Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

tikrai tobuos ramunės ;) gal receptu pasidalintumėte?
Atsakyti
Bet kokie sviestiniai sausainiai, internete labai daug receptų. biggrin.gif
Dar pora puokščių

Krikštynų puokštė

Priedas  IMG_20170819_231018_vi.jpg   74,49KB   0 Parsiųsta kartų

Gimtadienio

Priedas  DSC04038_vi.jpg   95,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 22 rugpjūčio 2017 - 05:52
Sveikos merginos. Turiu senovine grybuku kepimo forma, visada kepdavau ant dujines virykles , o db pas mane stiklo keramika, gal kuri zinote ar galiu kepti ant jos .
Atsakyti
Ilgokai nebuvau apsilankiusi

Dovanėlės Mamytėms

vartotojo įkelta nuotrauka


vartotojo įkelta nuotrauka

Meduoliai
Atsakyti
Kokia tyla
Rinkinukai Rugsėjo 1-ajai

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Meduoliniai sausainiai
Atsakyti

Sveikutes.  :4u:

Perskaičiau daug. Norėčiau pradėti daryti popsiukus. Turiu du mažylius, tai jie dievina popsus, per šventes uzsakinėju po 80 vnt 😁😁😁🤦‍♀️

Tai būtų smagu pačiai išmokti.

Vienos rekomenduoja gaminti rankomis, kitos kepa elektrinėje keptuvėje, dar kitos silikoninėse formose. 

Gal galit pasidalinti kuriuo būdu padaryti popsiukai būna viduj minkšti?

Aš tokius užsisakinėju, labai skanus būna biskvitas, toks purus, minkštas.

Nežinau ką įsigyti. 

O ir gaminčiau tikrai ne 10 ar 20, o didesniais kiekiais, kas patogiau, kuriuo būdu gaunasi apvalūs, ne gumbuoti, kad apliejus šokoladu nereiktų slėpti po pabarstais, nes mėgstam labiausiai paprastu baltu šokoladu mirkytus.  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikutes.  :4u:

Perskaičiau daug. Norėčiau pradėti daryti popsiukus. Turiu du mažylius, tai jie dievina popsus, per šventes uzsakinėju po 80 vnt 😁😁😁🤦‍♀️

Tai būtų smagu pačiai išmokti.

Vienos rekomenduoja gaminti rankomis, kitos kepa elektrinėje keptuvėje, dar kitos silikoninėse formose. 

Gal galit pasidalinti kuriuo būdu padaryti popsiukai būna viduj minkšti?

Aš tokius užsisakinėju, labai skanus būna biskvitas, toks purus, minkštas.

Nežinau ką įsigyti. 

O ir gaminčiau tikrai ne 10 ar 20, o didesniais kiekiais, kas patogiau, kuriuo būdu gaunasi apvalūs, ne gumbuoti, kad apliejus šokoladu nereiktų slėpti po pabarstais, nes mėgstam labiausiai paprastu baltu šokoladu mirkytus.  :4u:​ 

Atsakyti