QUOTE(Rimse @ 2007 11 09, 13:19)
Galiu šiek tiek pakomentuoti šitą kepinį, nes pernai prieš Kalėdas kepiau.
Kepiau likus kokioms 2 savaitėms iki Kalėdų. Kantriai išlaukėm iki šventės ir tik tada paragavom. Kepiau iš pusės normos, bet ir taip gavosi tikrai ne mažai. Naudojau pačius įvairiausius džiovintus vaisius, kvapniausios buvo džiovintos kriaušės. Siūlyčiau nepersistengti su citrusiniais vaisiais - nuo jų jaučiasi kartumas, na nebent mėgstat.
Ar pyragas buvo gražus? Atsakau - ne . Toks guzuotas blynas . Dėdama ant stalo supjausčiau mažais gabaliukais.
Skanu, suvalgyt norisi? Atsakau - paragaut norisi, suvalgyt ne, nes labai sunkus maistas skrandžiui. Po Kūčių vakarienės ir Kalėdinių pietų, suvartoto maisto kiekio, norisi kokio lengvesnio deserto.
Gardžiai kvepia? Atsakau - nepamenu, pamenu tik kriaušių aromatą.
Šiais metais nekepsiu, nes už tokią pinigų sumą galima pasigaminti/nusipirkti gana prabangų ir skanų torčiuką ar kitą desertą.
Sėkmės toms, kurios nusprendėt kepti .
Ir dar... mano nuomonė ir skonio suvokimas nebutinai turi sutapti su Jūsų nuomone!
Kepiau likus kokioms 2 savaitėms iki Kalėdų. Kantriai išlaukėm iki šventės ir tik tada paragavom. Kepiau iš pusės normos, bet ir taip gavosi tikrai ne mažai. Naudojau pačius įvairiausius džiovintus vaisius, kvapniausios buvo džiovintos kriaušės. Siūlyčiau nepersistengti su citrusiniais vaisiais - nuo jų jaučiasi kartumas, na nebent mėgstat.
Ar pyragas buvo gražus? Atsakau - ne . Toks guzuotas blynas . Dėdama ant stalo supjausčiau mažais gabaliukais.
Skanu, suvalgyt norisi? Atsakau - paragaut norisi, suvalgyt ne, nes labai sunkus maistas skrandžiui. Po Kūčių vakarienės ir Kalėdinių pietų, suvartoto maisto kiekio, norisi kokio lengvesnio deserto.
Gardžiai kvepia? Atsakau - nepamenu, pamenu tik kriaušių aromatą.
Šiais metais nekepsiu, nes už tokią pinigų sumą galima pasigaminti/nusipirkti gana prabangų ir skanų torčiuką ar kitą desertą.
Sėkmės toms, kurios nusprendėt kepti .
Ir dar... mano nuomonė ir skonio suvokimas nebutinai turi sutapti su Jūsų nuomone!
O ar bandei keptis aguonini obuoliu (ar kitaip vadina japoniskas aguoninis) pyraga? Ir vaizdas gali buti geras, priklauso nuo tavo ismones, ir kvapas puikus. O svarbiausia tikrai lengavs ir gaivus prie Kalediniu vaisiu stalo . Kaina daug mazesne nei to isgirtojo vaisinio pyrago. Kas nebandet , verta pabandyti .