QUOTE(RaNita @ 2014 09 12, 14:53)
antra diena smelio ceremonija ikisom, isventinom i seimininkus, isdalinom medalius ir viskas. zodziu ziauriai pati nepatenkinta esu, nusivylus. sveciai gyre, jaunieji dekojo, bet sakom neaisku ar del to kad jau negalejau nuslepti, kad esu susierzinus, kad paguost ar is tikro kazkaip neblogai atrodem.
realiai gaila laiko, investiciju dideliu, kur nebuvo realiai parodyta, kur tie litai sukisti. o ir muzikantai nieko blatno neparode. tik daug male liezuviu, bet nieko naudingo. o mus atsakytas gerai gerai, reiske, darysim vistiek kaip mums reikes. mikrafona teduoda, pasakom ir atima iskart, o ka tu ten zmogus prareksim viskus.
pirmo pirsliavimo atirtis kartoka, antrakart kazi ar kada dar pasirasytume
Sveikos visos, as jau ir po visko. Na labai puikiai as jus suprantu, nes mano triuso ir ne labai kas ivertino, ne labai sulaukiau ir nei vieno aciu zodelio
bet to kazkaip nesureiksminau.
Visumoje viskas buvo puiku, labai linksma ir uz viska reikia dekoti muzikantui Mariui Jakoniui. Labai fainas zmogus, muzikantas, vakaro vedejas.
Mano rytas prasidejo 6.30h ryto (miegot nuejau 5h
) iskart lekiau makiazo darytis, 9h atejo i namus kirpeja sukuosenos daryti man ir penkiametei dukrytei, dar prisijunge ir mano sesuo. 11h turejom isvaziuot is namu pas nuotaka, zinoma susivelinom. Nuleke radom nuotaka dar su treningu, surmulys, lakstymas, dar limuzinas velavo, tai jokio islydejimo nebuvo, sokom i limuzina ir isvarem.
Truputi sunervino jaunuju draugas, kuris padovanojo siokias tokias vestuvines taures, o as savasias su svarovskiais dekoravau iki paryciu
. Paguoda tokia, kad nuo ju papuosimai nubyrejo dar gamtoj, tai prie stalo iteikiau as savasias. Vaziuodami pas jaunaja, dar uzvezem i sale svocios torta ir palinkejimu paveiksla palikau, dariau su tom sirdutem is planuokpati.lt
Ceremonija tik civiline, nieko ispudingo, veliau seke ziedlapiai, piknikiukas, fotosesija. 5h gryzom i sale. Muzikanto buvo suorganizuotas pasitikimas su duona ir druska. Toliau net ne labai pamenu kas ten kaip vyko, dainos, uzsedimas, kazka dar jis snekejo ir pan.
Su muzikantu buvau isanksto susiskambinus ir daug ka aptarem, sakiau jei as nenoresiu, neturesiu ka pasakyti, kad manes nejudintu, jis sake viskas ok, tik pamok ranka kada noresi, duosiu mikrafona ir pirmyn, tai taip ir buvo. Sakiau, kad pasakysiu pirma tosta (tostu nesake apsoliuciai niekas, net tevai) buvau issiuvinejusi lininius maiselius su jaunuju vardais (Mariaus darbai, Jolantos darbai) bet muzikantas buvo pasiruoses pareigu pasiskirstyma su balionais, tai sutarem taip, kad jo zaidimas, lapelius deda i mano maiselius.
Tai pasakiau pirmaji tosta, vyras istrauke dokumentus, pristate ir gale iteikiau savo kryzeliu siuvineta santuokos liudijima.
Komendantus rinko ir muzikantas. Turejau dar pazadu torta, tai muzikanto paprasiau, kad ji pristatytu, nes as nesumasciau kaip
. Tai jis pristate, as atnesiau, eme sveciai po gabaleli ir skaite. I vidu buvau idejusi saldainiu su spec popieriukais.
Turejau dekoruota inda pavardes konservavimui, vel prasiau muzikanto pagalbos, kad kai bus tarpelis laiko, kad iterptu. Uzkonservavom pavarde, iteikiau jaunosios mamai, nes nebuvo daugiau kam, tevo nebuvo, o pavarde vistiek mamos deka gavo.
Na muzikantas superinis, visada buvo galima susitarti, smagiai vede, labai fainu zaidimu buvo sugalvojes, tai luzom visi.
10h mamos inese seimos zidini, 11h leidom zibintus, po ju visi sveciai labai aptingo ir pradejom zvilgcioti i laikrodzius. 12h pjaustem torta ir 1h nakties issiskirstem.