QUOTE(naitas @ 2014 10 18, 20:22)
o kaip daro cakepopsus? kaip suprantu, tos keptos 'spurgos' būna vientisi apvalūs gražūs biskvitukai. Su jais mažai vargo, mirkant šokolade..
Tačiau ar jie skanūs? turėtų būti sausoki, ir vienodi, neįdomūs.. na kakaviniai, balto biskvito, gal biskvito su aguonom..
o jeigu minkyt masę iš biskvito, ganašo ir dar kokių įdarų, tada rutuliukus daryt rankom?? kaip padaryt vienodus? ir ar tie rutuliukai iš 'triupinių' daryti, gerai laikosi ant pagaliuko?
och, visai norėčiau pabandyt.. dėl įdomumo..
Tie vadinami tikrieji cake popsai, tai yra iškeptas ir sutrupintas pyragas, paskui daromas kremas, kad trupiniai suliptų ir rankomis formuojami rutuliukai. Kad būtų vienodi galima pasinaudoti pav. ledams serviruoti skirtu šaukštu. Man šie cake popsai labai skanūs, kepiau pagal Beatos šokoladinio pyrago receptą, jis labai drėgnas ir nereikia jokių papildomų kremų.
O tie biskvitukai, kurie spec. keptuvėje kepami kiek mažiau išraiškingo skonio, bet vaikams labiau patinka, ne tokie sotūs
Kad su jais lengviau, tai tikrai nepasakyčiau. Esu prikepus nemažai, bet krenta man jie nuo pagaliuko mirkant šokolade ir viskas
O pabandyti tikrai verta, patiks ar ne jau kitas klausimas