Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt
QUOTE(Jolita Geranija @ 2015 04 21, 13:22)
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt
Ir aš taip norėčiau Man labai sunkiai sekėsi temperatūrą sureguliuoti, kaip supratau, tai per karštai formelę įkaitindavau, tai tešla nusmukdavo anksčiau, nei iki puodo nunešdavau
QUOTE(Jolita Geranija @ 2015 04 21, 13:22)
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt
gražu
kokią tešlą darėt? koks receptas?
[quote=Jolita Geranija,2015 04 21, 12:22]
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt
Labai dailios
oi, kaip aš su jom vargau pradžioj kol "įkirtau" sistemą, jau buvo mintis mesti viską. Man skaniausios buvo "ant vandens" kiaušiniai ir miltai plius spirito šlakelis.
Ar darot, mergikės, žirnių ankštis, paliotas dabar užėjo jiems, bet informacijos nelabai
Pas mane nieko naujo,jau viska parodet,mielos seimininkes,bet man paciai grazu paziuret i savo darba,tai bandau ir jums parodyt
Labai dailios
oi, kaip aš su jom vargau pradžioj kol "įkirtau" sistemą, jau buvo mintis mesti viską. Man skaniausios buvo "ant vandens" kiaušiniai ir miltai plius spirito šlakelis.
Ar darot, mergikės, žirnių ankštis, paliotas dabar užėjo jiems, bet informacijos nelabai
[quote=raima.ma,2015 04 21, 14:08]
Ir man ta pati bėda buvo-tik įkišu į tešlą,tuoj jau joj pačioj nukrisdavo Manau, ką blogai dariau-pamirkydavau formelės tik pati galiuką,o po to jau kišau iki pat viršaus,kad vos neapsemdavo. Lyg ir padėjo
Papildyta:
[quote=Fainika,2015 04 21, 14:10]
Tešla-3 kiaušiniai,0,5 stiklinės vandens,druskos,miltų tiek,kad tešla būtų tirštesnė,nei lietiniams.Ir nei gramo cukraus
Ir man ta pati bėda buvo-tik įkišu į tešlą,tuoj jau joj pačioj nukrisdavo Manau, ką blogai dariau-pamirkydavau formelės tik pati galiuką,o po to jau kišau iki pat viršaus,kad vos neapsemdavo. Lyg ir padėjo
Papildyta:
[quote=Fainika,2015 04 21, 14:10]
Tešla-3 kiaušiniai,0,5 stiklinės vandens,druskos,miltų tiek,kad tešla būtų tirštesnė,nei lietiniams.Ir nei gramo cukraus
prašo, prašom
gražūs kokie , aš dar nekepiau jų, kaip suprantu čia paskutinis mados šauksmas , o iš kokios tešlos kepei? iš keksinės?
gražūs kokie , aš dar nekepiau jų, kaip suprantu čia paskutinis mados šauksmas , o iš kokios tešlos kepei? iš keksinės?
QUOTE(skraide @ 2015 04 22, 19:00)
prašo, prašom
gražūs kokie , aš dar nekepiau jų, kaip suprantu čia paskutinis mados šauksmas , o iš kokios tešlos kepei? iš keksinės?
gražūs kokie , aš dar nekepiau jų, kaip suprantu čia paskutinis mados šauksmas , o iš kokios tešlos kepei? iš keksinės?
taip, kepu iš keksų receptų - koks patinka. Ne taip jau baisiai, o kepu jau kokius metus ar net antrus. Pradžioj - darydavau rankomis, dabar išgudrėjau - turiu keptuvę elektrinę. Kepasi greit, tik kol pasipuošiu tai ilgiau. Tie kur nuotraukoj popsai puošti su baltymo ir cukraus pudros glajumi (ir citrinos sultimis, aišku), pabarstukais ir cukrinėmis gėlėmis. Koteliai - kokteiliniai paprasti šiaudeliai.
Mergaitės - darykite ir viskas pavyks
QUOTE(raima.ma @ 2015 04 22, 05:14)
Norėčiau sužinoti iš ko pasidarote pagrindą, kur susmeigti popsiukus, kaip gražiai padėti ant stalo? Ir dar klausimas gal profesionalėms, kurios kepa Cake popsus kitiems, kaip, kokioje pakuotėje juos atiduoda? Ar yra kokie nors specialūs vienkartiniai Cake popsų stovai?
