Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

QUOTE(Fainika @ 2015 04 18, 13:05)
na pribrendau ir aš popsiukams  biggrin.gif kadangi neturiu nei spec formos, nei spec keptuvės, tai gaminsiu su spec. rankom lotuliukas.gif tik va pasidairiau aš tų pagaliukų, kad yra popieriunių ir plastmasinių, kurie geriau? popieriniai gal tvirčiau likos? g.gif apšvieskit mane neišmanėlę  blush2.gif

Pirkau plastmasinius iš ebay. Geri,tik brangu gaunasi. Išbandžiau paprastus šiaudelius kokteiliams - super. Neilgus ir be užlenkimo. Nebent labai spec. reikia. Dar esu dėjusi ir medinius. Likau prie kokteilinių šiaudelių - ir spalvą pasirenku, ir kaina nėra didelė.
Atsakyti
o jums nenukrenta popsiukai nuo koteliu, kai merkiat i sokolada?
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2015 04 18, 23:15)
o jums nenukrenta popsiukai nuo koteliu, kai merkiat i sokolada?

Nea, nekrenta. I šokoladą, į popsiuką, palaikau, tada jau merkiu visą. Tikrai ne vieną dešimtį jau teko padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 04 18, 15:07)
Pirkau plastmasinius iš ebay. Geri,tik brangu gaunasi. Išbandžiau paprastus šiaudelius kokteiliams - super. Neilgus ir be užlenkimo. Nebent labai spec. reikia. Dar esu dėjusi ir medinius. Likau prie kokteilinių šiaudelių - ir spalvą pasirenku, ir kaina nėra didelė.

Gal galėtumėt vaizdžiai pademonstruoti tuos kokteilių šiaudelius? Aš aliexpress perku, plastmasinius, bet ten tik balti.
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 04 19, 19:33)
Nea, nekrenta. I šokoladą, į popsiuką, palaikau, tada jau merkiu visą. Tikrai ne vieną dešimtį jau teko padaryti smile.gif

aš pradžioj per didelius popsiukus dariau ir neišlaukiau kol sustings kotelis, dėl to ir krito doh.gif Ačiū antrą kart gavosi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 19, 20:40)
Gal galėtumėt vaizdžiai pademonstruoti tuos kokteilių šiaudelius? Aš aliexpress perku, plastmasinius, bet ten tik balti.

Mielai, jei mokėčiau nuotraukas įkelti smile.gif neilgus - apie 12 cm ir nestorus, nes stori negražiai atrodo. Paprastai tokius, būna ir kitų spalvų:
http://www.sanitex.e...e...=0&plid=436
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 20 balandžio 2015 - 07:46
QUOTE(raima.ma @ 2015 04 20, 07:45)
Mielai, jei mokėčiau nuotraukas įkelti smile.gif neilgus - apie 12 cm ir nestorus, nes stori negražiai atrodo. Paprastai tokius, būna ir kitų spalvų:
http://www.sanitex.e...e...=0&plid=436

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
na va ir mano pirmieji cake pops'ai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 04 20, 08:43)
na va ir mano pirmieji cake pops'ai  ax.gif
user posted image

O drugelius ir gelytes pati daret, ar buna tokiu pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2015 04 20, 13:19)
O drugelius ir gelytes pati daret, ar buna tokiu pirkt?

dariau pati 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Pagaliau papirkau riešutų keptuvę, ir pirmi bandymai smile.gif.

P.S. kam nesiseka įdėti foto į forumą 4u.gif :

Einam, į psl. http://www.part.lt/
Spaudžiam "Taplink paveikslėlį"
Spaudžiam "Pasirinkite" renkamės foto
Spaudžiam "Nekeisti"(pasirenkam, jei reikia ismatavimus, aš renkuosi 400px)
Spaudžiam "Talpinti"
Kai paveikslėlis pasitalpina, kopijuojam "PAVEIKSLĖLIS FORUMUI" nuorodą ir ją "nešam" čia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skraide: 20 balandžio 2015 - 23:17
QUOTE(skraide @ 2015 04 20, 23:57)
Pagaliau papirkau riešutų keptuvę, ir pirmi bandymai smile.gif.
P.S. kam nesiseka įdėti foto į forumą 4u.gif  :

AČIŪ AČIŪ
O pirmi bandymai puikūs. Laukiu nesulaukiu birželio mėn., kai būsiu laisvesnė nuo papildomų darbų ir mokslų - tada kibsiu ir aš biggrin.gif
Labai džiugu, kai jusm, mergaitės, sekasi
Atsakyti