Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 10, 10:26)
O norėtųsi hihihi.gif

Cia, jau buvo kalbeta, jei jaunieji padengtu islaidas tai kodel gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 10, 09:35)
Cia, jau buvo kalbeta, jei jaunieji padengtu islaidas tai kodel gi ne mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir as visai noreciau pakartoti, pirsliavau du kartus ir abu kartus labai patiko, tik, kad tas malonumas labai jau brangiai kainuoja verysad.gif Jeigu kas nors finansuotu ir dar uzsidirbtum is to, tai isvis butu super mirksiukas.gif
Atsakyti
RaNita - nu gerulis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, i pastuka perkeliau pasiruosimo nuotraukas mirksiukas.gif Dar dariau per zoombook fotoknyga jaunavedziams, bet nekeliau tai tai labai asmeniska... ta knyga net jauniki iki asaru sujaudino, nes joje buvo ikelta visa info ir nuotraukas apie jaunavedzius nuo gimimo iki vestuviu dienos, teko pora menesiu padirbeti kol surinkau info ir sumaketavau bet buvo verta wub.gif Pamaniau kad vestuvinis zurnalas labai jau banalu, o beto kiek pati esu ju gavusi tikrai neivertinau nes man uztenka paziureti o kokiu tikslu laikyti stalciui, o knyga tik jiems ir tik apie juos ir ispudi sukele visiems sveciams... sekmes visoms pirsliaujancioms ir ACIU uz pasidalintas mintis, patarimus, ideja... Jus nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 10, 10:18)
Nu geras Mykolas thumbup.gif  thumbup.gif , ot tai juoko bus thumbup.gif Sekmes tau brangioji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lemona, labai dziugu, kad Beata patiko, o muzikantai, na kazkas turi kaip as sakau pasikti, mes irgi plesem mikrofona, bet as tokia su pirsleliu jei reiketu tai galejom ir pasiusti ant 3-ju raidziu, bet irgi plesdavom mikrafona, tai , kad as tave uzjauciu 4u.gif

Cia del vokeliu kalbejo, mums irgi vestuves daug kainavo, vien nuoma mano dvieju sukneliu apie 1000 Lt, bet i vokeli idejome, bet vyras daugiau pirsliu eiti nenori, bet nieko kol kas nieks ir nekviecia lotuliukas.gif Ir torta as svocios pirkau.

O KIEK MIELOJI DEJEI JEI NEPASLAPTIS?
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2014 09 10, 14:41)
Sveikutes, i pastuka perkeliau pasiruosimo nuotraukas  mirksiukas.gif  Dar dariau per zoombook fotoknyga jaunavedziams, bet nekeliau tai tai labai asmeniska...  ta knyga net jauniki iki asaru sujaudino, nes joje buvo ikelta visa info ir nuotraukas apie jaunavedzius nuo gimimo iki vestuviu dienos, teko pora menesiu padirbeti kol surinkau info ir sumaketavau bet buvo verta  wub.gif  Pamaniau kad vestuvinis zurnalas labai jau banalu, o beto kiek pati esu ju gavusi tikrai neivertinau nes man uztenka paziureti o kokiu tikslu laikyti stalciui, o knyga tik jiems ir tik apie juos ir ispudi sukele visiems sveciams...  sekmes visoms pirsliaujancioms ir ACIU uz pasidalintas mintis, patarimus, ideja...  Jus nuostabios  thumbup.gif

Oj super darbeliai thumbup.gif , o kasikas su arbuzu kam buvo mirksiukas.gif
QUOTE(NILE** @ 2014 09 10, 18:03)
O KIEK MIELOJI DEJEI JEI NEPASLAPTIS?

Ai tokia cia paslaptis mes idejome 500 Lt, nezinau, kiek girdejau per rusu-lenku vestuves pirsliai maziau 1000 lt nededa, bet zinokit man tas pasiruosimas ne kuo maziau isejo ir dar priedas prie to vokelis, nes tikrai is mano pazistamu kas ejo, ar dalivavo vestuvese tiek svocios kaip mes nesiruosia mirksiukas.gif
Atsakyti
Krepselis buvo islydint jaunuosius miegot wink.gif idejau i ji brendzio (buteli nudekupazinau su ju foto), surio, desros, maza arbuziuka ir meiles simfonija, kuria siuvinejau visa savaite ir darbe ir namie... o kosmaras, po tokio pasiruosimo labai ilgai negalejau atsigauti... ir atrodo nieko ipatingo nepadarei, bet is tu smulkmenu ir susideda didelis darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 10, 19:05)
Oj super darbeliai thumbup.gif , o kasikas su arbuzu kam buvo mirksiukas.gif

