Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 11, 14:36)
Na, kai piršliavau kartą, tai irgi buvau prisidariusi daugybę dalykų... tačiau išskyrus jaunuosius niekas net žodžio geresnio nepasakė, tai taip..liųdna, kad dabar net nežinau, ar darysiu tiek daug.. verysad.gif
Ir nepirkinėsiu brangių daiktų...kaip dariau anąkart. :ax:Tiesa, muzikantai gyrė, kad kalbos gražios.. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Aš pirkau nebrangius, bet praktiškus, kad vėliau būtų naudojami, o nenumesti kur ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nearašiau, ilgai, intensyviai ruošiuos. Jau vestves poryt. PArasiau ir paciai keista. Grazus mykolas, super atrodo smile.gif
Atsakyti
Sannndra, ten Jūsų puokštelė buvo ant rankos? Kaip ten ji padaryta? Labai gražu.. 4u.gif
[/quote]

Taip, mano, man jaunoji užsakė tokią ayrankę iš gyvų gėlyčių, tokių pat kaip jos puokštėje buvo, atrodo frezijos smile.gif žymiai patogiau nei puokštė, piršliavau antrą kartą turiu kaip lyginti ... mirksiukas.gif nes su ta puokšte tik bažnyčioje atstovėjau, o vėliau nereikėjo, nes rankose tai butelys tai žaidimų atributika, tai užkanda, o šis vriantas labai patogus, ir pavyto tik šventei įsibėgėjus thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
niu as jau po visko smile.gif
naktis pries vestuves kosmariska, 1val nakties sukarsciavo stipriai vaikas, kadangi lygiai pries 2 savaites adenoidus operavomes, bijojau, kad pasekme to, kad gal per anskti i darza isejom, tai ryta as i kirpykla, vyras i ligonine pasirodyt, kad ramiai atbutume vestuves.
jaunieji suvelavo su fotosesija, jaunikio is namu isleisti nebereikejo, pas jaunaja uzduociu jokiu taip pat, ziaurus jaudulys buvo, bet kaip realiai atrodem, pasakysiu pamacius video biggrin.gif baznycioj labai jaudinanti ir grazi ceremonija, viskas nerealiai romantiskai, jautriai. po baznycios ziedlapiai, vaises. prikalem inkiliuka, turejom ir broma. ant tilto ismetem akmenukus. limuzine suzaidem du zaidimus, labai gerai susideliojo problemos ir sprendimai, turejom is ko pasijuokti bigsmile.gif gamtoje keli zaidimai, mini fotosesija, laiskas gandrui, labai smagiai pasibuvom, grystant dar zaidimuka su palinkejimais porytem turejom. bandem padaryti priemima su muzika, bet ne kazin kas gavosi, bet pernesem per sirdi, ispudis vis tiek gavosi ax.gif
stalo uzsedimas praejo fantastiskai blush2.gif uzsedusieji pavare, suvare kaip eilerasti, mes turejom koliaza su netiskais apsimeteliais pirsliais, imesiu i pastuka, tai sakom buvo pranesta, kad gali buti, kad bus uzimta, kai rado jaunuju foto po kedem, visi buvo apsale, uz atlygi be kalbu sutiko pasitraukti, neprireike nei kontraktu ispirkimo, nei papildomu bonku, nei baroniu karoliu,musu mykola pamte ir iskart visi be zado sustojo biggrin.gif lotuliukas.gif nerealus efektas buvo lotuliukas.gif
niu ir prasidejo grybavimai, su muzikantu atrodo sudetini, o jis daro savo. pirma vakara nieko neparodem, vos ne vos isiterpem su kudikiu. pasidarem gintaro dulkiu ceremonija.

