O kaip ten su tom citrinų žievelėm? 250ml. pritarkuot?
Ir dar dėl meduolių. Kur Vilniuje gauti pirkt prieskonių meduoliams? Nei vynui, nei meduoliams nerandu.
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 14, 23:59)
Ir dar dėl meduolių. Kur Vilniuje gauti pirkt prieskonių meduoliams? Nei vynui, nei meduoliams nerandu.
kai aš gyvenau Vilniuje, tai labai nebloga prieskonių parduotuvė buvo prie Operhauzo, ant to kampo kur priesais ministeriją. Na žodžiu einant nuo gediminkės, pro visas tas gėlių pardavėjas, iškrat praėjus tą dalį kur Užsuk, ir ant kampo. fuj neaiškiai man čia gavos, bet gal suprasit
QUOTE(Sonatina @ 2005 12 15, 09:11)
Na ir kaip, bea, pyragas? Ar verta bandyti?
ha, neparagavau užpakavau ir tiek žinių
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 14, 21:59)
Yra tokia prieskonių parduotuvė Klaipėdos g., ten gali visko rasti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 14, 23:59)
Aš dariau visą porciją, tai nuo trijų citrinų žieveles nutarkavau (nes kantrybės neturėjau ) ir užteko
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 15, 00:59)
Aš vietoj citrinų žievelių, dėjau kinkanus
QUOTE(bea @ 2005 12 15, 10:13)
ha, neparagavau užpakavau ir tiek žinių
oho, koks valingumas
QUOTE(Džinė @ 2005 12 15, 11:04)
o aš jų išvis nedėjau.
Sveikos, merginos
Truputį ne į temą, bet gal patartumėte, kuo suklijuoti kalėdinio namuko dalis, kad tvirtai laikytųsi?
Kokia tešla geriausia tokiam namukui?
Truputį ne į temą, bet gal patartumėte, kuo suklijuoti kalėdinio namuko dalis, kad tvirtai laikytųsi?
QUOTE(bea @ 2005 12 14, 15:32)
Aš neplaunu. O jei dar alkoholyje pamirkai - tai nu dezinfekcija praktiškai garantuota
Chuuuuu... aciu, bea, paguodei mane.
QUOTE(elia @ 2005 12 14, 16:57)
visus vaisius ir riešutus ploviau (nes prisiklausiau apie kandžių lervas ) ir viską dar mirkau parą rome
gavosi vaisiai su riešutasi tešloje. taip turėjo būti?
gavosi vaisiai su riešutasi tešloje. taip turėjo būti?
vaisiuose ir riesutuose yra kandziu lervu????
OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!
Gal gali placiau pasidalinti savo ziniomis?????????
QUOTE(Insomnia @ 2005 12 15, 11:03)
Aš dariau visą porciją, tai nuo trijų citrinų žieveles nutarkavau (nes kantrybės neturėjau ) ir užteko
As tai turejau kantrybes doroti tik 2 citrinu zieveles. Ir tai netarkavau, o smulkiai supjausciau.
QUOTE(Ieva S @ 2005 12 15, 13:12)
Sveikos, merginos
Ieva S, pasiskaityk sios temos pirmuosiuose puslapiuose, ten daug parasyta apie namuku gamyba, sienu tvirtinima ir teslos receptus.
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 15, 13:41)
vaisiuose ir riesutuose yra kandziu lervu????
ha, man gyvenime buvo taip, kad atidariau šokoladą su neskaldytais riešutais mėnesį spintoje pastovėjusi (Karūnos, tas didelis kur apie 6 Lt kainuoja, karališkas ar koks ten), ir iš riešutų buvo išsiritusios riebios gražios kirmėlaitės . atrakcija nu. ir mėsytė ir desertas