QUOTE(Pikciumachiu @ 2014 10 20, 12:39)
Sveikos,
Gal zinote kiek laiko galima laikyt tuos cake popsus (keptus spec. keptuveje, biskvitinius) ? Reikia priruost vaiko sventei, ar galima juos laikyt pvz 2-3 dienas, kad ne viska paskutini vakara gamint?... Aciu atsakiusioms
Gal zinote kiek laiko galima laikyt tuos cake popsus (keptus spec. keptuveje, biskvitinius) ? Reikia priruost vaiko sventei, ar galima juos laikyt pvz 2-3 dienas, kad ne viska paskutini vakara gamint?... Aciu atsakiusioms
2-3 dienas tai drąsių drąsiausiai. Tik ar vaikai iškentės nesuragavę
Kepu cake popsus ir iš tešlos (keksinės, biskvitinės) rankomis formuoju rutuliukus ir elektrinėje keptuvėje. Man labiausiai patinka keksų tešla, jų yra įvairių: pasibandai vieną, kitą ir išsirenki, kas labiausiai patinka. Su įdaru esu bandžiusi kepti, bet kažkaip nepasitvirtino pas mus.
Aptepu ne tik su tirpintu šokoladu, bet ir su pirktiniu glaistu, glazūra tortams, o taip pat su glazūra kaip grybukams: baltymas, rūgštelė, cukraus pudra.
Kiekių gramais surašyti negaliu, nes sveriu dažniausiai naujo recepto ingredientus 1-2 kartus, kartais matuoju šaukštais, o kitą kart ir "iš akies", nes pasakyti, kad 1 baltymui 250 g. cukraus pudros neteisinga, nes baltymai gali būti didesni ir mažesni, gal rūgštelė skysta, o ne milteliais, gal cukraus pudra kitos kokios firmos. Daug ką padarau intuityviai - Čia toms, kurios "alpsta" dėl gramų
O papuošimams cake popsų pasigooglinu - randu labai įdomių, ne tik pabarstukus ir gėlytę.
Sėkmės bandant.