Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(diana79 @ 2014 09 09, 13:25)
na ką aš galiu pasakyti...... laikykis Ranita, .... o mes kumščius už Tave laikysim....
O aš likus dviem savaitėm jaučiuosi atsipūtus visiškia....

Man šiek tiek daugiau nei dvi savaitės, bet atrodo, kad nieko nespėjau, kad žodžiai lėkšti parinkti doh.gif Bet kaip nors išgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 15:06)
as visa vasara atsiputus jauciaus, vis pribegdama, laiko turedama padarydavau kazka, o dabar toks jausmas, kad is vis nieko nesiruosiau  biggrin.gif  biskeli panika, kad gal per mazai turiu. bet kiek bus tiek uzteks, neber kada begamint kazka smile.gif ikelsiu koki mykoliuka stalo ispirkimui pagaminom  biggrin.gif  tikiuos nesudzius per nakti biggrin.gif
Papildyta:
http://www.failai.lt...bi/IMG_6330.JPG
musu Mykolas  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif super Mykoliukas thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
o as jau pavargau verysad.gif minciu nera
pradejau kainas rasyt akis ant kaktos
nnoriu jau jokiu pirsliavimu verysad.gif maniskis nepadeda sako tu viska puikiai darai cray.gif o dar siandien suo isus blinus suvalge visos valandos darbas suniui i skrandi
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 14:06)
as visa vasara atsiputus jauciaus, vis pribegdama, laiko turedama padarydavau kazka, o dabar toks jausmas, kad is vis nieko nesiruosiau  biggrin.gif  biskeli panika, kad gal per mazai turiu. bet kiek bus tiek uzteks, neber kada begamint kazka smile.gif ikelsiu koki mykoliuka stalo ispirkimui pagaminom  biggrin.gif  tikiuos nesudzius per nakti biggrin.gif
Papildyta:

Oi geras.... Jūsų įdėją jau pavogiau, kompensuoju.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vyras kai pamatė sakė iš kart.... ir man reikia....
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 09, 18:44)
Oi geras.... Jūsų įdėją jau pavogiau, kompensuoju.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Vyras kai pamatė sakė iš kart.... ir man reikia....

O kur ji zadate naudoti? Gal kokiam stalo issipirkimui?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 09, 19:47)
O kur ji zadate naudoti? Gal kokiam stalo issipirkimui?

Taip. išpirkimui smile.gif
Atsakyti
agha, naudosim stalo ispirkimui smile.gif super toks zmogeliukas gaunas :} tik tikiuos, kad nesuvys per nakti smile.gif))
niu va, ryt rytas nuo 7, 8 kirpykloj smile.gif laikykit kumscius smile.gif iki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 22:10)
agha, naudosim stalo ispirkimui smile.gif super toks zmogeliukas gaunas :} tik tikiuos, kad nesuvys per nakti smile.gif))
niu va, ryt rytas nuo 7, 8 kirpykloj smile.gif laikykit kumscius smile.gif iki  bigsmile.gif

Oi Ranita ir kumščius laikom ir pasakojimų laukiame . Pilsėk ir sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 23:10)
niu va, ryt rytas nuo 7, 8 kirpykloj smile.gif laikykit kumscius smile.gif iki  bigsmile.gif

Sekmes didziausios ir laukiam sugriztant su pasakojimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 22:10)

Sėkmės ir smagių įspūdžių 4u.gif
Atsakyti

Oi geras lotuliukas.gif thumbup.gif Nu nerealiai thumbup.gif thumbup.gif

Sėkmės !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:

Nu geras Mykolas thumbup.gif thumbup.gif , ot tai juoko bus thumbup.gif Sekmes tau brangioji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lemona, labai dziugu, kad Beata patiko, o muzikantai, na kazkas turi kaip as sakau pasikti, mes irgi plesem mikrofona, bet as tokia su pirsleliu jei reiketu tai galejom ir pasiusti ant 3-ju raidziu, bet irgi plesdavom mikrafona, tai , kad as tave uzjauciu 4u.gif

Cia del vokeliu kalbejo, mums irgi vestuves daug kainavo, vien nuoma mano dvieju sukneliu apie 1000 Lt, bet i vokeli idejome, bet vyras daugiau pirsliu eiti nenori, bet nieko kol kas nieks ir nekviecia lotuliukas.gif Ir torta as svocios pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 09 10, 09:18)
Nu geras Mykolas thumbup.gif  thumbup.gif , ot tai juoko bus thumbup.gif Sekmes tau brangioji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lemona, labai dziugu, kad Beata patiko, o muzikantai, na kazkas turi kaip as sakau pasikti, mes irgi plesem mikrofona, bet as tokia su pirsleliu jei reiketu tai galejom ir pasiusti ant 3-ju raidziu, bet irgi plesdavom mikrafona, tai , kad as tave uzjauciu 4u.gif

Cia del vokeliu kalbejo, mums irgi vestuves daug kainavo, vien nuoma mano dvieju sukneliu apie 1000 Lt, bet i vokeli idejome, bet vyras daugiau pirsliu eiti nenori, bet nieko kol kas nieks ir nekviecia lotuliukas.gif Ir torta as svocios pirkau.

O norėtųsi hihihi.gif
Atsakyti