Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(NILE** @ 2014 09 05, 00:39)
na man atrodo kad kreidutes bus lengvos spalvos as darysiu su akvarele  ax.gif
beja patarkit i sveciu knyga kuria padariau ,pirmam puslapi kas turi pasirasyt pirmi?mes  ar teveliai???

As tai rasyciausi pirma blush2.gif As padarau, as ir pasirasau tongue.gif Bet gal graziau butu, kad pirmi tevai. Nors manau, kad nera tai labai svarbu ax.gif Kaip padarysite, taip bus gerai.

O smeliuka darysit ir su druska? Ar balta smeli dazysit ar paprasta?
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 09 05, 01:19)
As tai rasyciausi pirma blush2.gif As padarau, as ir pasirasau tongue.gif Bet gal graziau butu, kad pirmi tevai. Nors manau, kad nera tai labai svarbu ax.gif Kaip padarysite, taip bus gerai.

Kad nebūtų nuskriaustų - knygoj pasirašinės atsitiktinumo tvarka. Svečiai trauks lapelius, kuriuose nurodytas pasirašymo puslapis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 04, 23:39)
na man atrodo kad kreidutes bus lengvos spalvos as darysiu su akvarele  ax.gif
beja patarkit i sveciu knyga kuria padariau ,pirmam puslapi kas turi pasirasyt pirmi?mes  ar teveliai???

aš pati pirkau, nedažiau, bet mane mokino viena floristį kaip dažyti drusk, ji dažoma su guašu, su šakute išminkoma, kai jau spalva pasisikirsto tolygiai druską reikia berti ant laikraščio ir padėti ant palangės ar radiatoriaus, Kai išdžius suketės vėl trupintiir dar palaikyti, jei reikia dar kartą trupinti
Tikiuosi padėjau
Atsakyti

Svočiauti pasiruošusios:

RUGSĖJIS
6d.- Sjugk; AusrineKB; asterra; ingisee
1od. - RaNita
12d. - Nefer
13d. - slaja
20d.- zvaigzduole; diana79
SPALIS
4d - lina_sk; NILE**
10d. - Rugelina

pridedu Nefer mirksiukas.gif

Papildyta:
Oi temutes uzkabinot del pinigeliu biggrin.gif mums ir nemazai isejo doh.gif tai pat viska pati dariau (o kiek brangaus laiko sugaista ieskant info doh.gif ) , kad gautus kuo pigiau, bet kai paskaiciuoji viska tai suma ui.... doh.gif o dar mergvakaris/bernvakaris plius doh.gif

QUOTE(NILE** @ 2014 09 04, 16:23)
beja o jei vietoi sakocio skruzdelyna nest( simtalapi) cia sutaupycia nes mamyte mano kepa juos.Bet ar ne kvailai atrodytu g.gif

ooooo simtalapis skanumelis, manau tikrai kvailai neatrodysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2014 09 05, 02:19)

O smeliuka darysit ir su druska? Ar balta smeli dazysit ar paprasta?

ne vietoi smeliuko bus druska kuria nudazysiu su akvareles tirpalu o paskiau orkaitei ja dziovinsiu
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 05, 08:54)
aš pati pirkau, nedažiau, bet mane mokino viena floristį kaip dažyti drusk, ji dažoma su guašu, su šakute išminkoma, kai jau spalva pasisikirsto tolygiai druską reikia berti ant laikraščio ir padėti ant palangės ar radiatoriaus, Kai išdžius suketės vėl trupintiir dar palaikyti, jei reikia dar kartą trupinti
Tikiuosi padėjau

na cia as gal truputi pasiginciociau nes butent kad tolygiai neisimaiso schmoll.gif reikia guasa tirpinti vanenyje ir ta vandenuka pilti i druska tad labai graziai isimaiso thumbup.gif
Papildyta:
Beja del zaidimu gamtoi ka pasiulytumet kaip su mumis ir jaunaisiais tik 4 poros g.gif na baliono putimas su bokso pirstinem,skaiciavimas,buciavimas ant pirslio juostos , segtukai kas dar???

Mergaites papasakokite apie pazadu torta niekados neteko tokio dalyko matyt g.gif
Atsakyti
Kas liecia islaidas tai mes gerokai virsijom planuojama suma.. nors labai taupem, ka sugebejau dariau pati, dekoracijas, visa atributika ruosiau pati, saldu stala kepiau pati. Man net baisu pagalvoti kokia butu buvus galutine suma jei daug ko nebuciau darius pati. Buvom nusprende, kad i vokeli visgi nieko nedesim, bet dejom.. visgi brolio vestuves. Bet po visko gavom gavom velniu nuo brolio, kad dar dovanojom vokeli smile.gif jaunieji sake, kad jiems didziausia dovana, tai kad sutikom buti pirsliais ir kad tiek visko priruosem wub.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 05, 08:31)

ooooo simtalapis skanumelis, manau tikrai kvailai neatrodysi  smile.gif

Kvailai tikrai neatrodys smile.gif pas jus buvo ir pirmas dingo nuo stalo smile.gif
Atsakyti
Ar dabar tų balandžių leidimas prie bažnyčios jau nebemadingas? Gal kokia naujovė dabar atsiradusi..? Aš gal bandysiu kokius helio balionus leisti..Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 05, 12:45)
Ar dabar tų balandžių leidimas prie bažnyčios jau nebemadingas? Gal kokia naujovė dabar atsiradusi..? Aš gal bandysiu kokius helio balionus leisti..Kaip manote?

o man balionai labai jau pigu ax.gif o ir nuotraukos ne visada iseina geros su balionais ax.gif bet cia mano nomone.,beja del mados girdejau kad leidzia dar drugelius sako labai grazu ir
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 05, 10:43)
ne vietoi smeliuko bus druska kuria nudazysiu su akvareles tirpalu o paskiau orkaitei ja dziovinsiu
Papildyta:

na cia as gal truputi pasiginciociau nes butent kad tolygiai neisimaiso schmoll.gif  reikia guasa tirpinti vanenyje ir ta vandenuka pilti i druska tad labai graziai isimaiso thumbup.gif
Papildyta:
Beja del zaidimu gamtoi ka pasiulytumet kaip su mumis ir jaunaisiais tik 4 poros g.gif  na baliono putimas su bokso pirstinem,skaiciavimas,buciavimas ant pirslio juostos , segtukai kas dar???

Mergaites papasakokite apie pazadu torta niekados neteko tokio dalyko matyt  g.gif

O to vandenuko su guasu reikia pilti tik vov vos, kad tik padrektu? Nes kitaip druska prades tirpti g.gif

Pazadu torto gabalelio sablonas yra ikeltas pirmam puslapyje. Pridaroma tu gabaleliu tiek, kiek bus sveciu. I vidu galima ideti kokia smulkmenele. Pazada galima uzrasyt ant popieriuko ir susukus ir i vidu ideti, kitos maciau ant sono klijuoja. Man labai grazu kai buna daug sveciu ir gaunasi tortas dvieju ar triju aukstu wub.gif Bet darbelio speju ohoho doh.gif Na o puosimas jis jau pagal kiekvienos fantazija mirksiukas.gif
Va cia smulkiau aprasyta
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 05, 12:50)
o man balionai labai jau pigu  ax.gif o ir nuotraukos ne visada iseina geros su balionais  ax.gif  bet cia mano nomone.,beja del mados girdejau kad leidzia dar drugelius sako labai grazu ir

Bet rudenį turbūt drugeliams jau per šalta bus...:-(
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 05, 13:31)

Taip, bus šalta.....
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2014 09 05, 13:31)

Nu gražūs darbeliai...
Atsakyti