Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

merginos,
turiu klausimuka,
ar nieks nekepat grybuku ant tokios virykles?
http://www.e-senukai.....20dienos visi

galvoju, gal reiktu nusipirkt, tik kazin ar gerai kepa? na turiu omeny, ar greit

ant stiklines virykles bijau kept, bijau su ta vafline suskaldyt pavirsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2015 01 27, 22:27)
merginos,
turiu klausimuka,
ar nieks nekepat grybuku ant tokios virykles?
http://www.e-senukai.....20dienos visi

galvoju, gal reiktu nusipirkt, tik kazin ar gerai kepa? na turiu omeny, ar greit

ant stiklines virykles bijau kept, bijau su ta vafline suskaldyt pavirsiu doh.gif


10 metu kepu ant stiklines virykles, dar nieko nesuskaldziau. Nebent jus metysit is aukstai keptuve, gal tada ir pavyks suskaldyt.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2015 01 19, 03:04)


Atrodo skanu
Atsakyti
Nebekepat nieko ? smile.gif

Kalėdoms skirta...ir Valentinui 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2015 02 17, 01:07)
Nebekepat nieko ? smile.gif

Nesusidraugauju su grybukų glajum schmoll.gif Kepu riešutukus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 02 17, 07:20)
Nesusidraugauju su grybukų glajum  schmoll.gif Kepu riešutukus  bigsmile.gif
user posted image


Ojojoi, kiek daug ax.gif , niam, niam... pagal kuri kepat, receptuka? as seile varvinu jau kuris laikas i riesutelius, siandien bandysiu uzsisakyt, keptuve. Kazi, kuo skiriasi 12 ir 16 vnt, tik viename aprasyme raso apie ismatavimus riesuto, gal dydziu ax.gif . Ar jus nesenai pirkot, keptuve, ar turejot blush2.gif Reik, viena syk apsisprest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2015 02 17, 08:57)
Ojojoi, kiek daug  ax.gif , niam, niam... pagal kuri kepat, receptuka? as seile varvinu jau kuris laikas i riesutelius, siandien bandysiu uzsisakyt, keptuve. Kazi, kuo skiriasi 12 ir 16 vnt, tik viename aprasyme raso apie ismatavimus riesuto, gal dydziu ax.gif . Ar jus nesenai pirkot, keptuve, ar turejot blush2.gif Reik, viena syk apsisprest  biggrin.gif

tešlai reikia:

3 valg. šaukštai majonezo

6 stiklinės miltų

4 kiaušinių tryniai ir 2 kiaušinių baltymai

1,5 stik.cukraus

400 g margarino

0,5 arb. šaukšt. sodos {sodai nugesinti turėkite šaukštą grietinės arba acto šaukštelį }

0,5 arb. šaukštelio druskos

Darbo eiga:

Trynius išplakti su cukrumi, baltymus su druska.
Margariną sumaišyti su miltais ir majonezu.
Įdėti į tešlą trynius, po to palengva išsukti baltymus.
Įmaišyti nugesintą sodą .
Padaryti mažiukus rutuliukus ir kepti keptuvėje apie 2-3 minutes, kas mėgsta labiau apkepusius, galite kepti ir ilgiau.
Įdarui naudoju su sviestu išplaktą rududu ir pakepintus riešutus.

Keptuvę pirkau prieš kokius 2 metus, 12 riešutėlių.
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 02 17, 10:53)
tešlai reikia:

3 valg. šaukštai majonezo

6 stiklinės miltų

4 kiaušinių tryniai ir 2 kiaušinių baltymai

1,5 stik.cukraus

400 g margarino

0,5 arb. šaukšt. sodos {sodai nugesinti turėkite šaukštą grietinės arba acto šaukštelį }

0,5 arb. šaukštelio druskos

Darbo eiga:
Trynius išplakti su cukrumi, baltymus su druska.
Margariną sumaišyti su miltais ir majonezu.
Įdėti į tešlą trynius, po to palengva išsukti baltymus.
Įmaišyti nugesintą sodą .
Padaryti mažiukus rutuliukus ir kepti keptuvėje apie 2-3 minutes, kas mėgsta labiau apkepusius, galite kepti ir ilgiau.
Įdarui naudoju su sviestu išplaktą rududu ir pakepintus riešutus.

