Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

QUOTE(diana79 @ 2014 09 04, 08:59)

kaip gerai cia sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 03, 16:39)
Lemona briunete tapo  thumbup.gif  kiek pamenu ankciau blondine buvai  smile.gif
graziai atrodei  thumbup.gif  wub.gif 

Aha, ne savo noru biggrin.gif
Ėjau eiliniam šaknų dažymui, o va kas gavosi biggrin.gif Kirpėja biškį pamiršo, kokiais dažais dažaus lotuliukas.gif Ale neimu į galvą net - nubluks po kiek laiko, kaip visada smile.gif
Ačiū ačiū 4u.gif

QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 21:18)
liuks foto, gražiai atrodei...

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 09 04, 09:21)
kaip gerai cia sugalvojai  thumbup.gif

Agne, prašau pasakyti ką gerai sugalvojau.
Man prasideda paranoja.Realiai tai mano paskutinė savaitė pasiruošimui. Kita savaitę prasideda paskaitos, būtent tas dvi savaites doh.gif Dar tikiuosi pradėti dirbti ir viskas prieš pat vestuves.Man atrodo daug ką pamiršau, nepadariau. Pažadų tortas mane visai veda iš proto. Stovi dėžutės išlankstytus ir viskas, stop. Užsakiau kalendoriukus kad atspauzdintų, nėra. Vietoj saldainių dėsiu muiliukus, jie bus tik apie 15 dieną. PANIKUOJU
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 04, 08:59)
Asmeniškai aš galvoju apie bibliją, mano jaunasis stipriai tikintis, tai galvoju jiem nupirkti  tokią prasmingą knygą. Kaži ar bus gerai g.gif  g.gif  g.gif
O aš pasirodau  su vakar nakties "šedevru" Ilgiausiai užtrukau kol apsisprendžiau kaip pavardę konservuoti  doh.gif  doh.gif

Biblijos reiktų ieškoti katalikų knygynuose.

Nerealus pavardės konservavimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 04, 09:59)

bigsmile.gif nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as galvojau su paprika taip,bet mano diedas i suns dienas isdejo sad.gif sako neturi ka veikt verysad.gif o man sita ideja labai faina wub.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 09 04, 10:31)
Agne, prašau pasakyti ką gerai sugalvojau.
Man prasideda paranoja.Realiai tai mano paskutinė savaitė pasiruošimui.

prisidedu prie paranojiniu svotieniu nes man su kiekviena diena vis baisiau blink.gif o dar ir kasdininiai darbai kur,mokslai sad.gif
del islaidu dar tiksliai neskaiciavom,nes dar bus balandziai dar daug pirksiu lt paskutinia savaite,taures,laikrastukas,saldainiai,alkoholis,tortas ,baznyciuo kunigas ...zodziu planuojam apie 1500lt isleist doh.gif vyras sako nu negrazu visai nieko nedovanot tai dar mastom gal koki 500-600idesim i voka bet man jaunervas ima ale cia jau mazos islaidos?kad uzsieni gyvenam ale galim sau leist fear.gif umn.gif nervuoja ir tiek as pykta boba
Atsakyti
Merginos, aš labai spaudžiaus, taupiau, viską pati dariau, bet man vistiek gavosi 1000LT.
Kadangi sesės vestuvėse svočiavau, tai ne tik į voką nedėjau, bet ir išdrįsau paprašyti šampanu gamtai ir vaišėm pasirūpinti jos. Dalinimui baltos namie sočiai, nes vyras gauna, o mes jos negeriam.
O mama galiausiai ir už mano tortą mokėjo, nes mum dar po vestuvių valgyt reikia iš kažko.

Mano vyras irgi pradžioj sakė, kad neis su tuščiu voku, nesipazorins. Bet o ką daryt, kai tų lišnų nelieka?

Mes patys sunkiai piršlius savom vestuvėm radom ir to sutiko tik su ta sąlyga, kad mes pirkom jiem saldainius ir alko.

Piršliavimas išties yra didelė vestuvinė dovana, nes
1. Didelės išlaidos
2. Ne visi vos pakviesti sutinka, kiek porų aplakstai, kol kažkas imasi tokių pareigų

Taigi tikrai nereiktų jaustis nepatogiai, nemaloniai ar dar kažkaip, kad į voką galite tik atvirutę įdėti.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 04, 11:50)
Merginos, aš labai spaudžiaus, taupiau, viską pati dariau, bet man vistiek gavosi 1000LT.
Kadangi sesės vestuvėse svočiavau, tai ne tik į voką nedėjau, bet ir išdrįsau paprašyti šampanu gamtai ir vaišėm pasirūpinti jos. Dalinimui baltos namie sočiai, nes vyras gauna, o mes jos negeriam.
O mama galiausiai ir už mano tortą mokėjo, nes mum dar po vestuvių valgyt reikia iš kažko.

Mano vyras irgi pradžioj sakė, kad neis su tuščiu voku, nesipazorins. Bet o ką daryt, kai tų lišnų nelieka?

Mes patys sunkiai piršlius savom vestuvėm radom ir to sutiko tik su ta sąlyga, kad mes pirkom jiem saldainius ir alko.

Piršliavimas išties yra didelė vestuvinė dovana, nes
1. Didelės išlaidos
2. Ne visi vos pakviesti sutinka, kiek porų aplakstai, kol kažkas imasi tokių pareigų

Taigi tikrai nereiktų jaustis nepatogiai, nemaloniai ar dar kažkaip, kad į voką galite tik atvirutę įdėti.

