Tokios sumos jau kosmosas Manau, kad kiekvienas turi duoti pinigus (arba pirkti dovaną) pagal savo galimybes.
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 04, 15:40)
Oj, mergaites, su tomis dovanomis ir as visko prisiklausiau, tikrai issileidau laaaaaabai daug, sukau galva ar dovnoti vokelyje ar ne, visi mane durnino, sake tu gal cia pati isteki, kad taip ruosiesi, o ir jaunosios mama man kelis kartus uzakcentavo, kad i vestuve maziau kaip 500 lt niekas nededa, galvoju te bunie idesim, ir zinot, ka???? PO vestuviu pati jaunosios mama pradejo pasakoti kiek kas idejo, zinoma pagyre jaunikio broli, kuris idejo 1700, senelius, kurie dovanojo po 1000, nu pasijautau kaip slapiu skuduru gavusi per snuki. Man daug kas sake, jeigu sutikote pirsliauti, dovanu siais laikais niekas nedovanoja
na mes buvom nusprnde kad 1000desim i voka bet dabar +- skaiciuojam as zylstu nuo sumos jau viska sudejus virs 4000 na mums gimtadieniu net atviruka nesugeba atsiust liudna ir tiek ir pati darausi zadzina
gal kas su manim kavos internetines nervus nuramint
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 04, 15:40)
, nu pasijautau kaip slapiu skuduru gavusi per snuki. Man daug kas sake, jeigu sutikote pirsliauti, dovanu siais laikais niekas nedovanoja
va nenustebciau kad musu situacia butu tokia pat
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 03, 17:39)
Oooo Lemona briunete tapo kiek pamenu ankciau blondine buvai
graziai atrodei
gaila as jokios foto neturiu is sveciu, bet tiesa pasakius nemaciau,kad kas fotkintu vis as dar laukiu foto
Papildyta:
Turbus as jau paskutini kart atnesu sarasiuka
isirasykit naujokes
Svočiauti pasiruošusios:
RUGSĖJIS
6d.- Sjugk; AusrineKB; asterra; ingisee
1od. - RaNita
13d. - slaja
20d.- zvaigzduole; diana79
SPALIS
4d - lina_sk; NILE**
10d. - Rugelina
pridedu NILE**
Nepamirskit irasyt ir manes
Nefer rugsejo 12d
QUOTE(NILE** @ 2014 09 04, 14:19)
oi mergaites jums grai , o musu situacijoj tai net nezinau net kaip ir ka pradet.
Mažiau reikia kreipt dėmesio kas ką pasakė.
Kad ir ką jūs darysit, kad ir 10.000 įdėsit - vistiek sakys, kad kažkas blogai.
Pas mane giminėj yra tokių personų, kuriem visada kažkas negerai..
Sesę apšiko dar prieš vestuves, kartu ir mano prisiminė (mano suknia kaip tai iš šampaninės į rudą net pavirto) Per vestuves prisikabino, kad kažkieno panelė nepatiko.. Ir garantuoju, čia ne galas.. Žinotų, kad padovanojom tik dėžutę vokam dėt, tai ir mes apšikti būtume. Bet man grynai nusišikt ant visų, išskyrus mano šeimą
Darai jauniesiem ir dėl jų. Ir tarkis su jais. Nepatinka - tegu ieškosi tų, kurie galės ir piršliaut ir į voką prikraut.
Čia išpindėjimas ir tiek. Paieškotų piršlių, kai niekas nesutiktų, tada ir patys dar damokėtų, kad tik eitų
QUOTE(diana79 @ 2014 09 04, 14:25)
mieloji, mano anyta tokia pati Bet juk ne su anyta gyveni. Tu toli nuo jos. O jei santykiai su vyru geri tai ko suki sau galvą. Darykit kad gražu būtų, kad jauniesiems netikėta būtų, o dovana vokelyje, jei jeunieji bus protingi jie nepasakys kad gavo mažai ar kad gavo daug, ar kad visai negavo, jie džiaugsis kd buvot piršliai kad juos stebinote. Jei jaunieji neprotingi, nekreipkite į juos dėmesio, reikia duoti durniam kelią arba kaip mano mama sako šunys loja karavanas eina. Vestuvės tai ne ta priežastis kodėl reikia nuskriausti save ir savo šeimos narius.
Na ***** pavaro su tais vokelio turiniu norais. Toks vaizdas, kad nori gauti dovanu tiek lt, kad atsipirkstu maistas, sales, rubai ir visos kitos islaidos ir dar liktu pragyvenimui. Kaip sakant svetimi turi sumoketi uz ju svente. Siaip sakoma i vokeli reikia deti tiek, kiek kainuoja uzsakytos vaises zmogui. Ta prasme nuomojasi sodyba su maistu uz 100lt vienam zmogui, eini dviese, dedi 200Lt. Asmeniskai as, net geriausiai draugei, sesei ar ponui dievui i vokeli tukstanciais tikrai nedeciau, jei ir tureciau.
P.S. Kadangi eisiu i labai kuklias vestuves, kuriose apie fotografa net nieko nepamaste. Tai as kaip vestuviu dovana, uzsakiau fotografe 2h. Pafotkins pacia civiline santuoka ir gamtoj bus fotosesija. Manau tokia dovana isties superine, nes nuotraukos liks visam gyvenumui.
