Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 6, Sezonas!

merginos
pas ka bus dveiju dienu vestuves?
turiu galvos skausma. Kaip linksmai prisistatyti pirsliui ( karimo ceremonijai) ir kaip inesti svocios karvoju?

gal kas turite kokiu minciu

Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 15:49)
Ačiū, ačiū  4u.gif

liuks foto, gražiai atrodei...
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 22:18)
liuks foto, gražiai atrodei...

na iskylo man klasimas g.gif del dovanu jauniesiems.Mes dovanosim vokeli pinigelius,bet kiek det???aisku deda kas kiek gli ,bet zinau kad yra STAFKESGAL KOKIOS ZINOT g.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 22:45)
na iskylo man klasimas  g.gif  del dovanu jauniesiems.Mes dovanosim vokeli pinigelius,bet kiek det???aisku deda kas kiek gli ,bet zinau kad yra STAFKESGAL KOKIOS ZINOT  g.gif

o mes manom kad nedėsim.... kiekviena svočiavusi gali pasakyti kad ir taip sąnaudos milžiniškos
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 23:47)
o mes manom kad nedėsim.... kiekviena svočiavusi gali pasakyti kad ir taip sąnaudos milžiniškos

kad sanaudos milziniskos as pritariu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 09 02, 20:14)
Kas darėte taures su sutazo juostelem? Jas klijuojate kaip nors ar kaip?

Su karstais klijais klijavau.
Papildyta:
QUOTE(Lemona` @ 2014 09 03, 08:18)
Tiesio susitark, kad kai reikės žodžiio - keli ranką ir jį tau duoda.

Man su muzikantais kazkaip pasiseke. Uzteko paziuret I juos ir palinkset galva, kas jie jau prisistatytu su mikrofonu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(NILE** @ 2014 09 03, 23:04)
kad sanaudos milziniskos as pritariu doh.gif

Man abejos vestuves su dovanom ir islaidom pasiruosimui gavosi 1000lt su truputi virsaus. Oi pinigine pyksta, oi pyksta.. bet nieko, ivertinimas atpirko ir islaidas, ir vargus, ir bemieges naktis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 03, 22:47)

Aš irgi mėtausi: dėti - nedėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 09 04, 01:48)

Man abejos vestuves su dovanom ir islaidom pasiruosimui gavosi 1000lt su truputi virsaus. Oi pinigine pyksta, oi pyksta.. bet nieko, ivertinimas atpirko ir islaidas, ir vargus, ir bemieges naktis  blush2.gif

Sakyčiau pigiai prasisukai. Man vestuvių atributikai , alkoholiui ir saldainiams reiks dvigubai dugiau.
Atsakyti
Mes tai dovanojom vaza su gelem mirksiukas.gif nes kaip sakot ir taip daug islaidu,jau neskaitant sukneliu, sukuosenos, makiazo ir panasiai:oh
Atsakyti
Asmeniškai aš galvoju apie bibliją, mano jaunasis stipriai tikintis, tai galvoju jiem nupirkti tokią prasmingą knygą. Kaži ar bus gerai g.gif g.gif g.gif
O aš pasirodau su vakar nakties "šedevru" Ilgiausiai užtrukau kol apsisprendžiau kaip pavardę konservuoti doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 09 04, 07:59)
Asmeniškai aš galvoju apie bibliją, mano jaunasis stipriai tikintis, tai galvoju jiem nupirkti  tokią prasmingą knygą. Kaži ar bus gerai g.gif  g.gif  g.gif
O aš pasirodau  su vakar nakties "šedevru" Ilgiausiai užtrukau kol apsisprendžiau kaip pavardę konservuoti  doh.gif  doh.gif

user posted image

Olia lia, kaip fainiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 09 04, 09:12)
Olia lia, kaip fainiai thumbup.gif

Ačiū smile.gif vistiek jaunikis žais kaladėlėmis, vers pavardę iš kaladėlių ir tada prispaus servetėlę ant dangtelio. Sviestas svietuotas bet man daba tokia beskonybė atrodo graži. VA
Atsakyti