Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

4u.gif Mergaitės o kur galima nusipirkti grybukų formelę.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2015 09 02, 14:33)

Senukų PC, visi turgeliai
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2015 09 02, 14:33)

Aš užsisakiau iš čia -

http://seija-keptuve...ch/... keptuvė
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės 4u.gif
ieškau, kas Vilniuje man galėtų rugsėjo 18 d. iškepti/padaryti ,,Gėrybių asorti" kuriame būtų grybukų, kaštonų, braškių, ežiukų ar kažko pan.

va kaip šitoje pasiskolintoje nuotraukoje

user posted image

Atsakyti
sveikos,ka darau netaip??? cepiau cake popsus silikoninej formoj rutuliukai gavosi gerai skonis neblogas, tik va kai juos uzdejau ant skirto pagaliuko jis man po kiek laiko pradure pop caksa??? kodel ir dar sokoladas nelabai laikesi-nedenge gaminio( naudojau parasta balta sokolada)
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2015 09 16, 16:15)
sveikos,ka darau netaip??? cepiau cake popsus silikoninej formoj rutuliukai gavosi gerai skonis neblogas, tik va kai juos uzdejau ant skirto pagaliuko jis man po kiek laiko pradure pop caksa??? kodel ir dar sokoladas nelabai laikesi-nedenge gaminio( naudojau parasta balta sokolada)

kai rutuliuką uždėjote ant pagaliuko, tai ar pagaliuką pamirkėte į šokoladą, ir kaip juos padėjote: pastatėte ant stalo ant rutuliukų, ar susmeigėte ir rutuliukai viršuje?
Spėju, kad pastarasis variantas.
Pažiūrėkite youtube kaip daromi - paieškokite per google.
Ar šokoladą tirpinote su sviestu, kokio skystumo gavosi išsilydžiudi masė ir aibė kitų priežasčių dėl padengimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 17 rugsėjo 2015 - 10:22
Kodėl nestingsta šokoladinės grybukų galvos? verysad.gif Tirpinau Pergalės šokoladą su keliais lašais aliejaus.. Praėjo para, bet prilietus, ant jų lieka pirštų atspaudai..Kas ne taip? blush2.gif
Atsakyti
Kiek laiko gali stovėti grybukai? Norėčiau išsikepti pati vestuvėms bet paskutinėmis dienomis nelabai laiko bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2015 09 24, 23:22)
Kiek laiko gali stovėti grybukai?  Norėčiau išsikepti pati vestuvėms bet paskutinėmis dienomis nelabai laiko bus  g.gif

Skaičiau, kad tinkamai laikant, gali stovėti pusmetį.. biggrin.gif Na, o jei iškepsite prieš porą savaičių, tai tikrai nieko nenutiks.:-)
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2015 09 24, 10:04)
Kodėl nestingsta šokoladinės grybukų galvos? verysad.gif Tirpinau Pergalės šokoladą su keliais lašais aliejaus.. Praėjo para, bet prilietus, ant jų lieka pirštų atspaudai..Kas ne taip? blush2.gif

manau,kad nestingsta del aliejaus- reikia dėt sviestą, bent jau aš visad dedu sviestą. Aliejus juk nestingsta:)
Atsakyti
Kaip džiovinate grybukus?nudažius su baltimu,pudra ir kakava dedu i šaldytuvą.kai isimu lauk tada jie vel pasidaro šlapi.vasarą nudziudavo per pusvalandi,o db visai sunkiai g.gif.
Atsakyti
QUOTE(avdrute @ 2015 09 27, 11:26)
Kaip džiovinate grybukus?nudažius su baltimu,pudra ir kakava dedu i šaldytuvą.kai isimu lauk tada jie vel pasidaro šlapi.vasarą nudziudavo per pusvalandi,o db visai sunkiai g.gif.

Niekad nededu i saldytuva ,kuo puikiausiai isdziuna ,ir gana greit tik spek suktis jau kol kokius 4 istepu pirmas jau buna apdziuves ,cia priklauso kaip pasiruosite glaju,as ji truputuka pasildau ,tai gal ir dziuna geriau mirksiukas.gif
Atsakyti