QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 07, 10:21)
Nu uzkretet jus mane tuo pyragu. bandysiu ir as kada artimiausiu metu iskepti.
O kaip jus zinote, kad pyragas jau iskepe??
P.S. O bliambacki paziurejau i kalendoriu, kieklaiko iki Kuciu liko.... siek tiek daugiau nei dvi savaites, o buvo rasyta, kad minimum dvi svaites turi stoveti. Aaaaaaaaa.... na, gal kaip nors spesiu.
O kaip jus zinote, kad pyragas jau iskepe??
P.S. O bliambacki paziurejau i kalendoriu, kieklaiko iki Kuciu liko.... siek tiek daugiau nei dvi savaites, o buvo rasyta, kad minimum dvi svaites turi stoveti. Aaaaaaaaa.... na, gal kaip nors spesiu.
Norint sužinoti ar pyragas iškepė, reikia įbesti arba medinį pagaliuką arba spagečių makaroną.Jei pagaliukas išlenda neapkibęs tešlos mase -pyragas iškepė.
Bent jau manęs šis būdas dar niekad nepavedė
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 08, 11:52)
O kiek grietinės reikia įdarui ?
Oi..Pamiršau, matyt, įrašyt..Reikia 750 ml grietinės, o cukraus 150g.
Sumaišiau viską. Atsiprašau...Kai šimtą darbų dirbu, tai ir sumaišau kžką vis tiek...[SIZE=7]