merginos
pas ka bus dveiju dienu vestuves?
turiu galvos skausma. Kaip linksmai prisistatyti pirsliui ( karimo ceremonijai) ir kaip inesti svocios karvoju?
gal kas turite kokiu minciu
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 22:18)
liuks foto, gražiai atrodei...
na iskylo man klasimas del dovanu jauniesiems.Mes dovanosim vokeli pinigelius,bet kiek det???aisku deda kas kiek gli ,bet zinau kad yra STAFKESGAL KOKIOS ZINOT
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 22:45)
na iskylo man klasimas del dovanu jauniesiems.Mes dovanosim vokeli pinigelius,bet kiek det???aisku deda kas kiek gli ,bet zinau kad yra STAFKESGAL KOKIOS ZINOT
o mes manom kad nedėsim.... kiekviena svočiavusi gali pasakyti kad ir taip sąnaudos milžiniškos
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 23:47)
o mes manom kad nedėsim.... kiekviena svočiavusi gali pasakyti kad ir taip sąnaudos milžiniškos
kad sanaudos milziniskos as pritariu
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 20:14)
Kas darėte taures su sutazo juostelem? Jas klijuojate kaip nors ar kaip?
Su karstais klijais klijavau.
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 08:18)
Tiesio susitark, kad kai reikės žodžiio - keli ranką ir jį tau duoda.
Man su muzikantais kazkaip pasiseke. Uzteko paziuret I juos ir palinkset galva, kas jie jau prisistatytu su mikrofonu
Papildyta:
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 23:04)
kad sanaudos milziniskos as pritariu
Man abejos vestuves su dovanom ir islaidom pasiruosimui gavosi 1000lt su truputi virsaus. Oi pinigine pyksta, oi pyksta.. bet nieko, ivertinimas atpirko ir islaidas, ir vargus, ir bemieges naktis
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 22:47)
Aš irgi mėtausi: dėti - nedėti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 09 04, 01:48)
Man abejos vestuves su dovanom ir islaidom pasiruosimui gavosi 1000lt su truputi virsaus. Oi pinigine pyksta, oi pyksta.. bet nieko, ivertinimas atpirko ir islaidas, ir vargus, ir bemieges naktis
Sakyčiau pigiai prasisukai. Man vestuvių atributikai , alkoholiui ir saldainiams reiks dvigubai dugiau.
Mes tai dovanojom vaza su gelem nes kaip sakot ir taip daug islaidu,jau neskaitant sukneliu, sukuosenos, makiazo ir panasiai:oh
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 04, 09:12)
Olia lia, kaip fainiai
Ačiū vistiek jaunikis žais kaladėlėmis, vers pavardę iš kaladėlių ir tada prispaus servetėlę ant dangtelio. Sviestas svietuotas bet man daba tokia beskonybė atrodo graži. VA