Iš įprasto biskvito nesigaus popsiukai be to vadinamo frostingo arba kremo. Aš dažniausiai kepu spec. keptuvėje biskvitinius rutuliukus, bet esu dariusi ir dar tikrai darysiu iš biskvito, kurį radau Beatos kepinių knygoje, ji tokį rekomendavo popsams, kuriuos gaminate rankomis ir nereikia jokios rišamosios medžiagos, nes biskvitas gaunasi labai drėgnas ir lipnus, o jau skonis
Parašau ir receptuką, būtinai pabandykit
Reikia 200g. juodojo šokolado
250g. sviesto
300g. cukraus ( 200g. tamsaus rudojo ir 100g. paprasto)
5 kiaušinių
150g. miltų
žiupsnelio druskos
Šokoladą su sviestu ištirpinti garų vonelėje, kiausinius išsukti su cukrumi iki vientisos masės ir į kiaušinių masę palaipsniui supilti šokolado - sviesto masę, galiausiai įsijoti miltus su druska ir išmaišyti iki vienalytės masės.

Labai svarbu, kad kepimo forma nebūtų labai didelė, nes pyragas turi būti ne mažiau kaip 5 cm. aukščio, kad kepant neišdžiūtų. Kepti 160 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Patikrinimui įkiškite medinį pagaliuką, jis turi būti aplipęs šlapiais trupiniais. Pyragą atvėsinkite ir tiesiog rankomis sutrupinkite bei formuokite popsiukus.
Dėl pabarstukų įdomesnių dar yra cake deco internetinė parduotuvė.
Sveikos, labai izsidegiau Kaledoms dovanu padaryti popsiuku, bet perskaičius tema, supratau, kad nėra taip viskas paprasta. Pradžiai, kad nereiktų formų pirkti, galvoju tuos minkomus suformuoti. Tik toks klausimas- jei pgl Beatos receptą, tai cia tas sokoladainis? Taip? Radau, kad drėgnas sokoladinis turi buti? Nes iškepiau sokoladini drėgna pyragą pgl Sonatina, tai nesusilipdo man niekaip

Padėkite pradzia padaryt