Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(diana79 @ 2014 09 05, 17:25)
Nu gražūs darbeliai...

drinks_cheers.gif
as siandien nupirkau dezutes va tokias 10 vnt -1 svaras thumbup.gif gal kam reikia tai as i vilniu atvaziuoju 25 rugsejo tad tai dienai galim susitikt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NILE**: 05 rugsėjo 2014 - 15:36
QUOTE(NILE** @ 2014 09 05, 16:36)
drinks_cheers.gif
as siandien nupirkau dezutes va tokias 10 vnt -1 svaras  thumbup.gif  gal kam reikia tai as i vilniu atvaziuoju 25 rugsejo tad tai dienai galim susitikt  biggrin.gif
user posted image

gražios labai..... gaila kad man jau nereikės...
Atsakyti
user posted image
o salia guli iruz svara lipukai darysiu toki varijanta i gamta
user posted image
ir sarbiausiai uzsakiau jaunuju taures wub.gif na biski kainavo verysad.gif 31 svkita savaites jos bus tai idesiu foto blush2.gif
Atsakyti
SEKMES RYT ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Sjugk; AusrineKB; asterra; ingisee
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 05, 16:57)
ir sarbiausiai uzsakiau jaunuju taures  wub.gif  na biski kainavo  verysad.gif  31 svkita savaites jos bus tai idesiu foto blush2.gif

Aš pirkau komplektą: 2 taurės, peilis tortui pjauti ir mentelė tortui. Labai gražūs, tik kaina šiek tiek kandžiojasi blush2.gif 200 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 05 rugsėjo 2014 - 20:34
Svociutes, kai leidziamos tos buciniu dezutes, tai kam reikalinga ta sirdis? As net nezinojau, kad jos reikia..O kokia jos paskirtis? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nu va, sekmes ryt svociaujancioms, po jusu mano vardas jau sviecia doh.gif
siandien pradejau deliotis daigtus, dezes. ryt mergvakaris, kocela dovanosiu bigsmile.gif
ziurekit, jus cia rasinejat, kad gamtoj rupinas visais gerimais ir maistu pirsliai.. cia tikrai sumustinukai, alkoholis visas musu turi buti? blink.gif as visai kazkaip apie tai negalvojau, ilindau paskaityti, o cia ohoho...
mes vokelio nedovanosim. uzsakem, smuikininke baznycioj vietoj vargonu (jau jauniesiems pasakem, kad neissigastu) ir inkiliuka padarem uosini, uzrasem ju inicialus. vaziuosim i parka, tipo norim jus pasveikinti sukurus seima, ir norim kad namelius duotumet ir jus kazkam, dovanojam inkiliuka, kad pauksteliai ta proga taip pat galetu sukurt savo.
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 05, 23:57)
Sveikos smile.gif nu va, sekmes ryt svociaujancioms, po jusu mano vardas jau sviecia  doh.gif 
siandien pradejau deliotis daigtus, dezes. ryt mergvakaris, kocela dovanosiu  bigsmile.gif
ziurekit, jus cia rasinejat, kad gamtoj rupinas visais gerimais ir maistu pirsliai.. cia tikrai sumustinukai, alkoholis visas musu turi buti?  blink.gif  as visai kazkaip apie tai negalvojau, ilindau paskaityti, o cia ohoho...
mes vokelio nedovanosim. uzsakem, smuikininke baznycioj vietoj vargonu (jau jauniesiems pasakem, kad neissigastu) ir inkiliuka padarem uosini, uzrasem ju inicialus. vaziuosim i parka, tipo norim jus pasveikinti sukurus seima, ir norim kad namelius duotumet ir jus kazkam, dovanojam inkiliuka, kad pauksteliai ta proga taip pat galetu sukurt savo.

