Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita Geranija: 21 balandžio 2015 - 12:22
QUOTE(Jolita Geranija @ 2015 04 21, 13:22)
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt smile.gif

Ir aš taip norėčiau ax.gif Man labai sunkiai sekėsi temperatūrą sureguliuoti, kaip supratau, tai per karštai formelę įkaitindavau, tai tešla nusmukdavo anksčiau, nei iki puodo nunešdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Geranija @ 2015 04 21, 13:22)
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt smile.gif

gražu 4u.gif
kokią tešlą darėt? koks receptas? ax.gif
Atsakyti
[quote=Jolita Geranija,2015 04 21, 12:22]
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt smile.gif

Labai dailios 4u.gif

oi, kaip aš su jom vargau pradžioj 4u.gif kol "įkirtau" sistemą, jau buvo mintis mesti viską. Man skaniausios buvo "ant vandens" kiaušiniai ir miltai plius spirito šlakelis.

Ar darot, mergikės, žirnių ankštis, paliotas dabar užėjo jiems, bet informacijos nelabai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skraide: 21 balandžio 2015 - 14:19
[quote=raima.ma,2015 04 21, 14:08]
Ir man ta pati bėda buvo-tik įkišu į tešlą,tuoj jau joj pačioj nukrisdavo smile.gif Manau, ką blogai dariau-pamirkydavau formelės tik pati galiuką,o po to jau kišau iki pat viršaus,kad vos neapsemdavo. smile.gif Lyg ir padėjo smile.gif
Papildyta:
[quote=Fainika,2015 04 21, 14:10]
Tešla-3 kiaušiniai,0,5 stiklinės vandens,druskos,miltų tiek,kad tešla būtų tirštesnė,nei lietiniams.Ir nei gramo cukraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Geranija @ 2015 04 21, 15:26)


ačiū
skraide, ačiū už paveikslėlių talpinimo nuorodą 4u.gif
tad ir aš su savo popsiukais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 22 balandžio 2015 - 07:35
prašo, prašom tongue.gif

gražūs kokie bigsmile.gif , aš dar nekepiau jų, kaip suprantu čia paskutinis mados šauksmas smile.gif , o iš kokios tešlos kepei? iš keksinės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skraide: 22 balandžio 2015 - 18:01
QUOTE(skraide @ 2015 04 22, 19:00)
prašo, prašom  tongue.gif

gražūs kokie bigsmile.gif , aš dar nekepiau jų, kaip suprantu čia paskutinis mados šauksmas  smile.gif , o iš kokios tešlos kepei? iš keksinės?

taip, kepu iš keksų receptų - koks patinka. Ne taip jau baisiai, o kepu jau kokius metus ar net antrus. Pradžioj - darydavau rankomis, dabar išgudrėjau - turiu keptuvę elektrinę. biggrin.gif Kepasi greit, tik kol pasipuošiu tai ilgiau. Tie kur nuotraukoj popsai puošti su baltymo ir cukraus pudros glajumi (ir citrinos sultimis, aišku), pabarstukais ir cukrinėmis gėlėmis. Koteliai - kokteiliniai paprasti šiaudeliai.
Mergaitės - darykite ir viskas pavyks drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=raima.ma,2015 04 22, 20:42]
Gražu smile.gif O paskutiniam sakiniui pritariu su kaupu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 04 22, 05:14)
ačiū
skraide, ačiū už paveikslėlių talpinimo nuorodą  4u.gif
tad ir aš su savo popsiukais  biggrin.gif
user posted image


Norėčiau sužinoti iš ko pasidarote pagrindą, kur susmeigti popsiukus, kaip gražiai padėti ant stalo? Ir dar klausimas gal profesionalėms, kurios kepa Cake popsus kitiems, kaip, kokioje pakuotėje juos atiduoda? Ar yra kokie nors specialūs vienkartiniai Cake popsų stovai?
Bandžiau smeigti į putplastį, bet man kažkaip nesminga. Ar reikia iš anksto kažkokias skylutes pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(simba @ 2015 04 26, 22:18)
meigti į putplastį, bet man kažkaip nesminga. Ar reikia iš anksto kažkokias skylutes pasidaryti?

smeigiu į polistirolą, apklotą dovanų popieriumi, prieš tai skylutes pasidarau.
Yra ir spec. stovų, bet pabrangoki.
Atsakyti
Sveikos kulinarės tongue.gif
tai va, netikėtai ir aš atradau grybukus smile.gif taip visai netikėtai, visai ne to ieškodama blush2.gif kaip tik pamačiau, tai labai jau staigiai man prisireikė ax.gif
aišku, keptuvė jiems kepti brangoka... juo labiau, kad keleta kartų iškepsiu ir nusibos blush2.gif taigi, pradėjau visų tetų klausinėti, gal kas turi (šeip ankščiau kiekvienuose namuose tų keptuvių būdavo, ir ne po vieną, tai kas neturi ir nori, tiesiog paklausimėkite giminaičių bigsmile.gif ) nukrypau biškuti nuo temos... tai va, radau pas anytėlę thumbup.gif aišku, nenaudota kokių 20 metų kaip minimum, tai oi kaip aš ją šveičiau... bet vargas atsipirko lotuliukas.gif

taigi, apie grybukus. keptuvė jau paruošta, reikia kepti... o iš kur receptą gauti g.gif aišku iš čia biggrin.gif landau landau, suradau... perskaičiau kokių produktų reikia... puse jų neturiu doh.gif bet... taigi aš turiu tokį labai šaunų pyrago receptą, galvoju, pabandysiu. ir ką? gavosi tiesiog fantastiški, minkšti, skanūs. fantaštiški drinks_cheers.gif
taigi receptas.

3 kiaušiniai
0,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės miltų
aliejaus (pyliau iš akies)
žiūpsnelis druskos ir vanilininio cukraus

kiaušinius išplakam su cukrumi (ilgai, kol putos pasidarys) tada sudedam likusius produktus ir gerai išmaišom (gaunasi tiršta tešla, su šaukšteliu kabini ir dedu į įkaitinta keptuve) gaunasi apie +/-50 grybukų (nedidelių)

na o glajui tai 1 baltymą išmaišiau su stikline cukraus pudros ir šiek tiek citrinos rūgšties. galvutėms papuošti, į glajų įdėjau kakavos.

VISKAS!

sunku patikėti (pažiūrėjus į produktus), bet grybukai gavosi fantastiški. kadangi kiaušinių daug, tai nereikia jokios sodos.

pabandykit. jei nepatiks, tai nekažin kiek produktų sugadinsit (bet patikėkit, tikrai patiks lotuliukas.gif )

Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylingoto: 29 balandžio 2015 - 07:15