Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, voveraitės, riešutėliai, cake popsai

QUOTE(raima.ma @ 2015 03 14, 23:35)
sveikinu. O man nelabai pavyko. Ilgas vargas, nes jei per karšta formelė - nusmunka į tešlą nepasiekus aliejaus. Jums, kaip supratau, geriau sekėsi. Džiaugiuosi

Zinokit ir man pradzioj buvo toks bajeris ,ir as per karsta įkisau ir tesla nusmuko ,bet greit perpratau tai kol kiti kepe as ta formele istraukus palaikiau ,ir pradzioj ziuriu kad nebespeju nes greit apkepa reik greit traukt juos kad neperskrustu ,kaip gaila kad nemoku foto ymest g.gif parodyciau,na bet tikrai pavyko ,puikiai kepsiu dar ne syk o dar tos teslos nekazi kiek pasidariau ,ir kiek ju daug gavosi ,tai sakiau vaziuojant kur y sveciu tokiu kalna galima prikept su cukraus pudra apibarsty ir y su permatomu tuo popieriu įpakuot ,ir skanu ir atrodytu graziai ,o svarbiausia daaaug smile.gif
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkite cake pops receptu. Neturiu nei keptuves jiems, nei formos, noriu biskvito, ar pyrago is kurio lipdote rankomis popsiukus recepto ir kuo juos lipdote. Bandziau issikepti slapia sokoladini pyraga, sutrupinau, su sviestu permaisiau... bet neskanus man jie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 03 22, 14:19)
Mergaites, pasidalinkite cake pops receptu. Neturiu nei keptuves jiems, nei formos, noriu biskvito, ar pyrago is kurio lipdote rankomis popsiukus recepto ir kuo juos lipdote. Bandziau issikepti slapia sokoladini pyraga, sutrupinau, su sviestu permaisiau... bet neskanus man jie sad.gif

as issikepu biskvita ir su kremuku sumaisau ,darai rutuliukus ir viskas mirksiukas.gif (gali biskvita naudoti pirktini)
kremui naudoju nutela arba koki kita pigesni kremuka,esu su ru du du dariusi man taip pat patiko,sviesto as nededu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 22 kovo 2015 - 15:01
QUOTE(ointriga @ 2015 03 22, 15:58)
as issikepu biskvita ir su kremuku sumaisau ,darai rutuliukus ir viskas  mirksiukas.gif (gali biskvita naudoti pirktini)
kremui naudoju nutela arba koki kita pigesni kremuka,esu su ru du du dariusi man taip pat patiko,sviesto as nededu schmoll.gif

O biskvitas tinka klasikinis (3 kiaus., 3 s. cukraus, 3 s. miltu ) ? Bandysiu su Nutela. O kuo glaistote virsu? Sokoladas man storokai uzsidenge, ar ir t.b. neplonai?
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2015 02 17, 02:07)
Nebekepat nieko ? smile.gif

Kalėdoms skirta...ir Valentinui 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip darote grybukams ruda glaista? Labai gražiai blizga, mano kaip apipeliję gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 03 23, 17:53)
O biskvitas tinka klasikinis (3 kiaus., 3 s. cukraus, 3 s. miltu ) ? Bandysiu su Nutela. O kuo glaistote virsu? Sokoladas man storokai uzsidenge, ar ir t.b. neplonai?

Sokolada praskiedziu sviestuku ir lasiuku pieno.
biskvitas tinka bet koks svarbu paciai jis skanus butu.as kepu rafaelo biskvita.jis man paciausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 23 kovo 2015 - 22:31
Sveiki kepėjėlės,
turiu bėdą-labai noriu kept grybukus, bet namie indukcinė kaitlentė. Kažin nusipirkus tokį adapterį
http://www.bohemia.l...i-viryklei.html
gal pavyktų? O gal yra el. keptuvių?
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2015 03 27, 16:22)
Sveiki kepėjėlės,
turiu bėdą-labai noriu kept grybukus, bet namie indukcinė kaitlentė. Kažin nusipirkus tokį adapterį
http://www.bohemia.l...i-viryklei.html
gal pavyktų? O gal yra el. keptuvių?

kepkit orkaitėje, darbo daugiau suklijuojant juos, bet nereikės nieko pirkinėt daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 03 29, 18:28)
kepkit orkaitėje, darbo daugiau suklijuojant juos, bet nereikės nieko pirkinėt daugiau 4u.gif

bandžiau, bet man skonis nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2015 03 30, 08:02)

nusiperkat tokia http://www.e-senukai...ist_tab=actions ir kepat 4u.gif
iskepet-kisat I spintele iki kito kepimo.
Nei subraizyt,nnei sudauzyt baisu,
,ir pigi
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2015 03 30, 09:02)

kepinio skonis, kaip suprantu, nuo recepto priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 30, 13:04)
kepinio skonis, kaip suprantu, nuo recepto priklauso smile.gif

ir nuo kepimo budo 4u.gif
kepkit is tos pacios teslos orkaitej ir keptuve, isitikinsit 4u.gif
Atsakyti