Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

QUOTE(silsta @ 2015 09 02, 17:37)

Sveiki 4u.gif
o Jums su jais problemų nekilo? Aš ketvirtadienį užsisakiau keptuves ir iki šiol jokių žinių iš jų negaunų (nereaguoja į laiškus) unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilke: 11 sausio 2016 - 13:34
QUOTE(Kristiniux @ 2015 11 27, 22:45)
aš naudoju  Dr. Oetker maistinius dažus maistiniai dažai jų yra didesnėse maximose, nėra brangūs, ilgam užtenka, nes reik tik kelių lašų 4u.gif

Kristiniux, gal turyte nuotraukyciu, ka esate daze su siais dazais ? idomu kaip dazo, ar ryskiai ?
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2016 01 11, 17:38)
Kristiniux, gal turyte nuotraukyciu, ka esate daze su siais dazais ? idomu kaip dazo, ar ryskiai ?

Turiu ir aš šiuos dažus nusipirkus-neišgaunu ryškių spalvų schmoll.gif arba labai jau daug pilti tektų doh.gif
Atsakyti
norėčiau pasiteirauti kepėjėlių ar esate kuri kepusi grybukus šakočio tešla? Labai įdomu ar pavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2015 11 27, 23:45)
aš naudoju  Dr. Oetker maistinius dažus maistiniai dažai jų yra didesnėse maximose, nėra brangūs, ilgam užtenka, nes reik tik kelių lašų 4u.gif

Baika tie maximiniai dažai. Norėjau Kalėdoms ryškiai raudonos spalvos dengimo masės. Supyliau į puse (!) mąsės normos visą buteliuką ir dar gelinių dėjau irgi maximinių, ir visvien rūūūūūžaaaava buvo doh.gif Net nuotaiką pagadino
Atsakyti
Kiek iš anksto galima daryti cake popsus? Jei šiandien išsikepčiau biskvitą, ryt pasidaryčiau rutuliukus, o 4dienį apliečiau šokoladu? g.gif ar geriau 4dienį pasidaryt rutuliukus ir apliet šokoladu?
Popsų reikia 5dieniui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri bandet ar matet koki puslapi kaip pops cakes dengti saldainiu marshmallow mase wub.gif
Atsakyti
Gal žinote, kodėl pabąla šokoladas ant grybukų? Tokiais taškiukais pasidaro..
Atsakyti
Mergaitės, ar galima Cake popsus dengti pienišku šokoladu, su juodu mano mažylei nepatiko ir man kartoka. Ar pieniškas normaliai išsilydo ir pasidengia? Niekada nebandžiau, visada glajų tik su juodu darau.
Atsakyti
Sveikos. Pasidalinkite kaip puosiate riesutelius? Visada tik sulipdydavau kremu, bet noriu nestis i svecius ir kad butu grazus:) galvojau paslakstyt tirpintu sokoladu, bet gal bus nepatogu valgyti, teps rankas? Kaip jus puosiate?
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės 4u.gif
norėjau paklausti ar kuri iš jūsų kepa ant indukcinės kaitlentės tuos grybukus? Mačiau, kad tos keptuvės netinka indukcinėms, todėl galvoju kokia išeitis būtų, nes labai noriu grybukų pati prikepti, bet orkaitėje nemoku. Gal kartais elektrinių tokių keptuvių yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geneira @ 2016 04 18, 10:17)
Sveikos, kepėjėlės  4u.gif
norėjau paklausti ar kuri iš jūsų kepa ant indukcinės kaitlentės tuos grybukus? Mačiau, kad tos keptuvės netinka indukcinėms, todėl galvoju kokia išeitis būtų, nes labai noriu grybukų pati prikepti, bet orkaitėje nemoku. Gal kartais elektrinių tokių keptuvių yra?  4u.gif

sveiki,
indukcinėms kaitlentėms yra padėkliukai perėjimui - galite pasieiškoti, tada tinka ir puodams ir grybų keptuvėms
Atsakyti