1. Ponas Sraigius - iškart pirmavo, pati geriausia.
2. Paukščiai - labai ramina žiūrint į ją.
3. Ruduo - tiesiog gera žiūrėti
O varlių kiek bedėtų, net nežiūriu į tokias,man jų fobija
Sveikinimai nugalėtojoms!
Balsavau už I ir už II vietas, taip pat labai gaila, kad "Rudeniui" pritrūko poros balsų
Balsavau už I ir už II vietas, taip pat labai gaila, kad "Rudeniui" pritrūko poros balsų
QUOTE(HappyAngel @ 2014 09 16, 08:12)
Sveikinimai nugalėtojoms!
ir aš retas atvejis,kai mano muomonė sutapo su sm daugumos nuomone o ta fotkė paukščiai tai man kažkas tobulo
QUOTE(Ramunita @ 2014 09 16, 08:33)
o ta fotkė paukščiai tai man kažkas tobulo
Man irgi Paslaptinga, bet jauki, vaikiukas pats kaip mažas paukščiukas tarp tų žuvėdrų
Sveikinimai nugalėtojoms
Gaila, kad mano vabalas, įrašytas į raudonąją knygą, nesulaukė nė vieno balso
QUOTE(eliss @ 2014 09 16, 09:18)
Sveikinimai nugalėtojoms
Ne tas konkursas. Čia juk dažniausiai nugalės foto su vaiku ir vabalu, o ne su vabalu Labai daug nuostabių fotkių negavo balsų, užtat gavo n kartų plačiame internete matytos. Matyt žmonėms nenusibosta
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 16, 09:35)
Ne tas konkursas. Čia juk dažniausiai nugalės foto su vaiku ir vabalu, o ne su vabalu Labai daug nuostabių fotkių negavo balsų, užtat gavo n kartų plačiame internete matytos. Matyt žmonėms nenusibosta
Taip, tą esu pastebėjus. Bet aš labiau linkus vaiko nuotraukas pasilaikyti sau, o ir ir labai retai balsuoju už tokias, ar vyktų koks vaikiškas konkursas. Na bet yra kaip yra
Sirdingai dekoju uz balsus Smagu, kad patiko mano nuotrauka, aciu
Sveikinu ir kitas nugaletojas, mano "favorite" pirmoje vietoje
Dalyvei, kuri sako kad nuotraukos nugaletojos matytos internete, as labai noreciau suzinoti ir pamatyti kur, nes mano foto siaip internete tikrai neturetu plaukioti
Dalyvei, kuri sako kad nuotraukos nugaletojos matytos internete, as labai noreciau suzinoti ir pamatyti kur, nes mano foto siaip internete tikrai neturetu plaukioti
Ačiū balsavusioms .
Sveikinimai Sea Girl ir erikiuxx.
Dėl nuotraukų su vaikais ir vabalais, vabalų konkurse , tai, et , dauguma čia mamos. Kažkaip normalu, kad vaikus mylim. Tarkim aš dievinu vaikus, man nuotrauka su vaiku visuomet susilauks šypsenos. Vabalas vienas pats sau , deja, tačiau ne. Kiek žmonių tiek šypsenų.
Sveikinimai Sea Girl ir erikiuxx.
Dėl nuotraukų su vaikais ir vabalais, vabalų konkurse , tai, et , dauguma čia mamos. Kažkaip normalu, kad vaikus mylim. Tarkim aš dievinu vaikus, man nuotrauka su vaiku visuomet susilauks šypsenos. Vabalas vienas pats sau , deja, tačiau ne. Kiek žmonių tiek šypsenų.
QUOTE(Sea Girl @ 2014 09 16, 18:27)
Sirdingai dekoju uz balsus Smagu, kad patiko mano nuotrauka, aciu
Tokio tipo foto kaip vaikai su žuvėdrom ar prie gulbių, ne jūsų grynai foto turėjau omeny.
Ta prasme, tarp laimėtojų pasigedom su eliss originalesnių idėjų
Ir mano balsai si karta (turbut pirma) atiteko pirmoms dviems vietoms erikiux labai grazus kadras, deja pritruko balsu
Labai visuomet dziaugiuosi atidavusi balsa mazai pelniusioms, si karta su vaiko pirsteliu ir varlyte, man ji pasirode labai miela
Labai visuomet dziaugiuosi atidavusi balsa mazai pelniusioms, si karta su vaiko pirsteliu ir varlyte, man ji pasirode labai miela