Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

Sveikos, labai izsidegiau Kaledoms dovanu padaryti popsiuku, bet perskaičius tema, supratau, kad nėra taip viskas paprasta. Pradžiai, kad nereiktų formų pirkti, galvoju tuos minkomus suformuoti. Tik toks klausimas- jei pgl Beatos receptą, tai cia tas sokoladainis? Taip? Radau, kad drėgnas sokoladinis turi buti? Nes iškepiau sokoladini drėgna pyragą pgl Sonatina, tai nesusilipdo man niekaip doh.gif Padėkite pradzia padaryt blush2.gif
Atsakyti
Ypatinga, susitrupinate savo keptą biskvitą ir sumaišote su kremu (ganašu). Orientaciniai 3 dalys biskvito, 1 dalis kremo.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2014 11 29, 00:49)
Orientaciniai 3 dalys biskvito, 1 dalis kremo.

noriu pasitikslinti:
šita dozė prieš valgį ar po? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 11 29, 00:31)
noriu pasitikslinti:
šita dozė prieš valgį ar po?  g.gif

Ir prieš ir po lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2014 03 23, 17:45)
Iš įprasto biskvito nesigaus popsiukai be to vadinamo frostingo arba kremo. Aš dažniausiai kepu spec. keptuvėje biskvitinius rutuliukus, bet esu dariusi ir dar tikrai darysiu iš biskvito, kurį radau Beatos kepinių knygoje, ji tokį rekomendavo popsams, kuriuos gaminate rankomis ir nereikia jokios rišamosios medžiagos, nes biskvitas gaunasi labai drėgnas ir lipnus, o jau skonis wub.gif
Parašau ir receptuką, būtinai pabandykit 4u.gif

Reikia 200g. juodojo šokolado
250g. sviesto
300g. cukraus ( 200g. tamsaus rudojo ir 100g. paprasto)
5 kiaušinių
150g. miltų
žiupsnelio druskos

Šokoladą su sviestu ištirpinti garų vonelėje, kiausinius išsukti su cukrumi iki vientisos masės ir į kiaušinių masę palaipsniui supilti šokolado - sviesto masę, galiausiai įsijoti miltus su druska ir išmaišyti iki vienalytės masės. 4u.gif  Labai svarbu, kad kepimo forma nebūtų labai didelė, nes pyragas turi būti ne mažiau kaip 5 cm. aukščio, kad kepant neišdžiūtų. Kepti 160 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Patikrinimui įkiškite medinį pagaliuką, jis turi būti aplipęs šlapiais trupiniais. Pyragą atvėsinkite ir tiesiog rankomis sutrupinkite bei formuokite popsiukus.
Dėl pabarstukų įdomesnių dar yra cake deco internetinė parduotuvė.

QUOTE(Ypatinga @ 2014 11 28, 22:05)
Sveikos, labai izsidegiau Kaledoms dovanu padaryti popsiuku, bet perskaičius tema, supratau, kad nėra taip viskas paprasta. Pradžiai, kad nereiktų formų pirkti, galvoju tuos minkomus suformuoti. Tik toks klausimas- jei pgl Beatos receptą, tai cia tas sokoladainis? Taip? Radau, kad drėgnas sokoladinis turi buti? Nes iškepiau sokoladini drėgna pyragą pgl Sonatina, tai nesusilipdo man niekaip doh.gif Padėkite pradzia padaryt blush2.gif

Atsakyti
Dekui, bandysiu. Matyt praziurejau. Bet įtariu, kad apsiribosiu keksiukais, labai man cia aukštasis pilotazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 11 29, 14:10)
Dekui, bandysiu. Matyt praziurejau. Bet įtariu, kad apsiribosiu keksiukais, labai man cia aukštasis pilotazas biggrin.gif

As juos darau is bulvytes,tik beda ta,kad gali pradet krist nuo pagaliuku,jei ilgiau pabus ant stalo.Kai pastengsta-vel viskas ok buna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aira* @ 2014 11 19, 08:51)
o sakykit, kepant grybukus reikia keptuvę vartyti, ar tik iš vienos pusės kepama?
Papildyta:
ir gal turite Migirio keptuvę, norėtūsi išgirsti atsiliepimus apie ją, ar nereiks mest paskui nusipirkus?

Turiu tokia,viskas gerai,tik neplaukite,kaip kad ir minejo merginos,gerai ikaitinkit bei i tesla nepamirskit sviesto ir niekada neprilips smile.gif
Atsakyti
laba diena, kas turit iš TopShop popsiukų keptuvę, ar ir jūsų turi tokį bjaurų kinietiškos plastmasės kvapą? Kaip ji kepa? Įsigyjau ir galvoju, ar verta bandyti kepti, man tas keptuvės kvapas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2014 12 22, 14:36)
laba diena, kas turit iš TopShop popsiukų keptuvę, ar ir jūsų turi tokį bjaurų kinietiškos plastmasės kvapą? Kaip ji kepa? Įsigyjau ir galvoju, ar verta bandyti kepti, man tas keptuvės kvapas  schmoll.gif

Jautesi tik kol nepradejau kept,po kepimo jo nebeliko smile.gif
Atsakyti
labukas mielosios nerandu recepto popsu spec keptuvej kepamu galit padet?
Atsakyti
QUOTE(bangele R @ 2015 01 06, 12:40)
labukas mielosios nerandu recepto popsu spec keptuvej kepamu galit padet?

Cake pops
Atsakyti
Sveikutės, kaip mėgėjai pasirinkti cake popsų keptuvę, elektrinę ar silikoninę formą?
Atsakyti