Ai tokia cia paslaptis mes idejome 500 Lt, nezinau, kiek girdejau per rusu-lenku vestuves pirsliai maziau 1000 lt nededa, bet zinokit man tas pasiruosimas ne kuo maziau isejo ir dar priedas prie to vokelis, nes tikrai is mano pazistamu kas ejo, ar dalivavo vestuvese tiek svocios kaip mes nesiruosia mirksiukas.gif

Pritariu Misis Vomband ne 100, bet 1000%, tikrai taip. Mano kaimynai pries 2 sav. ir pirsliavo, tai kaimyne sake, kad tikrai tiek nesiruose taip kaip as, o zenijo krikstasuni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sannndra @ 2014 09 11, 08:10)
o kosmaras, po tokio pasiruosimo labai ilgai negalejau atsigauti...  ir atrodo nieko ipatingo nepadarei, bet is tu smulkmenu ir susideda didelis darbas smile.gif

Taip, tas svočios darbas prieš vestuves tai toks paskui nepastebimas lieka.. Na, pav. tas Pažadų tortas..Kiek ten darbelio...O nelabai kas supras ir įvertins, kiek ten triūso ir laiko įdėta...
Kai aš pasibėdavojau, kad labai daug darbo turiu, nežinau, ar viską spėsiu pasiruošti vestuvėms, tai likau jaunosios šeimos nesuprasta: kokio tu ten darbo turi, nesuprantam..? Ką tu ten ruoštis turi...? doh.gif
Papildyta:
Sannndra, ten Jūsų puokštelė buvo ant rankos? Kaip ten ji padaryta? Labai gražu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 11 rugsėjo 2014 - 08:09
As pasikasusi, uzsikasusi ir paskendusi darbuose, nieko nespeju, puse darbu iki galo neatlikti, o vestuves jau ryt doh.gif
Padekit mergaites, kaip originaliai trumpa kalba pristatyti pazadu torta ir kaip pakviesti smelio ceremonijai? Nieko jau nebesugalvoju, galva nedirba ir noriu ziauriai miego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 11, 09:09)
Kai aš pasibėdavojau, kad labai daug darbo turiu, nežinau, ar viską spėsiu pasiruošti vestuvėms, tai likau jaunosios šeimos nesuprasta: kokio tu ten darbo turi, nesuprantam..? Ką tu ten ruoštis turi...? doh.gif

Mano mama tūkstančius kartų to pačio klausė doh.gif drinks_cheers.gif
Aš jai vis tą pačią litaniją, kad viskas turi būti gražu - ir tušinuką parašam padaryt reikia, ir knygutes vardam daryt..

Bet po to užtat pamatė, suprato ir gyrė, kad labai daug pasiruošę thumbup.gif

Čia kai pabūni tarp "savų", tai atrodo nieko nesiruoši, kaip ir visos - tą, aną.
Bet kas nematęs, nežino, tai atrodo įspūdingai..

Atrodo, tik dabar supratau, dėl ko mus visi gyrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 11 rugsėjo 2014 - 12:00
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 11, 12:59)
Bet po to užtat pamatė, suprato ir gyrė, kad labai daug pasiruošę  thumbup.gif

Čia kai pabūni tarp "savų", tai atrodo nieko nesiruoši, kaip ir visos - tą, aną.
Bet kas nematęs, nežino, tai atrodo įspūdingai..

Atrodo, tik dabar supratau, dėl ko mus visi gyrė  lotuliukas.gif

Na, kai piršliavau kartą, tai irgi buvau prisidariusi daugybę dalykų... tačiau išskyrus jaunuosius niekas net žodžio geresnio nepasakė, tai taip..liųdna, kad dabar net nežinau, ar darysiu tiek daug.. verysad.gif
Ir nepirkinėsiu brangių daiktų...kaip dariau anąkart. :ax:Tiesa, muzikantai gyrė, kad kalbos gražios.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 11 rugsėjo 2014 - 13:37