Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(deltadu @ 2014 09 06, 14:40)
As paste maciau prie dezuciu ideta sirdis. Ir taip ne viena foto jau maciau..tai ir klausiu, kam ji skirta..Nes kai as leidau, tai irgi tik dezutes..

tai gal ant tos sirdeles raso instrukcija?
as tiek ruosiu visko kad tik nepakistu muzikantai kojos
fear.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 06, 16:17)

fear.gif

Jei muzikantai isidirbines tiesiog netylekit ir nenusileiskit muzikantams mirksiukas.gif ir bus viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 05, 22:57)
ziurekit, jus cia rasinejat, kad gamtoj rupinas visais gerimais ir maistu pirsliai.. cia tikrai sumustinukai, alkoholis visas musu turi buti?  blink.gif  as visai kazkaip apie tai negalvojau, ilindau paskaityti, o cia ohoho...

Kitos ir taures jauniesiem puošia, bet tai nereiškia, kad čia piršlių pareiga smile.gif
Per savo vestuves vaišėmis gamtoje rūpinausi pati. Kai piršliavau - tuo rūpinosi jaunoji. Piršliam priklauso kaip ir pulkui - saldainiai ir alko padalint, pavaišint.
Nereikia apsikraut pačiom, tada nereiks ir spjaudytis, kiek visko reikia ruošt.. Ir be to yra kas veikt 4u.gif

QUOTE(NILE** @ 2014 09 06, 16:17)

Tokiu atveju išeitis viena - statyti juos į vietą. Griežtai.
Atsakyti
Niu as buvau nekukli ir tiesiai sviesiai uzklausiau jaunojosios, nes, mano nuomone, cia ju reikalas wink.gif niu ir aisku, kad jie tuom pasirupins smile.gif
man jau sirdele dreba :} jau poryt!!!!! bigsmile.gif doh.gif dezes daug maz sukrautos, bet liko smulkmeneliu smile.gif
kaip savaitgalio svociutes laikosi? :} drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas savaitgalines svočiutes atbėgu su pachmieliuku
user posted image

O dabar laukiam pasakojimų....
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 05, 22:57)
Sveikos smile.gif nu va, sekmes ryt svociaujancioms, po jusu mano vardas jau sviecia  doh.gif 
siandien pradejau deliotis daigtus, dezes. ryt mergvakaris, kocela dovanosiu  bigsmile.gif
ziurekit, jus cia rasinejat, kad gamtoj rupinas visais gerimais ir maistu pirsliai.. cia tikrai sumustinukai, alkoholis visas musu turi buti?  blink.gif  as visai kazkaip apie tai negalvojau, ilindau paskaityti, o cia ohoho...
mes vokelio nedovanosim. uzsakem, smuikininke baznycioj vietoj vargonu (jau jauniesiems pasakem, kad neissigastu) ir inkiliuka padarem uosini, uzrasem ju inicialus. vaziuosim i parka, tipo norim jus pasveikinti sukurus seima, ir norim kad namelius duotumet ir jus kazkam, dovanojam inkiliuka, kad pauksteliai ta proga taip pat galetu sukurt savo.

Maistu žadėjo pasirūpinti jaunoji, tai galvos visai nesuksiu schmoll.gif Pasiimsiu šampano taures pulkui, jei sumąstysim išgerti šampano ir saldainiu.

Labai originali dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 08, 09:28)
Niu as buvau nekukli ir tiesiai sviesiai uzklausiau jaunojosios, nes, mano nuomone, cia ju reikalas wink.gif niu ir aisku, kad jie tuom pasirupins smile.gif
man jau sirdele dreba :} jau poryt!!!!!  bigsmile.gif   doh.gif  dezes daug maz sukrautos, bet liko smulkmeneliu smile.gif
kaip savaitgalio svociutes laikosi? :} drinks_cheers.gif

idomu Kaip musu merginos atlaike svociavima

niu kamieloji laikrodkas tiksi user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NILE**: 08 rugsėjo 2014 - 10:49
QUOTE(NILE** @ 2014 09 08, 11:48)
idomu Kaip musu merginos atlaike  svociavima

niu kamieloji laikrodkas tiksi user posted image

Merginos labas rytas, čia kažkaip tylu....
Atsakyti
oj, kaip bauginanciai laikrodukas atrodo,praejusi naktis jau beveik be miegelio buvo, siai nakciai raminamuju kalsiu, kad pailseciau doh.gif daigtai masinoj, kai vyras grys is darbo leksim i sventes vieta issibagazuoti. negana to, kai laiko ner, tai 2val balkona stiklint ateina, mat mano renovacija musu daugiabuty doh.gif liko realiai vaiko skurliukus darzeliui sudelioti, poryt kad dedis rastu viska ir vyro marskinius islygint thumbup.gif
pasakojimu ir ner kazkaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 12:42)
oj, kaip bauginanciai laikrodukas atrodo,praejusi naktis jau beveik be miegelio buvo, siai nakciai raminamuju kalsiu, kad pailseciau  doh.gif  daigtai masinoj, kai vyras grys is darbo leksim i sventes vieta issibagazuoti. negana to,  kai laiko ner, tai 2val balkona stiklint ateina, mat mano renovacija musu daugiabuty  doh.gif  liko realiai vaiko skurliukus darzeliui sudelioti, poryt kad dedis rastu viska ir vyro marskinius islygint  thumbup.gif 
pasakojimu ir ner kazkaip  bigsmile.gif

na ką aš galiu pasakyti...... laikykis Ranita, .... o mes kumščius už Tave laikysim....
O aš likus dviem savaitėm jaučiuosi atsipūtus visiškia....
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 09, 12:25)
na ką aš galiu pasakyti...... laikykis Ranita, .... o mes kumščius už Tave laikysim....
O aš likus dviem savaitėm jaučiuosi atsipūtus visiškia....

as visa vasara atsiputus jauciaus, vis pribegdama, laiko turedama padarydavau kazka, o dabar toks jausmas, kad is vis nieko nesiruosiau biggrin.gif biskeli panika, kad gal per mazai turiu. bet kiek bus tiek uzteks, neber kada begamint kazka smile.gif ikelsiu koki mykoliuka stalo ispirkimui pagaminom biggrin.gif tikiuos nesudzius per nakti biggrin.gif
Papildyta:
http://www.failai.lt...bi/IMG_6330.JPG
musu Mykolas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 09, 13:06)
as visa vasara atsiputus jauciaus, vis pribegdama, laiko turedama padarydavau kazka, o dabar toks jausmas, kad is vis nieko nesiruosiau  biggrin.gif  biskeli panika, kad gal per mazai turiu. bet kiek bus tiek uzteks, neber kada begamint kazka smile.gif ikelsiu koki mykoliuka stalo ispirkimui pagaminom  biggrin.gif  tikiuos nesudzius per nakti biggrin.gif
Papildyta:
http://www.failai.lt...bi/IMG_6330.JPG
musu Mykolas  lotuliukas.gif

O cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip fainiai thumbup.gif
Atsakyti