QUOTE(RaNita @ 2014 09 05, 23:57)
Sveikos
nu va, sekmes ryt svociaujancioms, po jusu mano vardas jau sviecia
siandien pradejau deliotis daigtus, dezes. ryt mergvakaris, kocela dovanosiu
ziurekit, jus cia rasinejat, kad gamtoj rupinas visais gerimais ir maistu pirsliai.. cia tikrai sumustinukai, alkoholis visas musu turi buti?
as visai kazkaip apie tai negalvojau, ilindau paskaityti, o cia ohoho...
mes vokelio nedovanosim. uzsakem, smuikininke baznycioj vietoj vargonu (jau jauniesiems pasakem, kad neissigastu) ir inkiliuka padarem uosini, uzrasem ju inicialus. vaziuosim i parka, tipo norim jus pasveikinti sukurus seima, ir norim kad namelius duotumet ir jus kazkam, dovanojam inkiliuka, kad pauksteliai ta proga taip pat galetu sukurt savo.
Kadangi busimos vestuves man yra tik nervu gadinimas ir pykstu uz tai, kad poreikiai isaugo ir viskas ne taip kaip taremes, kad manes neinformuoja kas ir kaip, tai lai zinosi jie patys
Tapau baisiai zadna ir ziuriu tik saves
I gamta isimesiu sampes pora buteliu (kad tureciau ka gerti
, jei niekas netures, pavaisinsiu, bet manau visi tures), saldainiu, sumustinuku (bus ir mano mergaite, tai gal isalks, vienos nevalgysim, dalinsimes)
As esu labai savarankiskas zmogus ir jei planuociausi sau svente, viska apgalvociau, viskuom kiek imanoma pasirupinciau ir nelaukciau kol kazkas atnes ir paduos. Prasyt nedrysciau, o jei tikeciausi ir nebutu ir ka tada daryt, sedet pusdieni alkaniem. As vadovaujuosi patarle ''Jei nori, kad darbas butu atliktas gerai, daryk pats''