antra diena smelio ceremonija ikisom, isventinom i seimininkus, isdalinom medalius ir viskas. zodziu ziauriai pati nepatenkinta esu, nusivylus. sveciai gyre, jaunieji dekojo, bet sakom neaisku ar del to kad jau negalejau nuslepti, kad esu susierzinus, kad paguost ar is tikro kazkaip neblogai atrodem.
realiai gaila laiko, investiciju dideliu, kur nebuvo realiai parodyta, kur tie litai sukisti. o ir muzikantai nieko blatno neparode. tik daug male liezuviu, bet nieko naudingo. o mus atsakytas gerai gerai, reiske, darysim vistiek kaip mums reikes. mikrafona teduoda, pasakom ir atima iskart, o ka tu ten zmogus prareksim viskus.

pirmo pirsliavimo atirtis kartoka, antrakart kazi ar kada dar pasirasytume verysad.gif
Atsakyti
Sekmes siandiena kurios dirba 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Imeciau i pastuka savo pirmos dienos nuotraukas ax.gif
Atsakyti
[quote=sannndra,2014 09 12, 12:34]
Sannndra, ten Jūsų puokštelė buvo ant rankos? Kaip ten ji padaryta? Labai gražu.. 4u.gif
[/quote]

Taip, mano, man jaunoji užsakė tokią ayrankę iš gyvų gėlyčių, tokių pat kaip jos puokštėje buvo, atrodo frezijos smile.gif žymiai patogiau nei puokštė,
[/quote]
O ji nusiima kada tik nori? Nes aš būsiu su kažkokiu švarkeliu, nes jau šalta bus.., tai netrukdytų tokia puokštė apsirengti - nusirengti? g.gif

Nežinau, kas įkėlėte tą LAIKO KAPSULĘ į paštą.. Gražiai atrodo. O ką įdėti į tą kapsulę? ax.gif
Atsakyti
padejau lapukus, ir liepiau paspelioti, kas laukia jaunuju po 5 metu, paskui uzkoncervavom su pirsliuku smile.gif jaunieji patys taip pat spelioji smile.gif ideja pavogta is kazkienu cia, SM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 13, 11:01)
Sekmes siandiena kurios dirba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Imeciau i pastuka savo pirmos dienos nuotraukas  ax.gif

Nu ką aš galiu pasakyti.... atrodei super.... tokia tikra svocia...
Atsakyti
Labas, mes ruošiamės spalio 4. Visko dar daug, bet tai jau antras kartas, tad ne taip ir baisu. Sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 13, 10:01)
Sekmes siandiena kurios dirba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Imeciau i pastuka savo pirmos dienos nuotraukas  ax.gif

thumbup.gif labai grazu, tikra svociute wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 12, 14:53)

antra diena smelio ceremonija ikisom, isventinom i seimininkus, isdalinom medalius ir viskas. zodziu ziauriai pati nepatenkinta esu, nusivylus. sveciai gyre, jaunieji dekojo, bet sakom neaisku ar del to kad jau negalejau nuslepti, kad esu susierzinus, kad paguost ar is tikro kazkaip neblogai atrodem.
realiai gaila laiko, investiciju dideliu, kur nebuvo realiai parodyta, kur tie litai sukisti. o ir muzikantai nieko blatno neparode. tik daug male liezuviu, bet nieko naudingo. o mus atsakytas gerai gerai, reiske, darysim vistiek kaip mums reikes. mikrafona teduoda, pasakom ir atima iskart, o ka tu ten zmogus prareksim viskus.

pirmo pirsliavimo atirtis kartoka, antrakart kazi ar kada dar pasirasytume  verysad.gif

