Merginos, aš labai spaudžiaus, taupiau, viską pati dariau, bet man vistiek gavosi 1000LT.
Kadangi sesės vestuvėse svočiavau, tai ne tik į voką nedėjau, bet ir išdrįsau paprašyti šampanu gamtai ir vaišėm pasirūpinti jos. Dalinimui baltos namie sočiai, nes vyras gauna, o mes jos negeriam.
O mama galiausiai ir už mano tortą mokėjo, nes mum dar po vestuvių valgyt reikia iš kažko.
Mano vyras irgi pradžioj sakė, kad neis su tuščiu voku, nesipazorins. Bet o ką daryt, kai tų lišnų nelieka?
Mes patys sunkiai piršlius savom vestuvėm radom ir to sutiko tik su ta sąlyga, kad mes pirkom jiem saldainius ir alko.
Piršliavimas išties yra didelė vestuvinė dovana, nes
1. Didelės išlaidos
2. Ne visi vos pakviesti sutinka, kiek porų aplakstai, kol kažkas imasi tokių pareigų
Taigi tikrai nereiktų jaustis nepatogiai, nemaloniai ar dar kažkaip, kad į voką galite tik atvirutę įdėti.
Tau Lemona gerai... tave ir mama suprato, ir sesuo buvo jaunoji, o mano mama spaudžia kuo labiau ruoštis, jaunoji tėvų krikšto pusseserė ir ne gana to jos tėvai buvo mani piršliais, perku viską, ir saldainius ir šampaną gamtai ir siuvenyrus ir atributiką ir karvojų...
Daug darau pati, taupau, bet vistiek suma didelė