QUOTE(crocus @ 2006 12 18, 23:35)
O aš visą parą prašaldžiau. Net išsigandau-kaip akmuo buvo. Kaip reiks iškočioti? Bet laužiau po gabaliuką, praminkiau rankoj ir atgavo tešla minkštumą. Prikepiau šrekinių meduolių žmogiukų, eglučių, širdžių, žvaigždžių. Dabar labai minkšti. Tai prisivalgiau su pienu, jei rytoj supersukietės-liks tik vaikam ant eglės nes nebįkasiu Labai skanūs Sudėjau, uždariau. Rytoj dažysiu.
Vakar grįžus po darbo vėl patikrinau tuos meduolius - na dar minkštesni, nei vakar Labai Aš galvoju, ar gali būti skirtumas, ar dedi sviestą, ar margariną... Aš sviestą naudoju. O gal tikrai ta kaitinimo temperatūra?
Aš sudėjau cukrų, sviestą, medų ir įkišau į mikrobanginę, po poros minučių ištraukiau, tai sviestas dar nebuvo visiškai išsilydęs, tiesiog viską maišiau ir taip jis po truputį ištirpo - gal tikrai negalima per daug kaitinti?