Keptuvę pirkau prieš kokius 2 metus, 12 riešutėlių.


Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skraide: 17 vasario 2015 - 11:02
QUOTE(skraide @ 2015 02 17, 02:07)
Nebekepat nieko ? smile.gif

Kalėdoms skirta...ir Valentinui 4u.gif


Labai jau dailūs grybukai. O braškes pagal kokį receptą darote: su virtu kisieliumi ar su bulve? Gal pagal kitokį receptą? gal pasidalinsite
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 18, 21:30)
Labai jau dailūs grybukai. O braškes pagal kokį receptą darote: su virtu kisieliumi ar su bulve? Gal pagal kitokį receptą? gal pasidalinsite


Ačiū už pagyras ax.gif

Mano braškių receptas labai senas, ir prieš paskutinį kart dariau su mama prieš 30 m biggrin.gif biggrin.gif sekantis kartas buvo Kalėdos, nes kankino joms nostalgija.

Labai didelė porcija 4u.gif Galima mažinti.

1,5 kg bulvių
3 kg cukraus
citrinos rūgšties, kvapų

bulves sumalti mėsmale, užpilti cukrumi ir virti pamaišant. Nuo užvirimo pavirti 19 min (taip pas mane užrašyta smile.gif ).

masė tirštėja, galima pakabinti šaukšteliu jos ir atvėsinti, tada matosi ar ji kietėja.
Man šį kartą nelaikė formos, tai dapyliau cukraus pudros ir minkiau tol, kol galėjau formuot braškes. Nežinau kas kaltas, ar dabartinis cukrus, ar bulvės rūšis smile.gif. Nudažau cukrų raudonais dažais ir volioju braškes jame. Jeigu nekimba, tada verdu slabną cukraus sirupą, metu į jį, po to į cukrų. Knisalynės daug, gal reiktų kaip nors patobulinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2015 02 22, 22:51)
Mano braškių receptas labai senas,

Ačiū už receptą.
Būtinai pabandysiu. O tai man žinomi ir išbandyti receptai.
Vienas: virta bulvė, cukraus pudra, rūgštelės, šiek tiek krakmolo. Bulvę išvirti, permalti, dėti cukr. pudrą ir rūgštelės ir šiek tiek krakmolo. Formuoti braškes, apvolioti raudonai dažytame cukruje.
Kitas: virti tirštą kisielių iš vandens, rūgštelės ir krakmolo. Atvėsinti, maišyti su cukr. pudra. Toliau - formuoti ir volioti cukr. pudroje.
Yra dar iš rusaičių tinklapio: sumalti vaflius su įdaru, įdėti šiek tiek sviesto, formuoti braškes, volioti cukruje - bet jos ne tokios tikros.
Dar esu kepusi kaip sausainius iš dažytos tešlos.
Būtinai pabandysiu pagal Jūsų receptą.
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 22, 22:21)
Ačiū už receptą.
Būtinai pabandysiu. O tai man žinomi ir išbandyti receptai.
Vienas: virta bulvė, cukraus pudra, rūgštelės, šiek tiek krakmolo. Bulvę išvirti, permalti, dėti cukr. pudrą ir rūgštelės ir šiek tiek krakmolo. Formuoti braškes, apvolioti raudonai dažytame cukruje.
Kitas: virti tirštą kisielių iš vandens, rūgštelės ir krakmolo. Atvėsinti, maišyti su cukr. pudra. Toliau - formuoti ir volioti cukr. pudroje.
Yra dar iš rusaičių tinklapio: sumalti vaflius su įdaru, įdėti šiek tiek sviesto, formuoti braškes, volioti cukruje - bet jos ne tokios tikros.
Dar esu kepusi kaip sausainius iš dažytos tešlos.
Būtinai pabandysiu pagal Jūsų receptą.

Prašom 4u.gif
prabandysiu ir aš jūsų ax.gif
Atsakyti