Pasinaudojau kazkieno siulymu apie tai, jog komendantais norejo patys tapt ir skambinejo jaunikiui. Manau suveike gerai. Poto tostai, šokiai, smelio ceremonija, pirslio polka. Darem gintaro dulkes, leidom dangaus zibintus. Poto buciniu dezutes. Super praejo.
Kita diena nakties aptarimas. Kadangi pamirsom isleist jaunuosius miegot, tai ryte parodem ju meiles simfonija, kuria per nakti grojo ir to pasekoje isspaude suri. Praejo. Poto isventinom i seimininkus, iteikem dovanas teveliams juokingas, tada paziurejom kuo prie gyvenimo prisides jaunuju. Poto dar viernas kitas zaidimas, pravede muzikantas ir pirslio korimas. O po jo - apdovanojimai.
Labai daug stengiames, ruosemes, visi dekojo. Pabaigoje visi pasake aciu ir padainavo ilgiausiu metu mums. Jauciames tikrai ivertinti, negaila triuso. Labai padejo muzikantai, tikrai superiniai. Ir zinoma ptys sveciai, labai sauni kompanija. Tai irgi labai padejo.
Atsakyti
Ne, zinojo,

Oi, pažįstama publika..Manau, ir mano pasirodymas nesulauks ypatingo dėmesio.. Kažkaip visiems atrodo, kad čia tavo toks darbas, tai ir turi daryti...O padėkoti nebūtina..smile.gif)
QUOTE(slaja @ 2014 09 15, 18:58)
Sveikos.

Aš jau po visko. Dėkinga už Jūsų mintis, kurias pasiskolinau. Viskas praėjo super. AČIŪ smile.gif.

O čia jau kitas variantas.. lotuliukas.gif Norėčiau ir aš būti tokioje kompanijoje.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nu jus duodat g.gif aciu lemonai,kad parode jus slaptaviete cool.gif o tai niekaip nesupratau,kur visos dingo.Kai tik turesiu laiko aprasysiu savo darba:)
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 09 15, 21:35)
Sveikos merginos nu jus duodat  g.gif aciu lemonai,kad parode jus slaptaviete cool.gif o tai niekaip nesupratau,kur visos dingo.Kai tik turesiu laiko aprasysiu savo darba:)

Oi laukiam laukiam....
Nefer , žaviuosi Tavo ramumu ir gebėjimu viską priimti naturaliai ..... thumbup.gif šaunuolė

Slaja, smagu kad sekėsi...

Oi merginos, man šį savaitgalį. Net bijau, paskambino muzikantas pradžioj pareiškė kad mano scenarijus trumpas, o va tos kur ana šeštadienį buvo tai buvo ilgas, 14 šriftu pas ją buvo 28 psl o mano trumpas 14 tai 35psl . Truputį iųsigandau, Paskui paskambino sako, viskas gerai, proto ribose biggrin.gif Šiandien einu kepti biskitus tortui, atvažiuoja mano laikraščiai. Turiu pasiruošimą pabaigti iki penktadienio ryto. Juačiuosi išsibalansavusi. Bijau kad ne viską spėsiu....
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 16, 08:23)
Oi merginos, man šį savaitgalį. Net bijau, paskambino muzikantas pradžioj pareiškė kad mano scenarijus trumpas, o va tos kur ana šeštadienį buvo tai buvo ilgas, 14 šriftu pas ją buvo 28 psl o mano trumpas 14 tai 35psl . Truputį iųsigandau, Paskui paskambino sako, viskas gerai, proto ribose biggrin.gif Šiandien einu kepti biskitus tortui, atvažiuoja mano laikraščiai. Turiu pasiruošimą pabaigti iki penktadienio ryto. Juačiuosi išsibalansavusi. Bijau kad ne viską spėsiu....

Viskas bus gerai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,
Jungiuosi į Jūsų būrelį. Svočiausiu spalio 4d. draugų vestuvėse, jau esu įpusėjusi pasiruošimą. Vis pasiskaitinėju senas temas, ir dabar iškilo klausimas. Kelios rašėt kad darėt užduotėlę jauniesiems su akmenukais. Pasidalinkit iš kur gavot akmenukų ir kuo užrašėt ant jų užrašus?
Atsakyti
QUOTE(Svelnute86 @ 2014 09 16, 13:05)
Pasidalinkit iš kur gavot akmenukų ir kuo užrašėt ant jų užrašus?

Prie jūros, pakelėse... Su markeriu, skirtu ant CD rašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 17 rugsėjo 2014 - 06:58
QUOTE(Svelnute86 @ 2014 09 16, 13:05)
Sveikos merginos,
Jungiuosi į Jūsų būrelį. Svočiausiu spalio 4d. draugų vestuvėse, jau esu įpusėjusi pasiruošimą. Vis pasiskaitinėju senas temas, ir dabar iškilo klausimas. Kelios rašėt kad darėt užduotėlę jauniesiems su akmenukais. Pasidalinkit iš kur gavot akmenukų ir kuo užrašėt ant jų užrašus?

Kažkokiam žvyrkelyje prisirinkau biggrin.gif
Atsakyti