Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

QUOTE(deltadu @ 2015 09 24, 10:04)
Kodėl nestingsta šokoladinės grybukų galvos? verysad.gif Tirpinau Pergalės šokoladą su keliais lašais aliejaus.. Praėjo para, bet prilietus, ant jų lieka pirštų atspaudai..Kas ne taip? blush2.gif

Gal nuo aliejaus g.gif
QUOTE(avdrute @ 2015 09 27, 11:26)
Kaip džiovinate grybukus?nudažius su baltimu,pudra ir kakava dedu i šaldytuvą.kai isimu lauk tada jie vel pasidaro šlapi.vasarą nudziudavo per pusvalandi,o db visai sunkiai g.gif.

nereikia deti i saldytuva

O pabandykite Fodekor glaista ? geresnio daikto nesu turejusi , as nauduoju cakepopsams, tai super gerai dengesi ir greit stinsta, ir spalva grazi thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif merginos kur perkate glaistus grybukams?? gal galite nioroda ir paveikslėli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galit paaiskinti kaip daryti kastonams spyglius? Visa reikala apie baltyma ir antgalius suprantu, bet kokia eiga? kaip isdziovinti, kad jie status butu? gal ant iesmo? Ar pirma apdzibuoti viena puse, o kita diena kita? Kada spalvinti ruduma? blush2.gif
Atsakyti
dažau vieną pusę, išdžiuvus jai dažai kitą kaštonų pusę, į vidų dedu lazdyno riešutą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
As irgi pasidziaugsiu savo popsiukais smile.gif Dar tik trecias bandymas, bet man labai patinka juos daryti, nelieka ju greit namie smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2015 10 23, 15:41)
Sveikos,
As irgi pasidziaugsiu savo popsiukais smile.gif Dar tik trecias bandymas, bet man labai patinka juos daryti, nelieka ju greit namie smile.gif

Šaunūs bandymai. Sveikinu
Atsakyti
Gal žinote, kaip išsikepti "Pyraginės" grybukus, ten jie tokie tobuli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 11 05, 23:06)
Gal žinote, kaip išsikepti "Pyraginės" grybukus, ten jie tokie tobuli wub.gif

Teks eiti dirbti į "Pyraginę" grybukų kepėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 06 lapkričio 2015 - 10:16
Sveiki,
O kur to glajaus nusipirkti galima? Labai noriu šventėms papuošti.
Ačiū.

Papildyta:
QUOTE(niuxx @ 2015 11 18, 18:07)
Sveiki,
Ačiū.

Cia del šito klausiau:
Papildyta:
Noriu pasigirti, kad atradau superini, turkiska glaista, 3 kart pigesni, kokybe 100kart geresne, nezinau kaip kitom kepejom, bet man sis glaistas superinis, geresnio nesu turejusi, ir jau nekeisciau i nieka kita (Y) isbandziau ji, ir dabar galiu visiems rekomenduoti !!!
dengiu popsus be jokiu problemu, jau galiu plikutelius daryti popsiukus be pabarstuku, nereikia nieko slepti, nes anksciau tegdavo pilnai apibarstyti popsiukus, kad nesimatytu broko
Atsakyti
QUOTE(niuxx @ 2015 11 18, 17:10)
Sveiki,
Ačiū.

Papildyta:
Cia del šito klausiau:
Papildyta:
Noriu pasigirti, kad atradau superini, turkiska glaista, 3 kart pigesni, kokybe 100kart geresne, nezinau kaip kitom kepejom, bet man sis glaistas superinis, geresnio nesu turejusi, ir jau nekeisciau i nieka kita (Y) isbandziau ji, ir dabar galiu visiems rekomenduoti !!!
dengiu popsus be jokiu problemu, jau galiu plikutelius daryti popsiukus be pabarstuku, nereikia nieko slepti, nes anksciau tegdavo pilnai apibarstyti popsiukus, kad nesimatytu broko

Kiek liaupsių, o kur konkreti nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 18, 16:53)
Kiek liaupsių, o kur konkreti nuoroda?

Sveiki 4u.gif
temoje negalima rasyti nuorodu, bet visada galyte paklausti asmeniskai ax.gif patarsiu jej ka 4u.gif
Atsakyti
aš naudoju Dr. Oetker maistinius dažus maistiniai dažai jų yra didesnėse maximose, nėra brangūs, ilgam užtenka, nes reik tik kelių lašų 4u.gif
Atsakyti