Kadangi busimos vestuves man yra tik nervu gadinimas ir pykstu uz tai, kad poreikiai isaugo ir viskas ne taip kaip taremes, kad manes neinformuoja kas ir kaip, tai lai zinosi jie patys tongue.gif Tapau baisiai zadna ir ziuriu tik saves thumbup.gif I gamta isimesiu sampes pora buteliu (kad tureciau ka gerti lotuliukas.gif , jei niekas netures, pavaisinsiu, bet manau visi tures), saldainiu, sumustinuku (bus ir mano mergaite, tai gal isalks, vienos nevalgysim, dalinsimes)
As esu labai savarankiskas zmogus ir jei planuociausi sau svente, viska apgalvociau, viskuom kiek imanoma pasirupinciau ir nelaukciau kol kazkas atnes ir paduos. Prasyt nedrysciau, o jei tikeciausi ir nebutu ir ka tada daryt, sedet pusdieni alkaniem. As vadovaujuosi patarle ''Jei nori, kad darbas butu atliktas gerai, daryk pats'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 09 05, 22:57)
Sveikos smile.gif nu va, sekmes ryt svociaujancioms, po jusu mano vardas jau sviecia  doh.gif 
siandien pradejau deliotis daigtus, dezes. ryt mergvakaris, kocela dovanosiu  bigsmile.gif
ziurekit, jus cia rasinejat, kad gamtoj rupinas visais gerimais ir maistu pirsliai.. cia tikrai sumustinukai, alkoholis visas musu turi buti?  blink.gif  as visai kazkaip apie tai negalvojau, ilindau paskaityti, o cia ohoho...

Dėl maisto, tai tikrai turi pasirūpinti jaunųjų tėveliai, neapsikraukite jūs dar visokiai sumuštiniais..Ir taip veiklos turėsite. Gėrimai yra susitarimo reikalas. ax.gif
Labai puiki idėja dėl inkiliuko, bet aš galvoju, ar jo kas tokio gražaus nepavogs kur parke , gal geriau prie namų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 09 06, 00:58)
Kadangi busimos vestuves man yra tik nervu gadinimas ir pykstu uz tai, kad poreikiai isaugo ir viskas ne taip kaip taremes, kad manes neinformuoja kas ir kaip, tai lai zinosi jie patys tongue.gif Tapau baisiai zadna ir ziuriu tik saves thumbup.gif I gamta isimesiu sampes pora buteliu (kad tureciau ka gerti lotuliukas.gif , jei niekas netures, pavaisinsiu, bet manau visi tures), saldainiu, sumustinuku (bus ir mano mergaite, tai gal isalks, vienos nevalgysim, dalinsimes)
As esu labai savarankiskas zmogus ir jei planuociausi sau svente, viska apgalvociau, viskuom kiek imanoma pasirupinciau ir nelaukciau kol kazkas atnes ir paduos. Prasyt nedrysciau, o jei tikeciausi ir nebutu ir ka tada daryt, sedet pusdieni alkaniem. As vadovaujuosi patarle ''Jei nori, kad darbas butu atliktas gerai, daryk pats'' smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif manau ir as busiu tokia
nes noreciau kad augiau informuotu o cia tyla doh.gif NU NACIORT Jiem nerupi o as cia per galva lipu.kokia sakau pagrindine spalva-nezinau,kokios puokstes-nezinau,kas masinas pos-nezinau doh.gif tik nezinau nezinau doh.gif o tai kas zino bash.gif
Sjugk; AusrineKB; asterra; ingisee didziausios sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 06, 10:24)
Dėl maisto, tai tikrai turi  pasirūpinti jaunųjų tėveliai, neapsikraukite jūs dar visokiai sumuštiniais..Ir taip veiklos turėsite. Gėrimai yra susitarimo reikalas. ax.gif
Labai puiki idėja dėl inkiliuko, bet aš galvoju, ar jo kas tokio gražaus nepavogs kur parke  , gal geriau prie namų.. g.gif

del maisto nesuksiu galvos o jei isalksiu i degaline biggrin.gif kita vertus degtinaites ir sampes turesiu ai ir saldainiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2014 09 05, 23:05)
Svociutes, kai leidziamos tos buciniu  dezutes, tai kam  reikalinga ta sirdis? As net nezinojau, kad jos reikia..O kokia jos paskirtis? ax.gif

g.gif apie kokia sirdi sneki???nes as leisiu dezute o joje bus dezutes kuriose bus instrukcija 3 kalbom ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 06, 12:13)

g.gif apie kokia sirdi sneki???nes as leisiu dezute o joje bus dezutes kuriose bus instrukcija 3 kalbom ir viskas smile.gif

As paste maciau prie dezuciu ideta sirdis. Ir taip ne viena foto jau maciau..tai ir klausiu, kam ji skirta..Nes kai as leidau, tai irgi tik dezutes..
Atsakyti