Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Jus man kvailai pasakykit kur Kaune yra ta kepeju parduotuve. Noriu kepti kaledom meduoliukus ir namuka bet neturiu formeliu. Ir dar pirkau maximoje tokius konditeriniu dazu piestukus. Beda, kad nezinau kaip juos naudoti. gal kas jau pirke ir zino, ten ant pakuotes parasyta vokiskai o as nesuprantu.
Atsakyti
Uzsukau trumpam paieskoti nauju Kalediniu kepiniu (nes skaitinejau tik pries metus)--ogi ziuriu visos, kaip padukusios kepa mano mylima pyraga--o as aprasiau ir pamirsau rolleyes.gif
Tai kaip suprantu dabar jau visu vyrai vaiksto paskui, klausinedami--kada jau bus GALIMA valgyt pyraga wub.gif
Sekmes visom thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 12 12, 20:49)
O ar skanus tas pyragas gaunasi?  blush2.gif

Patikėk,verta išbandyti.Mano artimiesiems tai laaaaaabai patinka.Ir draugės prašo to pyragėlio "vaikelio" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaja @ 2005 12 13, 01:25)
Uzsukau trumpam paieskoti nauju Kalediniu kepiniu (nes skaitinejau tik pries metus)--ogi ziuriu visos, kaip padukusios kepa mano mylima pyraga--o as aprasiau ir pamirsau rolleyes.gif
Tai kaip suprantu dabar jau visu vyrai vaiksto paskui, klausinedami--kada jau bus GALIMA valgyt pyraga wub.gif
Sekmes visom  thumbup.gif  thumbup.gif

praeitais metias TOKOM ji kepe, brolis vis kniaukdavo po gabaliuka mirksiukas.gif neiskencia jis blush2.gif dave ir man paragaut, dar gavau vaisius padet smulkint ax.gif ... skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2005 12 12, 21:49)
O ar skanus tas pyragas gaunasi?  blush2.gif

Skanus.Kepdavau ir kepdavau,po to seimynai atsibodo.Padariau pertrauka ir vel thumbup.gif
Gerai,kad su juo galima labai ivairiai improvizuoti.Idedi kakavos,jis vienoks,idesi razinu -dar kitoks,aguonu-vel kitoks.Ir svarbiausia visada gerai iskyla,buna purus.
Atsakyti
Na, paporinsiu ir as apie to izymiojo pyrago gamyba ir rezultata... (sutrumpinta versija) Cia jau bus tikriausiai kaip anekdotas... doh.gif

Na, susipirkau visus reikiamus produktus, vaisius su riesutais pamirkiau brendyje, Kepiau virs pusantros valandos, iki isnaktu...
Vyras jau informuotas,kad labai skanus pyragas bus, kad reikes istverti ir jo nevalgyti dvi savaites... ir taip jau velai kepu, siaip reiktu nevalgyti du menesius... Vyras irgi neeina miegoti, laukia kol iskeps, sako labai noriu paragauti, kur tu ji slepsi, kaip reiks iskesti ir t.t. tongue.gif

Na, ir pagaliau, pyragas istrukiamas is orkaites. Truputi pravesta, vyras atsipjauna gabaleli, nueina i kita kamabari. Tyla. Ateinu as, na, kaip, klausiu????? Juk tiek stengiausi, tiek meiles idejau????
Pirmas zodis : astru. blink.gif blink.gif blink.gif Na, bet siiap gal ir nieko... blink.gif Bet jauciasi tik razinos ir riesutai, daugiau jokio skonio... blink.gif
Nu man kaip peiliu per sirdi... doh.gif Nes viska dejau pagal recepta.... jokiu cili pipiriuku.... tongue.gif
Tada as pradejau kamantineti, kaip kodel, kas netaip, ai ai ai.. doh.gif Zodziu vos nesusipykom del to pyrago... doh.gif

Taigi vyras prase paklasuti, nes ji kamuoja tokie klausimai ir mane abejones jau ima.... doh.gif
1. Ar tikrai pyragas issilaikys tas dvi savaites??? Nesudzius, nesupelys ir t.t. ????? blink.gif
2. Kas per tas dvi savaites ir ko gali prisigerti???? ta prasme is ko ir kaip tas pyragas suminksteja????.... Cituoju vyra: "razinos i taip minkstos, o riesutai abejoju ar suminkstes"... blink.gif

P.S. Aciu uz isklausyta lyrini nukrypima....
2P.S. Kepiau pyraga, nes zadu Kuciu vakara neztis pas savo tevus ir vyro tevus. Tikiuosi bent jiems patiks.... doh.gif
3P.S. Vakar kepiau is puses produktu viena bleka.... siandien laukia kita... doh.gif Tik vyras jau nelauks... ir siaip sake jam to pyrago vogti visai nera noro... verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(lile @ 2005 12 12, 23:11)
Jus man kvailai pasakykit kur Kaune yra ta kepeju parduotuve. Noriu kepti kaledom meduoliukus ir namuka bet neturiu formeliu.

Pasikartosiu ax.gif

QUOTE(Insomnia @ 2005 12 09, 19:39)
Tikslus adresas Gertrūdos 39 4u.gif Nuo Gertrūdos/Daukšos kampo eini link Pilies, praeini Giro, tada kažkokią kavinę (tokiam a la kiemelyje), toliau siuvykla, tada fotoateljė ir ta parduotuvytė.

Va čia jų puslapis http://www.arevitosi...roducts&group=2

Atsakyti
Kepiau ir aš ta pyraga,bet man jis tikrai skanus.Išėjo nemažai,bet ketvirtadalis jau išnyko smile.gif Vaisiu dėjau pagal save : džiovintos vyšnios,vyšnios iš uogienės,džiovintas ananasas (manau jis labai tinka),migdolai,džiovinti obuoliai,slyvos,kriaušės,persikai,razinos.
Ka vaišinau irgi patiko.Iš kur tas aštrumas????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 13 gruodžio 2005 - 10:11
Tai aštrumas gal nuo brendžio? g.gif

vat aš, kad ir per vėlai, jau buvau susiruošusi tą pyragą šiandien kepti, o dabar suabejojau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 13 gruodžio 2005 - 10:51
QUOTE(Dacor @ 2005 12 13, 10:10)
Iš kur tas aštrumas????

QUOTE(Mažulėlė @ 2005 12 13, 10:48)
Tai aštrumas gal nuo brendžio?  g.gif

vat aš, kad ir per vėlai, jau buvau susiruošusi tą pyragą šiandien kepti, o dabar suabejojau...

Ne, astrumas tikrai ne nuo brendzio. As dar pasitikslinau ar ne nuo brendzio, sake tikrai nea. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
As tai pagalvojau, kad jam gal datuliu ar figu skonis toks pasirode... Nors as ju neperdaugiausiai dejau... g.gif
Siaip nesigasdink, jei tavo seimyna mgsta dziovinsius vaisius ir riesutus jiem turetu patikti... tikriausiai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 13, 11:24)
Ne, astrumas tikrai ne nuo brendzio. As dar pasitikslinau ar ne nuo brendzio, sake tikrai nea.  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O tai gal ten kartumas? g.gif Gal citrinos žievelių per daug pridėjai g.gif
Atsakyti
tai reikia tam pyragui tuos vaisius mirkyti, ar ne? g.gif
Atsakyti