Sveikos visos, as jau ir po visko. Na labai puikiai as jus suprantu, nes mano triuso ir ne labai kas ivertino, ne labai sulaukiau ir nei vieno aciu zodelio lotuliukas.gif bet to kazkaip nesureiksminau. ax.gif
Visumoje viskas buvo puiku, labai linksma ir uz viska reikia dekoti muzikantui Mariui Jakoniui. Labai fainas zmogus, muzikantas, vakaro vedejas.
Mano rytas prasidejo 6.30h ryto (miegot nuejau 5h blush2.gif ) iskart lekiau makiazo darytis, 9h atejo i namus kirpeja sukuosenos daryti man ir penkiametei dukrytei, dar prisijunge ir mano sesuo. 11h turejom isvaziuot is namu pas nuotaka, zinoma susivelinom. Nuleke radom nuotaka dar su treningu, surmulys, lakstymas, dar limuzinas velavo, tai jokio islydejimo nebuvo, sokom i limuzina ir isvarem.
Truputi sunervino jaunuju draugas, kuris padovanojo siokias tokias vestuvines taures, o as savasias su svarovskiais dekoravau iki paryciu doh.gif . Paguoda tokia, kad nuo ju papuosimai nubyrejo dar gamtoj, tai prie stalo iteikiau as savasias. Vaziuodami pas jaunaja, dar uzvezem i sale svocios torta ir palinkejimu paveiksla palikau, dariau su tom sirdutem is planuokpati.lt
Ceremonija tik civiline, nieko ispudingo, veliau seke ziedlapiai, piknikiukas, fotosesija. 5h gryzom i sale. Muzikanto buvo suorganizuotas pasitikimas su duona ir druska. Toliau net ne labai pamenu kas ten kaip vyko, dainos, uzsedimas, kazka dar jis snekejo ir pan.
Su muzikantu buvau isanksto susiskambinus ir daug ka aptarem, sakiau jei as nenoresiu, neturesiu ka pasakyti, kad manes nejudintu, jis sake viskas ok, tik pamok ranka kada noresi, duosiu mikrafona ir pirmyn, tai taip ir buvo. Sakiau, kad pasakysiu pirma tosta (tostu nesake apsoliuciai niekas, net tevai) buvau issiuvinejusi lininius maiselius su jaunuju vardais (Mariaus darbai, Jolantos darbai) bet muzikantas buvo pasiruoses pareigu pasiskirstyma su balionais, tai sutarem taip, kad jo zaidimas, lapelius deda i mano maiselius.
Tai pasakiau pirmaji tosta, vyras istrauke dokumentus, pristate ir gale iteikiau savo kryzeliu siuvineta santuokos liudijima.
Komendantus rinko ir muzikantas. Turejau dar pazadu torta, tai muzikanto paprasiau, kad ji pristatytu, nes as nesumasciau kaip blush2.gif . Tai jis pristate, as atnesiau, eme sveciai po gabaleli ir skaite. I vidu buvau idejusi saldainiu su spec popieriukais.
Turejau dekoruota inda pavardes konservavimui, vel prasiau muzikanto pagalbos, kad kai bus tarpelis laiko, kad iterptu. Uzkonservavom pavarde, iteikiau jaunosios mamai, nes nebuvo daugiau kam, tevo nebuvo, o pavarde vistiek mamos deka gavo.
Na muzikantas superinis, visada buvo galima susitarti, smagiai vede, labai fainu zaidimu buvo sugalvojes, tai luzom visi.
10h mamos inese seimos zidini, 11h leidom zibintus, po ju visi sveciai labai aptingo ir pradejom zvilgcioti i laikrodzius. 12h pjaustem torta ir 1h nakties issiskirstem.
Atsakyti
Aciu uz gera zodi ax.gif

Nefer - as galvoju,kad sveciai pagalvojo,kad cia yra muzikanto nuopelnas visos programos nes jis beveik visus tavo darbus atliktus pravede g.gif na, bet as taip galvoju.

RaNita - viskas pas tau gerai gavos, nereik taip nuvertins saves 4u.gif sunku turbut buvo atsipalaiduoti kai vaikiukas sirgo ta diena verysad.gif , na muzikantai tai cia jau nenaujiena pas mus biggrin.gif Tik man idomu kaip tokie ilgai islieka rinkoj, visi renkas pagal rekomendacija muzikantus,fotografus ir pan. o va vis dazniau pasitaiko doh.gif

Atsakyti