Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Sypsenaa @ 2005 12 07, 10:21)
Nu uzkretet jus mane tuo pyragu.  doh.gif  tongue.gif bandysiu ir as kada artimiausiu metu iskepti.  rolleyes.gif
O kaip jus zinote, kad pyragas jau iskepe??  g.gif

P.S. O bliambacki paziurejau i kalendoriu, kieklaiko iki Kuciu liko.... siek tiek daugiau nei dvi savaites, o buvo rasyta, kad minimum dvi svaites turi stoveti. Aaaaaaaaa....  doh.gif  na, gal kaip nors spesiu.  tongue.gif




Norint sužinoti ar pyragas iškepė, reikia įbesti arba medinį pagaliuką arba spagečių makaroną.Jei pagaliukas išlenda neapkibęs tešlos mase -pyragas iškepė.
Bent jau manęs šis būdas dar niekad nepavedė thumbup.gif

QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 08, 11:52)
O kiek grietinės reikia įdarui g.gif ?



Oi..Pamiršau, matyt, įrašyt..Reikia 750 ml grietinės, o cukraus 150g.

Sumaišiau viską. Atsiprašau...Kai šimtą darbų dirbu, tai ir sumaišau kžką vis tiek...[SIZE=7]
Atsakyti
QUOTE(velniukste @ 2005 12 07, 11:21)
Norint sužinoti ar pyragas iškepė, reikia įbesti arba medinį pagaliuką arba spagečių makaroną.Jei pagaliukas išlenda neapkibęs tešlos mase -pyragas iškepė.
Bent jau manęs šis būdas dar niekad nepavedė thumbup.gif


Sita buda ir as zinau. Bet ar pyragas nesubliuks, kai bekepant orkaite darinesiu ir salta ora ileidinesiu... g.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos, vat ir aš gundausi tuo daivajos pyragu - bet kaip čia išeina - tik 4 šaukštau miltų blink.gif blink.gif tai ten gaunsi vaisiai kepti - jokios tešlos lotuliukas.gif ar čia autorė maišo ar čia kas tai yr??? kas bandėt - tai tiek ir dėjot??? ačiukas, noriu kepti ale bijau net pradėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kepėjėlės help.gif Iškilo klausimų dėl daivajos pyrago blush2.gif Riešutus smulkinat, ar "cielus" dedat? O kaip dėl mirkymo brendyje? Grynam mirkot, ar skiedžiat? Jei grynam, tai taip nemažai jo turėtų išeiti ax.gif
Gal ir kvaili klausimai, bet kažkada kepiau tortą ir per neapsižiūrėjimą sulaisčiau su grynu brendžiu, o ten skiesti reikėjo blush2.gif Ir gavosi toks "girtas tortas", visiems valgiusiems kažkaip stebuklingai nuotaika gerėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 12 08, 09:20)
Kepėjėlės  help.gif Iškilo klausimų dėl daivajos pyrago blush2.gif Riešutus smulkinat, ar "cielus" dedat? O kaip dėl mirkymo brendyje? Grynam mirkot, ar skiedžiat? Jei grynam, tai taip nemažai jo turėtų išeiti ax.gif
Gal ir kvaili klausimai, bet kažkada kepiau tortą ir per neapsižiūrėjimą sulaisčiau su grynu brendžiu, o ten skiesti reikėjo blush2.gif Ir gavosi toks "girtas tortas", visiems valgiusiems kažkaip stebuklingai nuotaika gerėjo biggrin.gif



Aš tai riešutus smulkinau.O brendyje mirkiau 1 val.Išėjo skaniai:)
Atsakyti
Aš tai vaisius mirkiau platesnio dugno dubenelyje ir nepripyliau brendžio tiek, kad apsemtų, būtų reikėję viso butelaičio user posted image .Aš įpyliau truputuką ir nuolat maišiau vaisius, kad visi sušlaptų ir viskas. Riešutukus taip pat smulkinau.
Atsakyti
As tai nieko nemirkiau.Kai pastoves tada ir sulaistysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 12 08, 16:13)
As tai nieko nemirkiau.Kai pastoves tada ir sulaistysiu smile.gif

o kam laistyt? recepte nerašyta lyg ir, o kaip laistot? nes skonio tai turėtų gerai "dadėti" thumbup.gif
Atsakyti
Velniukšte
Kunigaikščio receptas
Grietinę su cukrumi išplakite iki standumo ir trečdalį kiekio sumaišykite su kakava ir romu.


Kad grietinelę galima išplakti iki standumo tai žinau,bet grietine...sad.gif
Nuo plakimo ji paprastai tik skysteja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 08 gruodžio 2005 - 16:28
QUOTE(Insomnia @ 2005 12 08, 09:20)
Ir gavosi toks "girtas tortas", visiems valgiusiems kažkaip stebuklingai nuotaika gerėjo biggrin.gif

Wow bigsmile.gif Dėk receptą to Girto torto, man irgi patiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2005 12 08, 16:26)
Velniukšte
Kunigaikščio receptas
Grietinę su cukrumi išplakite iki standumo ir trečdalį kiekio sumaišykite su kakava ir romu.
Kad grietinelę galima išplakti iki standumo tai žinau,bet grietine...sad.gif
Nuo plakimo ji paprastai tik skysteja...



Na man tai ji sustandejo...O jei nori, gali įdet ir standinamųjų miltelių.Jų yra pirkti.
O grietinę perku "Panevėžio pieno".
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2005 12 08, 16:21)
o kam laistyt? recepte nerašyta lyg ir, o kaip laistot? nes skonio tai turėtų gerai "dadėti" thumbup.gif

Tai,kad buvo diskusija-vienos mamos sako laistyti ,kitos ne.Man isejo 2 skardos,tai viena palaistysiu,o kita ne. biggrin.gif
Atsakyti