P.S. Kadangi eisiu i labai kuklias vestuves, kuriose apie fotografa net nieko nepamaste. Tai as kaip vestuviu dovana, uzsakiau fotografe 2h. Pafotkins pacia civiline santuoka ir gamtoj bus fotosesija. Manau tokia dovana isties superine, nes nuotraukos liks visam gyvenumui.
QUOTE(Nefer @ 2014 09 04, 16:34)
Na ***** pavaro su tais vokelio turiniu norais. Toks vaizdas, kad nori gauti dovanu tiek lt, kad atsipirkstu maistas, sales, rubai ir visos kitos islaidos ir dar liktu pragyvenimui. Kaip sakant svetimi turi sumoketi uz ju svente. Siaip sakoma i vokeli reikia deti tiek, kiek kainuoja uzsakytos vaises zmogui. Ta prasme nuomojasi sodyba su maistu uz 100lt vienam zmogui, eini dviese, dedi 200Lt. Asmeniskai as, net geriausiai draugei, sesei ar ponui dievui i vokeli tukstanciais tikrai nedeciau, jei ir tureciau.
DZIAUGIUOSI KAD LAIKU ATEJAU PAS JUS
beja o jei vietoi sakocio skruzdelyna nest( simtalapi) cia sutaupycia nes mamyte mano kepa juos.Bet ar ne kvailai atrodytu
QUOTE(Nefer @ 2014 09 04, 15:34)
Na ***** pavaro su tais vokelio turiniu norais.
Tai as kaip vestuviu dovana, uzsakiau fotografe 2h.
Tai as kaip vestuviu dovana, uzsakiau fotografe 2h.
Pasirašau po kiekvienu žodžiu
Labai super dovana
QUOTE(NILE** @ 2014 09 04, 16:23)
beja o jei vietoi sakocio skruzdelyna nest( simtalapi) cia sutaupycia nes mamyte mano kepa juos.Bet ar ne kvailai atrodytu
Nekvailai
Aš savom vestuvėm pirkau ir šakotį, ir skruzdėlyną
Pas sesę vestuvėse buvo ir šakotis, ir šimtalapis, ir tokie mini keksiukai. Viskas suėjo, susivalgė.
Bet kokie saldumynai čia tinkami Skruzdėlynas dar sakyčiau įdomiau, nei tas tradicinis šakotis
Merginos, gal kuri darote ar darėte pasirašymą ant lėkštės, o gal kuri šiaip turite išsisaugojusi instrukcija kaip pasirašyti
Buvau senukuose spalvoto smeliuko, ziauriai nepatiko spalvos i Ermitaza neturiu galimybes nuvaziuoti. Gal kuri darete ''ale smeliuka'' is druskos ir spalvotu kreiduciu Jei taip, ar viskas gerai pavyko?
My Webpage
Ir kokios kazin spalvos tarpusavyje graziai ziurisi? Kokias jus buvusios svociutes pirkot?
My Webpage
Ir kokios kazin spalvos tarpusavyje graziai ziurisi? Kokias jus buvusios svociutes pirkot?
Sveikutės. Pakvietė ir mus papiršliauti..O vestuvės tai už mėnesio Turbūt nespėsiu čia pasidalinti savo visais sumanymais, kad sugebėčiau įgyti jūsų pasitikėjimą vienu postu.., bet pabandysiu....prieš metus jau piršliavau, taigi visos mano idėjos buvo senoje temoje...http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=931883&st=300 . Dariau ir akmenėlius, ir laišką gandrui, židinį, smėlio ceremoniją.., tėvams dovanėles, jauniesiems - puodą, kepurę, Nike batus, pabroliams, pamergėms - seilinukai, atmušikliai.. Jaunųjų priesaika, šampanas su žvakėmis..Žodziu, jeigu ką norėtumėte detaliau, tai klauskite.. Galėčiau sukelti savo foto į paštą, o tuo pačiu ir jūsų darbelių pasiziūrėti..Deja, slaptažodis jau pakeistas...Gal kas galėtų juo pasidalinti/
Papildyta:
Jūs kaunietė? Aš pirkau smėliuką "Tarp gėlių" Savanorių prospekte, o ten rūsyje labai gražų indelį smėlio ceremonijai..
Papildyta:
QUOTE(Nefer @ 2014 09 04, 23:18)
Buvau senukuose spalvoto smeliuko, ziauriai nepatiko spalvos i Ermitaza neturiu galimybes nuvaziuoti. Gal kuri darete ''ale smeliuka'' is druskos ir spalvotu kreiduciu Jei taip, ar viskas gerai pavyko?
My Webpage
My Webpage
Jūs kaunietė? Aš pirkau smėliuką "Tarp gėlių" Savanorių prospekte, o ten rūsyje labai gražų indelį smėlio ceremonijai..
QUOTE(Nefer @ 2014 09 05, 00:18)
My Webpage
My Webpage
na man atrodo kad kreidutes bus lengvos spalvos as darysiu su akvarele
beja patarkit i sveciu knyga kuria padariau ,pirmam puslapi kas turi pasirasyt pirmi?mes ar teveliai???