Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

Sveikos, šiandien kepiau popsiukus, bet nepavyko pagaliuko įstatyt, patarkit kaip tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(ardi @ 2015 03 02, 23:05)
Sveikos, šiandien kepiau popsiukus, bet nepavyko pagaliuko įstatyt, patarkit kaip tai  padaryti.

O kas nepavyko? Pagaliuko galiuką pamerki į išlydytą šokoladą ir kiši į popsiuką, palieki sustengt. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(ardi @ 2015 03 03, 00:05)
Sveikos, šiandien kepiau popsiukus, bet nepavyko pagaliuko įstatyt, patarkit kaip tai  padaryti.

Kepėt keptuvėj ar kepėt pyragą, po to rankmis formavote.
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2014 10 20, 13:30)

kur perkate pagaliukus popsiukams?Ar imanoma rast maximoj,rimi pvz?
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 03 03, 22:38)
kur perkate pagaliukus popsiukams?Ar imanoma rast maximoj,rimi pvz?

Ne, šiose pc kol kas nėra. Siunčiuosi iš ebay, arba perku iš Lietuvoje esančių internet. pard. Dažnai naudoju kokteilinius šiaudelius: nestorus, neilgus ir be užlenkimo, pažiūriu, kurie tvirtesni. Jokio skirtumo
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 04, 09:03)
Ne, šiose pc kol kas nėra. Siunčiuosi iš ebay, arba perku iš Lietuvoje esančių internet. pard. Dažnai naudoju kokteilinius šiaudelius: nestorus, neilgus ir be užlenkimo, pažiūriu, kurie tvirtesni. Jokio skirtumo

taip ir galvojau. dekui
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal galetumete patart ir parasyt ta tikrra isbandyta voverušku receptuka ,ju begales neisirenku ,kuris tas tikrasis ,norečiau šendien iškept ,turiu tik ne voverusku formele ,o gelyte tokia ax.gif smile.gif Aciu lauksiu receptuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2015 03 13, 10:17)
Sveikutes  4u.gif gal galetumete patart ir parasyt ta tikrra isbandyta voverušku receptuka ,ju begales neisirenku ,kuris tas tikrasis ,norečiau šendien iškept ,turiu tik ne voverusku formele ,o gelyte tokia ax.gif  smile.gif Aciu lauksiu receptuko smile.gif

Voveruškų kepimas skiriasi nuo gėlyčių kepimo, todėl tešla irgi skiriasi.
O receptas kiekvienam savas tikras. Gėlyčių tešla darosi kaip parastų blynų, be cukraus.
Teks bandyti Jums pačiai. Kai bandau naują receptą, visada porcijas susimažinu, kepu iš pusės ar net ketvortadalio normos, išbandau, tada man viskas aišku.
Sėkmės
Atsakyti
Sveikos, merginos. Planuoju įsigyti riešutėlių keptuvą, tik galvoju ar aelektrinę ar ant dujinės kepamą. Gal patarsite kurioje kepant gardesni gaunasi? Ačiū 4u.gif
http://pigu.lt/buiti...to_1?id=4222703
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilke: 13 kovo 2015 - 10:19
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 13, 09:27)
Voveruškų kepimas skiriasi nuo gėlyčių kepimo, todėl tešla irgi skiriasi.
O receptas kiekvienam savas tikras. Gėlyčių tešla darosi kaip parastų blynų, be cukraus.
Teks bandyti Jums pačiai. Kai bandau naują receptą, visada porcijas susimažinu, kepu iš pusės ar net ketvortadalio normos, išbandau, tada man viskas aišku.
Sėkmės

Na va as ir galvojau panašiai kaip blynu tešla ,bet va galvojau kad cukraus tikrai reik ,Aciu uz patarima ,bandyt bandysiu daryt ,bet va kazkaip galvojau kad voverusku tesla tas pats kas ir gelyciu ,principas tas pats įkist įkaitinta ir kept ,tik forma skirias g.gif ax.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirt ,pavyko man tos gelytes toobulai ,dariau kaip blynu tesla gal keliais kiausiniais daugiau dejau ir grietines daugiau dejau ,ir gavosi liux thumbup.gif ,gaila kad nemoku foto cia ykelt , ax.gif parodyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanele02 @ 2015 03 14, 14:32)
Ateinu pasigirt ,pavyko man tos gelytes toobulai ,dariau kaip blynu tesla gal keliais kiausiniais daugiau dejau ir grietines daugiau dejau ,ir gavosi liux thumbup.gif ,gaila kad nemoku foto cia ykelt , ax.gif parodyciau smile.gif

sveikinu. O man nelabai pavyko. Ilgas vargas, nes jei per karšta formelė - nusmunka į tešlą nepasiekus aliejaus. Jums, kaip supratau, geriau sekėsi. Džiaugiuosi
Atsakyti