Bandžiau smeigti į putplastį, bet man kažkaip nesminga. Ar reikia iš anksto kažkokias skylutes pasidaryti?
Sveikos kulinarės
tai va, netikėtai ir aš atradau grybukus taip visai netikėtai, visai ne to ieškodama kaip tik pamačiau, tai labai jau staigiai man prisireikė
aišku, keptuvė jiems kepti brangoka... juo labiau, kad keleta kartų iškepsiu ir nusibos taigi, pradėjau visų tetų klausinėti, gal kas turi (šeip ankščiau kiekvienuose namuose tų keptuvių būdavo, ir ne po vieną, tai kas neturi ir nori, tiesiog paklausimėkite giminaičių ) nukrypau biškuti nuo temos... tai va, radau pas anytėlę aišku, nenaudota kokių 20 metų kaip minimum, tai oi kaip aš ją šveičiau... bet vargas atsipirko
taigi, apie grybukus. keptuvė jau paruošta, reikia kepti... o iš kur receptą gauti aišku iš čia landau landau, suradau... perskaičiau kokių produktų reikia... puse jų neturiu bet... taigi aš turiu tokį labai šaunų pyrago receptą, galvoju, pabandysiu. ir ką? gavosi tiesiog fantastiški, minkšti, skanūs. fantaštiški
taigi receptas.
3 kiaušiniai
0,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės miltų
aliejaus (pyliau iš akies)
žiūpsnelis druskos ir vanilininio cukraus
kiaušinius išplakam su cukrumi (ilgai, kol putos pasidarys) tada sudedam likusius produktus ir gerai išmaišom (gaunasi tiršta tešla, su šaukšteliu kabini ir dedu į įkaitinta keptuve) gaunasi apie +/-50 grybukų (nedidelių)
na o glajui tai 1 baltymą išmaišiau su stikline cukraus pudros ir šiek tiek citrinos rūgšties. galvutėms papuošti, į glajų įdėjau kakavos.
VISKAS!
sunku patikėti (pažiūrėjus į produktus), bet grybukai gavosi fantastiški. kadangi kiaušinių daug, tai nereikia jokios sodos.
pabandykit. jei nepatiks, tai nekažin kiek produktų sugadinsit (bet patikėkit, tikrai patiks )
Skanaus!
tai va, netikėtai ir aš atradau grybukus taip visai netikėtai, visai ne to ieškodama kaip tik pamačiau, tai labai jau staigiai man prisireikė
aišku, keptuvė jiems kepti brangoka... juo labiau, kad keleta kartų iškepsiu ir nusibos taigi, pradėjau visų tetų klausinėti, gal kas turi (šeip ankščiau kiekvienuose namuose tų keptuvių būdavo, ir ne po vieną, tai kas neturi ir nori, tiesiog paklausimėkite giminaičių ) nukrypau biškuti nuo temos... tai va, radau pas anytėlę aišku, nenaudota kokių 20 metų kaip minimum, tai oi kaip aš ją šveičiau... bet vargas atsipirko
taigi, apie grybukus. keptuvė jau paruošta, reikia kepti... o iš kur receptą gauti aišku iš čia landau landau, suradau... perskaičiau kokių produktų reikia... puse jų neturiu bet... taigi aš turiu tokį labai šaunų pyrago receptą, galvoju, pabandysiu. ir ką? gavosi tiesiog fantastiški, minkšti, skanūs. fantaštiški
taigi receptas.
3 kiaušiniai
0,5 stiklinės cukraus
1,5 stiklinės miltų
aliejaus (pyliau iš akies)
žiūpsnelis druskos ir vanilininio cukraus
kiaušinius išplakam su cukrumi (ilgai, kol putos pasidarys) tada sudedam likusius produktus ir gerai išmaišom (gaunasi tiršta tešla, su šaukšteliu kabini ir dedu į įkaitinta keptuve) gaunasi apie +/-50 grybukų (nedidelių)
na o glajui tai 1 baltymą išmaišiau su stikline cukraus pudros ir šiek tiek citrinos rūgšties. galvutėms papuošti, į glajų įdėjau kakavos.
VISKAS!
sunku patikėti (pažiūrėjus į produktus), bet grybukai gavosi fantastiški. kadangi kiaušinių daug, tai nereikia jokios sodos.
pabandykit. jei nepatiks, tai nekažin kiek produktų sugadinsit (bet patikėkit, tikrai patiks )
Skanaus!