nors kaledos ir praėjo, bet gal sekančioms kalėdoms kam nors tiks.
Cinamono žvaigždutės (pas mane buvo cinamono drambliai, zuikiai ir gaidžiai
![blush2.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush2.gif)
)
Tešlai
200 g sviesto, 1 kiaušinis
100 g cukraus, 350 g miltų,
2 šaukštai malto cinamono (nors aš dėjau 2 arbatinius šaukštelius)
1/2 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių,
100 g maltų migdolų (jų visai nedėjau)
papuošimui
I. 150 g juodojo šokolado, 3 šaukštai pieno, visokių papuošimų (spalvotų kokoso drožlių, skaldytų riešutų ir pan.)
II. kadangi nesu asas virtuvėje, tai aš nusipirkau parduotuvėje parduodamus paruoštus glaistus (buna ir balto ir pieniško ir juodojo šokolado)
sviestą išsukame su kiaušiniu ir cukrumi. po truputi įmaišome su prieskoniais ir riešutais (dar kartą pasikartosiu, kad aš jų nedėjau) sumaišytus miltus. 1 valandai tešlą įmetam į šaldytuvą.
Iškočiojame 7 mm storio lakštą ir darome žvaigždutes, kalėdinius dramblius, gaidžius ir panašius kalėdinius žverėlius
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Kepame 170 C temp.
Nuo šitos vietos prasideda įdomioji vieta. Susikviečiame visus vaikus ir jiems prijaučiamčius ir puošiame. Atvėsusius sausainius aptepame ištirpintu su pienu šokoladu (arba tuo pirktu parduotuvėje) ir apibarstome visokiais spalvotais dalykais.
Super pedantėms nerekomenduoju, nes visokie burbuliukai dar ilgai lenda iš visų virtuvės pakampių, bet vaikams džiaugsmo būna labai daug.
Beje šiemet kepėm meduolius pagal Bea (atrodo) receptą.
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
jau 2 dozes iškepiau ir panašu kad dar kepsiu, nes dingsta dar nespėję gerai ataušti...