QUOTE(labamba @ 2015 06 21, 13:31)
sveikos, ar kas dengiat tokiu sokoladu cake popsus visada darau su pienisku konditeriniu sokoladu gaunasi puikiai lygiai pasidengia,bet vaikai jau praso spalvoto,prisipirkau visokiu spalvu ir kazkoka kose buna,kiek dedu kokosu aliejaus vis tirsteja negraziai storai pasidengia kazkoks kosmaras ismeciau tirpinta lauk
AS dengiau popsus sio sokoladu, pati uzsakove atveze, nes jai reikejo butent sios spalvos, tai zinokyte sugadinau viena poka nes persildziau, tai virto guzu, ir teko ismesti kita diena, nes dar tikejausi, kad atsalus jis man visdelto istirps, bet jai buvo guzas taip ir liko. Sekanti poka jau atsargiai ji sildziau, lig viskas gerai, bet dengesi jisai tragiskai, labai storai, kad net nuo to sunkumo popso galvytes krenta nuo pagaliuko ir dar nezinau nuo ko, jis ant popso raukslejasi negraziai, toks per tirstas o panauduoti kokius pabarstukus ant jo , tiesiog be sansu, lig apibarstai, bet ranka pabrauk, ir viskas byra lauk. Labai nusiviliau jo. Taip pat niekam tikes ir sis glaistas, arba as nemoku su jais dirbti jie abu kaip Wilton taip ir PME tokie pat tirsti, nes siu turiu visu spalvu, bet pabandzius kelis kart, tai ir stovi pas mane nenauduojami, gaila pinigeliu ismestu, nes kainoja nemazai . Kaskur maciau yuotubeje, tai ten kaska pila papildomai i ta glaista, bet nesupratau ka, bet eksperemtuoti jau nenorejau.
va cia naudojau raudona PME , tai su saukstu pertekliu nuemiau , nes nukratyti pertekliu nepavyko, greit stingsta
o cia dengiau su baltu Wilton, tai tragiskai atrodo tai daug pabarstukais puosiau, kad netaip matytusi brokai.
Esu labai nusivilusi tais glaistais, liko gal 5 pokai, bet ranka nekila ju nauduoti daugiau
gal kas patars, kas prijaukino sios glaistus, ka reiktu daryti , kad graziai dengtusi ? nes reik isnauduoti likusi sokolada. gal aliejaus reiktu pilti ?
Papildyta:
Noriu pasigirti, kad atradau superini, turkiska glaista, 3 kart pigesni, kokybe 100kart geresne, nezinau kaip kitom kepejom, bet man sis glaistas superinis, geresnio nesu turejusi, ir jau nekeisciau i nieka kita (Y) isbandziau ji, ir dabar galiu visiems rekomenduoti !!!
dengiu popsus be jokiu problemu, jau galiu plikutelius daryti popsiukus be pabarstuku, nereikia nieko slepti, nes anksciau tegdavo pilnai apibarstyti popsiukus, kad nesimatytu broko
Dziusta greit, bet ne taip greit kaip kiti glaistai, kad galima laisvai jos papuosti, ir pabarstukai nekrenta nuo jo , nelimpa prie ranku , netirpsta nuo popso silumoj , balta spalva daug baltesne , nei parduotuvinio sokolado na tiesiog vien pliusai, ir nei vieno minuso iseiga labai gera is 100 gr. galima padengti iki 15-18 popsu nes istipsta iki skystumo, dengiasi puikiai, grazus blizgumas ar glansas. kaip taisingai pavadinti, ir nebijo perkaitinimo ko nepasakysi apie sokolada, ar kita glaista, nes pati kelis kart perkaitinau ji ant garu, tiesiog uzvire vanduo, ir jam nieko neatsitiko, nei skoniui nei strukturai beto tinka is jo daryti sokoladinius dekorus, papuosimus, cigarellos, torto ir pyragaiciu, grybuku, cakepopsu pavirsiu aplieti, nauduoti kremams ir tt... labai esu patenkinta kad ji atradau
jej kam idomu, Cia info anglu kalba http://www.limpo.com...sauce_6_kg.html
ekler skonio
galima cigarelos daryti su sio glaistu
yra pistaciju skonio ir aveciu
apelsino skonio
citrinu skonio
Laba diena,
Gal galite pasakyti, kur perkate tą jums patikusį turkišką glaistą? Niekad nesu kepusi popsų ir pan., bet kartais norisi ką nors su glaistu "pažaisti', tai nenorėčiau nusivilti su visokiais š...
Gal galite pasakyti, kur perkate tą jums patikusį turkišką glaistą? Niekad nesu kepusi popsų ir pan., bet kartais norisi ką nors su glaistu "pažaisti', tai nenorėčiau nusivilti su visokiais š...
ir as noreciau zinoti kur ji nusipirkti?
QUOTE(Cola 777 @ 2015 07 08, 03:46)
AS dengiau popsus sio sokoladu, pati uzsakove atveze, nes jai reikejo butent sios
aciu,kad parasete dabar galutinai issitikinau kad ten kaku kakus gaila isleistu pinigeliu nes liko pilni pakeliai visokiu spalvu nebent ant tortuko kaip drozles sunaudosiu. Vaikai labai megsta popsiuku kiekvienos sventes akcentas butent jie ir nuotaika gadina tik tas lievas glajus, as naudoju sita sokolada dengiasi idealiai be priekaistu,bet.... vaikai nori ir baltos ir spalvoto buciau labai dekinga,kad parasytumete kur perkate turkiska sokolada,jei aisku tai nepaslaptis.
Noreciau suzinoti ir as koks tas sokoladas. Aciu.
QUOTE(raima.ma @ 2015 07 07, 16:26)
Sveikos,
vestuviniai saldumynai.
Karščiai - kad juos bala
vestuviniai saldumynai.
Karščiai - kad juos bala
labai grazu !
QUOTE(labamba @ 2015 07 08, 13:40)
QUOTE(TITA777 @ 2015 07 08, 16:25)
Noreciau suzinoti ir as koks tas sokoladas. Aciu.
prasom
Va tokius grybukus dariau anukams is brokotu popsiuku
Tik dabar pagalvojau, kad turetu buti grazi spalva, jeigu i balta ilasinti kelis lasus juodo sokolado sio , tai manau grybuku koteliai butu tikroviskesnes spalvos reikes man kada grybuku iskepti tikru, nes per tos popsus pamirsau kad keptuve turiu
Merginos, niekur nerandu, kaip reikia padaryti zirni? Nesuprantu ir tiek, gal kuri juos kepat?
išduokit paslaptį, kur perkat pagaliukus cake popsams
QUOTE(Kristiniux @ 2015 07 27, 23:48)
išduokit paslaptį, kur perkat pagaliukus cake popsams
smagu kepti, ebay, bet jau nebeperku, o naudoju kokteilinius
QUOTE(raima.ma @ 2015 07 28, 09:07)
smagu kepti, ebay, bet jau nebeperku, o naudoju kokteilinius
ačiū