QUOTE(hi (: @ 2014 09 04, 15:56)
Nuostabus konkursas, pavėlavau su fotke, maniau, kad dar bus galima įdėti ir šiandien
Balsavau už Rudenį, Draugystę ir Alų O pritrūko balsų tai gal 5 dar fotkėm. Do Re Mi pavadinimas Sugalvok tu man taip taikliai
Balsavau už Rudenį, Draugystę ir Alų O pritrūko balsų tai gal 5 dar fotkėm. Do Re Mi pavadinimas Sugalvok tu man taip taikliai
QUOTE(Monteverte @ 2014 09 06, 20:58)
Do Re Mi pavadinimas Sugalvok tu man taip taikliai
O jau galima balsuoti Rodos, tik vakar prasidėjo.
QUOTE(Nikutis @ 2014 09 06, 09:34)
Labukas, mergaitės Pirmą kartą pabandžiau sudalyvauti fotokonkurse: "Laukinė gamta" Nuotrauką paėmiau seną, gan prastos kokybės, tiesiog sakau šiaip sudalyvausiu, tad jei nesunku gal galite prabalsuoti Maniškė pavadinimu: "Šeimyna", ten ežiukų šeima Dėkui Fotografavo mano dukra, ežiukų buvo dar daugiau, tik ne visi tvarkingai sekė mamytę
! | Nuotrauka šalinama iš konkurso! 11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. |
Štai ši nuotrauka.
http://www.supermama...p...&phid=24862
Vėliau, kai visai ištrinsiu, grįš balsai ir galima bus balsuoti už kitą nuotrauką.
QUOTE(Rustė @ 2014 09 08, 10:00)
Nuotrauka šalinama iš konkurso!
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Štai ši nuotrauka.
Vėliau, kai visai ištrinsiu, grįš balsai ir galima bus balsuoti už kitą nuotrauką.
11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Štai ši nuotrauka.
nu ot aš tai pati atsiėmiau balsą, paspaudus, kad nebenoriu balsuot
Bet tai ot keisti žmonės - kam reikia agituoti už savo nuotrauką balsuoti? Nei prizo kokio, nei kitos kokios naudos Tai gaunasi, kad pasiprašau balsų, o paskui džiaugiuosi, kad - štai kokia mano foto šauni, vat kiek pribalsavo Lyg save patį apgausi...
Einu balsuoti
Einu balsuoti
QUOTE(Barbekiu @ 2014 09 08, 16:32)
Bet tai ot keisti žmonės - kam reikia agituoti už savo nuotrauką balsuoti? Nei prizo kokio, nei kitos kokios naudos Tai gaunasi, kad pasiprašau balsų, o paskui džiaugiuosi, kad - štai kokia mano foto šauni, vat kiek pribalsavo Lyg save patį apgausi...
Einu balsuoti
Einu balsuoti
Čia buvo tas atvejis, kai žmogus nepaskaitė taisyklių ir tiesiog nežinojo, kad taip daryti negalima. Jokių piktų kėslų nebuvo.
Labai gaila, kai va šitaip dėl neapdairumo tenka šalinit gražias nuotraukas.
QUOTE(Rustė @ 2014 09 08, 15:34)
Čia buvo tas atvejis, kai žmogus nepaskaitė taisyklių ir tiesiog nežinojo, kad taip daryti negalima. Jokių piktų kėslų nebuvo.
\
as jau atidaviau savo balsus
QUOTE(dzūkė @ 2014 09 08, 18:16)
ir šita labai graži, ir su lekiančiais paukščiais, ir su sraige, ir su kiškiu, ir su antim, ir su laumžirgiais ir... man asmeniškai pirmą kartą buvo sunku balsuoti, nes balsų tik trys, o man visos gražios. Ir turbūt vien todėl, kad man kiekvienas gyvūnas gražus, ir foto kokybė kažkaip net nebesvarbi
Ačiū už šaunų konkursą - buvo kur akis paganyt
Ačiū už šaunų konkursą - buvo kur akis paganyt
Man irgi pritrūko balsų. Ilgai galvojau ir keitinėjau balsus ir pasilikau prie šių:
"Visi porom"
"Do re mi" (už itin taiklų pavadinimą foto)
"Ryto rasoso išmaudyta"
"Visi porom"
"Do re mi" (už itin taiklų pavadinimą foto)
"Ryto rasoso išmaudyta"