Tau Lemona gerai... tave ir mama suprato, ir sesuo buvo jaunoji, o mano mama spaudžia kuo labiau ruoštis, jaunoji tėvų krikšto pusseserė ir ne gana to jos tėvai buvo mani piršliais, perku viską, ir saldainius ir šampaną gamtai ir siuvenyrus ir atributiką ir karvojų...
Daug darau pati, taupau, bet vistiek suma didelė
Atsakyti
oj, mergaites, brangus tas malonumas-svociavimas doh.gif , as po vestuviu suskaiciavau kiek man viskas kainavo (rinkau cekius, rasiausi), kaip pamaciau galutine samata, paskutiniai plaukai ant galvos atsistojo doh.gif doh.gif doh.gif Kai kurios merginos zada sutilpti 1500 sumoje, niekaip netilpciau, o dar ir alkoholis man nekainavo, o jeigu paskaiciuot ir ji tai visai nebloga suma gautusi g.gif
Atsakyti
Aš sąskaitų dar nesuvedu, nes bijau pamatyti galutinę sumą blush2.gif Jaunoji prašė svočios torto nepirkti, tai atkrenta rūpestis ax.gif Dabar laukiu akcijų saldainiams, alkoholiui. Smulkmenas pirkau per akcijas - susitaupė nemažai. Spausdinimas, kopijavimas, įrišimas - nieko nekainuoja.
Gerai tiek, kad nei jaunieji, nei tėvai jaunųjų kol kas nedaro spaudimo dėl šventės didis.gif Su jaunaisiais abstrakčiai aptarėm ko norėtų, o ko - ne. Visa kita - paslaptis hihihi.gif Kaip bus, taip irnesakyk.gif
Atsakyti
oi mergaites jums grai , o musu situacijoj tai net nezinau net kaip ir ka pradet.Sesuo mano vyro tai gerai kaip yra o va vyro mamukas tai nu naciort.Tisingai sako ANYTA VELNIO PRAMANYTA!!!Pas ja yra vaikai tiksliau vienas kuriam viskas ir ji tokio dalyko kaip be dovanos eit tai tiesiai sviesiai KAIP TAIP???Buvom pas mociute jubiliejuj.Taigi niekas neskaiciuoja kiek mums kainuoja atvaziuot su lektuvu bet pasake jus privalot dalyvau !!! na mes padovanojom 400lt tai tiesiai sviesiai buvo jo mamukes pasakyta-TU KA NEZINAI KIEK DOVANOJA PER JUBILIEJUS!!!!??? blink.gif Man sokas kaip vyras pasake.zodziu dabar sedim ir nezinom ka daryt nes manau musu sma gali persokt ir tuos 1500 nes bilietai darir kur nepykt doh.gif o jei dar pasitaikys tokie muzikantai geruliai tai galima gun_bandana.gif fear.gif Zodzi jau man nigra daros
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 04, 14:19)
oi mergaites jums grai , o musu situacijoj tai net nezinau net kaip ir ka pradet.Sesuo mano vyro tai gerai kaip yra o va vyro mamukas tai nu naciort.Tisingai sako ANYTA VELNIO PRAMANYTA!!!Pas ja yra vaikai tiksliau vienas kuriam viskas ir ji tokio dalyko kaip be dovanos eit tai tiesiai sviesiai KAIP TAIP???Buvom pas mociute jubiliejuj.Taigi niekas neskaiciuoja kiek mums kainuoja atvaziuot su lektuvu bet pasake jus privalot dalyvau !!! na mes padovanojom 400lt tai tiesiai sviesiai buvo jo mamukes pasakyta-TU KA NEZINAI KIEK DOVANOJA PER JUBILIEJUS!!!!??? blink.gif  Man sokas kaip vyras pasake.zodziu dabar sedim ir nezinom ka daryt nes manau musu sma gali persokt ir  tuos 1500 nes bilietai darir kur nepykt doh.gif o jei dar pasitaikys tokie muzikantai geruliai tai galima  gun_bandana.gif  fear.gif Zodzi jau man nigra daros

mieloji, mano anyta tokia pati smile.gif Bet juk ne su anyta gyveni. Tu toli nuo jos. O jei santykiai su vyru geri tai ko suki sau galvą. Darykit kad gražu būtų, kad jauniesiems netikėta būtų, o dovana vokelyje, jei jeunieji bus protingi jie nepasakys kad gavo mažai ar kad gavo daug, ar kad visai negavo, jie džiaugsis kd buvot piršliai kad juos stebinote. Jei jaunieji neprotingi, nekreipkite į juos dėmesio, reikia duoti durniam kelią arba kaip mano mama sako šunys loja karavanas eina. Vestuvės tai ne ta priežastis kodėl reikia nuskriausti save ir savo šeimos narius.
Atsakyti
Oj, mergaites, su tomis dovanomis ir as visko prisiklausiau, tikrai issileidau laaaaaabai daug, sukau galva ar dovnoti vokelyje ar ne, visi mane durnino, sake tu gal cia pati isteki, kad taip ruosiesi, o ir jaunosios mama man kelis kartus uzakcentavo, kad i vestuve maziau kaip 500 lt niekas nededa, galvoju te bunie idesim, ir zinot, ka???? PO vestuviu pati jaunosios mama pradejo pasakoti kiek kas idejo, zinoma pagyre jaunikio broli, kuris idejo 1700, senelius, kurie dovanojo po 1000, nu pasijautau kaip slapiu skuduru gavusi per snuki. Man daug kas sake, jeigu sutikote pirsliauti, dovanu siais laikais niekas nedovanoja
Atsakyti